N3220522R4254 AMEND 0006 USNS SUPPLY ROH AP.docx

DOCX document 32 KB Posted

Attached to
SOLICITATION USNS SUPPLY ROH Federal contract opportunity
Solicitation number
N3220522R4254
Issued by
Department of the Navy Military Sealift Command

About this file

This document contains clarification questions and answers regarding solicitation number N3220522R4254 for ship repair and alteration work aboard USNS Supply. Key work items include replacement of controllers for the ship's fairlead system, recoating of cargo, potable water and sewage holding tanks, blasting and coating of anchor chains and lockers, and preservation and coating of potable water tanks. Bidders sought clarification on surface area measurements, minimum spot repair sizes, and the condition and preparation requirements for cargo tanks and anchor equipment. The Navy confirmed only one sewage holding tank requires internal staging and provided measurements for potable water tanks. Repairs to cargo tanks should be conducted before blasting and coating. The ODC base amount as stated in Section B is $1,000,000.

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to SOLICITATION USNS SUPPLY ROH, newest first.
File Type Posted
N3220522R4254 AMEND 0014 USNS SUPPLY ROH AP.docx DOCX document
N3220522R4254 Amend 0013 .docx DOCX document
N3220522R4254 MOD 11 AP.docx DOCX document
N3220522R4254 AMEND 0011 APPROVEDdocx.docx DOCX document
N3220522R4254 AMEND 0012 APPROVEDdocx.docx DOCX document
N3220522R4254 AMEND 008 USNS SUPPLY COA.docx DOCX document
N3220522R4254 Amend 007 USNS SUPPLY COA.docx DOCX document
N3220522R4254 AMEND 005.docx DOCX document
N3220522R4254 USNS SUPPLY AMEND 4 .docx DOCX document
Approved N32205R4254 AMEND 004 Approved.docx DOCX document
Response 3 doc.doc DOC document
Solicitation Amend 003 LGA.docx DOCX document
J - 2 Category A Items SUPPLY(Rev 2).xls XLS spreadsheet
USNS SUPPLY RFC .docx DOCX document
USNS SUPPLY AMEND 002 LGA.docx DOCX document
J-1 WI SPECIFICATION UPDATED USNS SUPPLY.doc DOC document
SUPPLY 2022 JUL ROH DD GFP J4 VerS 2.1.xlsx XLSX spreadsheet
J-4 UPDATE SUPPLY 2022 JUL ROH DD GFP J4 VerS 2.1.xlsx XLSX spreadsheet
UPDATE 0090_A_LEVEL I DAILY COVID-19 PREVENTION AND CONTROL SERVICES 30DEC21.docx DOCX document
J - 10 Update Interport Differential USNS SUPPLY WORD.doc DOC document
AMEND 0001.docx DOCX document
RE-dacted JA N32205-22-R-4254 Combined USNS SUPPLY ROH DD 2.pdf PDF
J - 13 PAST PERFORMANCE QUESTIONNAIRE.docx DOCX document
J - 9 Disclosure of Lobbying Activities SF-LLL.doc DOC document
J - 10 Interport Differential WORD.doc DOC document
J 3 Category B Items SUPPLY.xls XLS spreadsheet
Solicitation N3220522R4254 USNS SUPPLY.docx DOCX document
J-4 (1) Requisition Items.docx DOCX document
J - 14 Technical Data Non-Disclosure.docx DOCX document
J - 12 Past Performance Data.doc DOC document
J - 2 Category A Items SUPPLY.xls XLS spreadsheet
J - 11 Dry Dock Evaluation Form.docx DOCX document
J - 8 Request for Spec Clarification.doc DOC document
J - 7 MSC Ship Repair Facility Survey.doc DOC document
Show all 34

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

N3220522R4254

SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

SUMMARY OF CHANGES

SECTION B - SUPPLIES OR SERVICES AND PRICES

The following have been added by full text:

RFC CLARIFICATION QUESTION 5

1. SPECIFICATION ITEM NO.: 0525

PARAGRAPH / SECTION NO.: N/A

TITLE: FAIRLEAD CONTROLLER INSPECTION

QUESTION: Fairlead Integrated, LLC is currently under contract to replace four (4) of the five (5) controllers listed in the SOW including NR1, NR2, & NR3 HPAC and NR4 A/C. This work is projected to be completed on or before 30 April 2022. This would leave only the Aft MSD Controller for replacement. Can the Government provide additional information or an updated specification regarding this work item?

