N3220522R4254 Amend 007 USNS SUPPLY COA.docx

DOCX document 50 KB Posted

Attached to
SOLICITATION USNS SUPPLY ROH Federal contract opportunity
Solicitation number
N3220522R4254
Issued by
Department of the Navy Military Sealift Command

About this file

This document is an amendment to a solicitation for repair and overhaul work on the USNS Supply. The amendment provides clarification responses to 19 questions from potential offerors regarding various work items in the statement of work. Key details include clarification that some work items require accomplishment of both annual and 5-year inspections, provision of missing technical references and drawings via a separate channel, and confirmation that the intent is to blast and coat four specified tanks in addition to those in another work item. The amendment also provides the ODC base amount and updated references for certain work items.

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to SOLICITATION USNS SUPPLY ROH, newest first.
File Type Posted
N3220522R4254 AMEND 0014 USNS SUPPLY ROH AP.docx DOCX document
N3220522R4254 Amend 0013 .docx DOCX document
N3220522R4254 MOD 11 AP.docx DOCX document
N3220522R4254 AMEND 0011 APPROVEDdocx.docx DOCX document
N3220522R4254 AMEND 0012 APPROVEDdocx.docx DOCX document
N3220522R4254 AMEND 008 USNS SUPPLY COA.docx DOCX document
N3220522R4254 AMEND 0006 USNS SUPPLY ROH AP.docx DOCX document
N3220522R4254 AMEND 005.docx DOCX document
N3220522R4254 USNS SUPPLY AMEND 4 .docx DOCX document
Approved N32205R4254 AMEND 004 Approved.docx DOCX document
Response 3 doc.doc DOC document
Solicitation Amend 003 LGA.docx DOCX document
J - 2 Category A Items SUPPLY(Rev 2).xls XLS spreadsheet
USNS SUPPLY RFC .docx DOCX document
USNS SUPPLY AMEND 002 LGA.docx DOCX document
J-1 WI SPECIFICATION UPDATED USNS SUPPLY.doc DOC document
J-4 UPDATE SUPPLY 2022 JUL ROH DD GFP J4 VerS 2.1.xlsx XLSX spreadsheet
SUPPLY 2022 JUL ROH DD GFP J4 VerS 2.1.xlsx XLSX spreadsheet
UPDATE 0090_A_LEVEL I DAILY COVID-19 PREVENTION AND CONTROL SERVICES 30DEC21.docx DOCX document
J - 10 Update Interport Differential USNS SUPPLY WORD.doc DOC document
AMEND 0001.docx DOCX document
RE-dacted JA N32205-22-R-4254 Combined USNS SUPPLY ROH DD 2.pdf PDF
J - 13 PAST PERFORMANCE QUESTIONNAIRE.docx DOCX document
J - 9 Disclosure of Lobbying Activities SF-LLL.doc DOC document
J - 10 Interport Differential WORD.doc DOC document
Solicitation N3220522R4254 USNS SUPPLY.docx DOCX document
J-4 (1) Requisition Items.docx DOCX document
J - 14 Technical Data Non-Disclosure.docx DOCX document
J - 12 Past Performance Data.doc DOC document
J - 2 Category A Items SUPPLY.xls XLS spreadsheet
J 3 Category B Items SUPPLY.xls XLS spreadsheet
J - 11 Dry Dock Evaluation Form.docx DOCX document
J - 8 Request for Spec Clarification.doc DOC document
J - 7 MSC Ship Repair Facility Survey.doc DOC document
Show all 34

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

N3220522R4254

SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

SUMMARY OF CHANGES

SECTION B - SUPPLIES OR SERVICES AND PRICES

The following have been added by full text:

RFC CLARIFICATION QUESTIONS 6

1. SPECIFICATION ITEM NO.: 0561

PARAGRAPH / SECTION NO: 2.3 / 2.4 / 3.3.3 / 3.3.4

TITLE: GAUGE CALIBRATION (1YR)

QUESTION: Please supply the missing references and information listed below:

2.3 USNS SUPPLY (T-AOE 6) Annual SMS Calibration List Mechanical – highlighted per specification.

2.4 USNS SUPPLY (T-AOE 6) Annual SMS Calibration List Electrical – highlighted per specification.

PARA 3.3.3 XXX (X) METERS

PARA 3.3.4 XXX (X) SPECIAL TOOLS

ANSWER: References provided via DodSafe

2. SPECIFICATION ITEM NO.: 0108

PARAGRAPH / SECTION NO: 2.2 / 2.6

TITLE: CHT Tank Maintenance Recoat QUESTION: Please provide the following missing references:

Reference 2.2 DWG 593-8384983 Reference 2.6 DWG 593-6360767 ANSWER: References provided via DodSafe

3. SPECIFICATION ITEM NO.: 0514

PARAGRAPH / SECTION NO: 2.1 / 2.2

TITLE: CHT piping repairs rev 30AUG2021 QUESTION: Please provide the following missing references:

