Amendment 0001 KMD Buoy Maintenance Services.pdf
PDF 290 KB Posted
- Attached to
- Ketchikan Ranger District Buoy Maintenance 2021
- Solicitation number
- 1240BF21Q0056
- Issued by
-
Department of Agriculture Forest Service
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| location Map.pdf | ||
| Service Contract Act Wage Determination No. 2015-0213.txt | TXT text file | |
| 2021_Buoy_Maint_Gen_Install.pdf | ||
| 1240BF21Q0056 KMD Bouy Maintenance Services.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
(x)
1240BF21Q0056
x x
1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted ; or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGEMENT TO BE
RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR
OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted , such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
x
40BF
PORTLAND OR 97204-2829
STE 310
1220 SW 3RD AVE
USDA-FS CSA NORTHWEST 4
06/08/20210001
13. THIS ITEM ONLY APPLIES TO MODIFICATION OF CONTRACTS/ORDERS. IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required) is not extended.is extended, Items 8 and 15, and returning
Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended , by one of the following methods: (a) By completing
The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
FACILITY CODE CODE
10B. DATED (SEE ITEM 13)
10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.
9B. DATED (SEE ITEM 11)
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
CODE
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., street, county, State and ZIP Code)
7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6)CODE 6. ISSUED BY
PAGE OF PAGES
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.3. EFFECTIVE DATE2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO. (If applicable)
1. CONTRACT ID CODE
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
06/08/2021
CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority) appropriation data, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).
E. IMPORTANT: Contractor is not is required to sign this document and return __________________ copies to the issuing office.
ORDER NO. IN ITEM 10A.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
This Amendment extends the solicitation due date to 06/28/21 13:00AS. Due to john.wright2@usda.gov. See following pages for clarifications.
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
15C. DATE SIGNED 16B. UNITED STATES OF AMERICA 15B. CONTRACTOR/OFFEROR 16C. DATE SIGNED
(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer)
STANDARD FORM 30 (REV. 11/2016)
Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243
Previous edition unusable
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9 A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect .
SF 30 Amendment 0001 KRD Buoy Maintenance Services Page 2
1. What are the Specs (size/type) of chain from Swivel to Anchor:
Answer: Refer to sheet 4 of 4 for diagram of swivel assembly- the chain listed is 7/8 galvanized chain (46,000 lb proof test according to USCG aids to navigation manual p 4-28)
2. Options 1 and 2 - If options 1 and 2 are going to be performed will it be decided early enough that they could be done consecutively with the base bid items?
Answer: Yes. This would be determine early so no additional mobilization would be needed.
b. If not, how do we account for mobilization for these additional sites?
Answer: N/A
3. As stated on the drawings “see Table in Section C1 for depths”
Answer: See “5. Buoy Locations” for Chain Length.
4. What are the parameters for determining a bail as “inadequate”?
Answer: COR will determine if inadequate based upon description; generally evidence of diminished thickness of intact bail of .1% original thickness.
5. Can inadequate anchors be left on the seafloor or will they need to be raised and disposed of?
Answer: No- they need to be raised and disposed of at an appropriate facility
6. Does the noted approximate chain length include the 10’ of chain between ring and swivel assemblies?
Answer: No
7. Will the contractor be responsible for determining the schedule (within the time frame given) or will the contractor be under the USFS direction for timing? This affects the pricing, if different sites are able to be completed consecutively or not.
Answer: The contractor is responsible for performing contractual obligations within the specified Period of Performance.
8. Do we know if all of these buoys are currently intact?
Answer: At this point, they are all intact.
9. What kind of vessel was used to travel to these sites to get the listed travel times?
Answer: The travel time is for a pleasure boat and comes from the information on the recreational cabin or trail head that the buoys are located at.
SF-30 Amendment 0001 KRD Buoy Maintenance Page 3 - Buoy Specs - does not require replacement for additional information purposes only.
File details come from the government source that posted it. Updated .