ANSWER: The ship will not be available for Fairlead LLC until the FY22 Project. The current contract is for the controllers not the HMI. The WI is for the HMI’s

2. SPECIFICATION ITEM NO.: 0108

PARAGRAPH / SECTION NO.: 7.33

TITLE: CHT Tanks Recoat QUESTION: Can we assume the specified spot work (par 7.33) would be in minimum one square foot increments?

ANSWER: Yes. Spot work (par 7.33) should be in minimum one square foot increments.

3. SPECIFICATION ITEM NO.: 0109

PARAGRAPH / SECTION NO.: 7.30

TITLE: MSD Tanks Recoat QUESTION: Can we assume the specified spot work (par 7.30) would be in minimum one square foot increments?

ANSWER: Yes. Spot work (par 7.30) should be in minimum one square foot increments?

4. SPECIFICATION ITEM NO.: 0153

PARAGRAPH / SECTION NO.: 7.7.1

TITLE: ABS Tank Survey QUESTION: Paragraph 7.7.1 of the specification list only one (1) tank that requires staging (7-016-0-W), please confirm no other tank staging is to be required?

ANSWER: Currently only one tank will be required to be staged.

5. SPECIFICATION ITEM NO.: 0157

PARAGRAPH / SECTION NO.: 3.3.1

TITLE: Potable Water Tank Preservation QUESTION: The item provides capacity and cubic feet (3.1.1) for each tank, but no surface area. Could the owner provide the square footage of each tank listed?

ANSWER:

Potable Water Tanks

Description
Location
100% Capacity

(gals) Area (sqft)

Potable Water Tank
7-477-2-W
22655
3443
Potable Water Tank
7-488-1-W
19545
2921
Potable Water Tank
7-488-2-W
19545
2921
Potable Water Tank
7-499-1-W
16426
2162

6. SPECIFICATION ITEM NO.: 0910

PARAGRAPH / SECTION NO.: 7.2.4 + 7.7

TITLE: Anchors, Chains and Lockers QUESTION: Paragraph 7.2.4 directs to grit blast the chains, anchors, etc to an SP-10. Due to the cost of dust containment, grit cleanup and interference with other interfacing hull work could UHP water blasting to a WJ-2M be utilized? How much existing mud removal should be allowed for in par 7.7?

ANSWER: UHP to a WJ-2M would be acceptable. Additionally, the last chain coating project was approximately one half ton of mud and debris

7. SPECIFICATION ITEM NO.: 0912

PARAGRAPH / SECTION NO.: 7.4.1 + 7.10

TITLE: Cargo Tank Coating QUESTION: How much existing oil and or grease is present in the cargo tanks and will require removal (7.4.1) via detergent cleaning?

Paragraph 7.10 directs to perform some steel repairs in the tanks. Would these repairs be performed before we grit blast, after we grit blast and completely paint the tanks or after we finish the grit blast and before we paint? Please remember that repair work during the blasting and coating process is very disruptive and could be very expensive due to rework.

ANSWER: Tanks should be cleaned under WI 21. Preference would be to conduct any steel repairs prior to the blast and recoat.

8. SPECIFICATION ITEM NO.:

PARAGRAPH / SECTION NO:

TITLE: Section B – Supplies or Services and Prices QUESTION: Per Section B, CLIN 0002, please provide ODC Base amount.

ANSWER: ODC Base amount: $1,000,000.00

(End of Summary of Changes) image1.wmf

File details come from the government source that posted it. Updated .