Reference 2.1 DWG 593-8384983 Reference 2.2 DWG 05021155 ANSWER: References provided via DodSafe

4. SPECIFICATION ITEM NO.: 0535

PARAGRAPH / SECTION NO: 2.1.3 / 2.1.4

TITLE: CHT piping repairs rev 30AUG2021 QUESTION: Please provide the following missing references:

Reference 2.1.3 DWG 535-8385022 Reference 2.1.4 DWG 264-6363132 ANSWER: References provided via DodSafe

5. SPECIFICATION ITEM NO.: 0542

PARAGRAPH / SECTION NO: 7.12

TITLE: SSDG HMSO Refurbishment QUESTION: Paragraph 7.12 states to remove turbos, crates and send out to repair facility. Is this statement correct ? It seems like it does not fit into this work item. Please clarify.

ANSWER: WI was updated, please see new WI supplied

6. SPECIFICATION ITEM NO.: 0653 & 0654

PARAGRAPH / SECTION NO:

TITLE: ANNUAL RESCUE BOAT AND DAVIT SERVICE and RESCUE BOAT AND DAVIT SERVICE (5YR) QUESTION: Work item 653 and 654 covers the same general work. Item 653 is for the annual inspections. Item 654 is for the 5 year inspections. Please clarify which work item needs to be accomplished.

Please provide engine model number and serial number for the rescue boat.

ANSWER: Both WI require accomplishment, please see attached images sent via DodSafe. OEM required in Wi has requested model number and serial number

7. SPECIFICATION ITEM NO.: 525

PARAGRAPH / SECTION NO:

TITLE: FAIRLEAD CONTROLLER INSPECTION

QUESTION: Pertaining to work item 525, Fairlead Integrated, LLC is currently under contract to replace four (4) of the five (5) controllers listed in the SOW including NR1, NR2, & NR3 HPAC and NR4 A/C. This work is projected to be completed on or before 30 April 2022. This would leave only the Aft MSD Controller for replacement. Can the Government provide additional information or an updated specification regarding this work item?

ANSWER: Previously answered HMI are not included in the controller contract, and ship will not be available for Fairlead until the ROH period.

8. SPECIFICATION ITEM NO.: 516

PARAGRAPH / SECTION NO: 7.5.3.a / 7.5.3.b

TITLE: COMMON LIVING SPACE SPRINKLING SYSTEM (1YR)(SCSI)

QUESTION: Item 516 paragraph 7.5.3.a calls for the cleaning and inspection of the strainers. Please provide a drawing that indicates the number and size and configuration of the strainers.

Paragraph 7.5.3.b calls for a 5 year inspection but the title of the Item is for a (1yr). Please clarify the intent.

ANSWER: Mandated by MSCHQTR’s. Please see references provided via DodSafe.

9. SPECIFICATION ITEM NO.: 517

PARAGRAPH / SECTION NO: 2.0

TITLE: AFT STEERING SECURITY BARRIER

QUESTION: Please provide the following references:

· MSC Drawing 624-8613262, T-AOE Joiner Bulkhead Installation for Steering Gear Access

· MSC Drawing 331-8614263, T-AOE Electrical Relocations for Steering Gear Access

· NAVSEA Drawing 085-6362912, Booklet of General Drawings.

ANSWER: Previously answered, Please see attached provide via DodSafe

10. SPECIFICATION ITEM NO.: 0549

PARAGRAPH / SECTION NO: 2.0

TITLE: FIRE AND SMOKE DETECTION EXPANSION

QUESTION: Please provide the following references:

2.1 MSC Drawing No. 436-8613992 Rev. -, T-AOE-8 ADDITIONAL FIRE AND SMOKE DETECTION SYSTEM MODIFICATION

2.3 NAVSEA Drawing No. 433-6360240 Rev G, AOE 6 General, Chemical, Coll & Flt Cr Alm Cont “G, C, CA & FC” Wrg ANSWER: Please see Images provided via DodSafe

11. SPECIFICATION ITEM NO.: 0535

PARAGRAPH / SECTION NO: Para. 7.3

TITLE: PIPING REPAIR VARIOUS

QUESTION: Please provide Enclosure 3.1.

ANSWER: Please base estimate on historical pricing. Ship is deployed with restricted communication and I do not have a current list.

12. SPECIFICATION ITEM NO.: ______0920_______________

PARAGRAPH / SECTION NO:______7.1 & 7.3______________

TITLE: ___PORT & STBD ANCHOR WINDLASS REPAIR_________

QUESTION:

SOW 0920 7.1 --- states "inspect and repair anchor windlass brake band". Note our records indicate the brake bands have already been repaired / inspected / tested as of Appleton report 24415 Trip 2 from Dec 2020.

SOW 0920 7.3 --- signifies repairs to the gearbox clutch assembly from Appleton report 23032-120118. Understand this is for “bidding purposes”, note we are unable to quote or supply any of the required items as the Gearbox is no longer available or supported.

Based on above, what work is MSC looking to accomplish on the anchor windlasses?

ANSWER: The gear box is to be removed and sent to Appleton for inspection and condition report. Appleton recently accomplished this task on USNS ARCTIC last year.

13. SPECIFICATION ITEM NO.: 0548

PARAGRAPH / SECTION NO: 7.5.2

TITLE: UNREP RECEIVING STATION REPAIR-DFM Rev 1 QUESTION: Paragraph 7.5.2 calls for flanges to be installed. How many, FFSO, RFSO, Buttweld, pressure rating?

ANSWER: There are 6 flanges per station, Buttweld. Please see previous picture in specs

14. SPECIFICATION ITEM NO.: 0536

PARAGRAPH / SECTION NO: 2.2 / 2.5

TITLE: Cargo Refrigeration Plenum Repairs QUESTION: Please provide the following references:

2.2NAVSEA DWG No. 6361193F; COMP ARR A2-015 16 FLAT FR 432-455 (CTR)
2.5NAVSEA TM S6260-BJ-GTP-010 Electric Motor Repair

ANSWER: Please substitute NSTM 302 and standard WI 019. For 2.5

15. SPECIFICATION ITEM NO.: 0602

PARAGRAPH / SECTION NO: 2.1.1 / 2.2.1

TITLE: LAUNDRY EQUIPMENT SERVICE

QUESTION: Please provide the following references:

2.1.1NAVSEA Technical Manual S9086-V4-STM-010, NSTM Chapter 655 Shipboard Laundry
2.2.1Laundry Equipment List

ANSWER: Laundry equipment list resubmitted via DodSafe.

16. SPECIFICATION ITEM NO.: 0513, Cat “B” PARAGRAPH / SECTION NO: Various

TITLE: LAGGING AND INSULATION REPAIRS

QUESTION: Work Item Specification lists (27) each unit prices required but J-3 Category “B” Pricing Sheet has one pricing line. Please clarify how to price the work item. Items of this type in the past have been given allowances vice unit pricing due to the unknown interferences for each size.

ANSWER: Please use historical pricing for each item.

17. SPECIFICATION ITEM NO.: 0158

PARAGRAPH / SECTION NO: Various TITLE: Tank Preservation QUESTION: Is the intent to blast and coat all four (4) of the tanks specified in addition to those tanks listed in WI 912?

Can the square footage of the tanks be provided so as to be “apples and apples” for the surface areas and pricing?

ANSWER: Yes, the intent is to blast and coat all four (4) of the tanks specified in addition to those tanks listed in WI 912. Also, square footage submitted via DodSafe. Lastly, final decision will be based on pricing.

18. SPECIFICATION ITEM NO.:

PARAGRAPH / SECTION NO:

TITLE: Section B – Supplies or Services and Prices QUESTION:Per Section B, CLIN 0002, please provide ODC Base amount.

ANSWER: Answer provided in Solicitation Amendment 0006 posted to Beta.Sam

19. SPECIFICATION ITEM NO.: 0535

PARAGRAPH / SECTION NO: 2.1.3 / 2.1.4

TITLE: PIPING REPAIR VARIOUS

QUESTION: Amendment 0004, RFC #3 answer states: The material requirements are on the referenced drawings. The drawings listed below seem to be missing therefore it is not possible to use them for material and size dimensions.

Please provide these drawings or give actual pipe run length, locations, material composition and connections. The fire main drawing 512-8384995 gives material size and composition but a line drawing does not give actual requirements of work to be performed. Please submit the drawings and the material requirements as submitted for RFC paragraph 21 of amendment 0004 which is labeled ITEM 535 but material requirements are for ITEM 514 CHT System.

Please provide the following missing references:

Reference 2.1.3 DWG 535-8385022 Reference 2.1.4 DWG 264-6363132

ANSWER: See attached updated references. Material requirements remain the same just miss labeled. Updates provided via DodSafe.

20. SPECIFICATION ITEM NO.: 210

PARAGRAPH / SECTION NO: 4.2

TITLE: MAIN REDUCTION GEAR, HEAT EXCHANGER REPAIRS

QUESTION: Specification calls out to replace tube bundles on 2 each Reduction coolers. The GFM paragraph 4.2 only calls out 1 bundle, and soft parts for one cooler. Contractor requests clarification on whether bundles are being replaced on both coolers or is the intention to replace bundle on 1 cooler and clean the existing other cooler. Please provide clarification.

ANSWER: GFM is limited to one bundle in hand with one on order. Decision will be made based on GFM delivery. Please estimate changing 1 bundles with cleaning and repair on the other bundle. With a change order if the 2nd cooler arrives.

(End of Summary of Changes) image1.wmf

File details come from the government source that posted it. Updated .