Sol_140P5122R0007_Amd_0002.pdf
PDF 235 KB Posted
- Solicitation number
- 140P5122R0007
About this file
This document contains an amendment to a solicitation for site improvements and exterior lighting at the Martin Luther King Jr National Historic Site. The amendment provides updated questions and answers related to the project scope. Key details include replacing concrete and brick pavers, installing new light pole foundations and bases, removing non-compliant electrical systems and installing new conduit, wiring, light fixtures, and electrical panels. The document specifies acceptable joint spacing for replacement concrete and brick pavers, submittal requirements for replacement brick, and clarifies the treatment of existing ground rods and light pole bases. Federal holidays and potential special event dates are also listed.
View the file
Other files
Show all 32
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
(x)
140P5122R0007 x x
1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted ; or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGEMENT TO BE
RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR
OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted , such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
x
PSE
Atlanta GA 30303-8701 1924 Building 100 Alabama St., SW
NPS SER EAST MABO
PSE
Atlanta GA 30303-8701 1924 Building 100 Alabama St., SW
NPS SER EAST MABO
04/27/20220002
13. THIS ITEM ONLY APPLIES TO MODIFICATION OF CONTRACTS/ORDERS. IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required) is not extended.is extended, Items 8 and 15, and returning
Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended , by one of the following methods: (a) By completing
The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
FACILITY CODE CODE
10B. DATED (SEE ITEM 13)
10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.
9B. DATED (SEE ITEM 11)
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
CODE
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., street, county, State and ZIP Code)
7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6)CODE 6. ISSUED BY
PAGE OF PAGES
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.3. EFFECTIVE DATE2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO. (If applicable)
1. CONTRACT ID CODE
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
04/01/2022
CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority) appropriation data, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).
E. IMPORTANT: Contractor is not is required to sign this document and return __________________ copies to the issuing office.
ORDER NO. IN ITEM 10A.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
The purpose of this amendment is to provide updated questions and answers.
Updated questions and answers are provided as attachment 0011.
Legacy Doc #: NPS
Period of Performance: 05/31/2022 to 01/30/2023
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
15C. DATE SIGNED 16B. UNITED STATES OF AMERICA 15B. CONTRACTOR/OFFEROR 16C. DATE SIGNED
(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer)
Edward Dingle
STANDARD FORM 30 (REV. 11/2016)
Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243
Previous edition unusable
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9 A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect .
Amendment 0002; RFQ # 140P5122R0007 Attachment 0011
Provide Site Improvements and Exterior Lighting Improvements Martin Luther King Jr National
Historic Site Solicitation # 140P5122R0007
Questions and Answers
Question 1. Is There A Specific Procedure That Needs To Be Followed And/Or Required For Documenting & Storage Of ln Ground Plaques?
Answer: Yes, area should be protected and cover to prevent any damage to the plaques. No intrusive methods (screws, nailing, etc.).
Question 2. Is Joint Spacing Of New Replacement Concrete To Be Identical To Any Torn Out Concrete? If Not, What Spacing Will Be Required?
Answer: Yes, as much as possible.
Question 3. Will There Be A Required Submittal For Brick Paving? If Not, Will There Be A Manufacturer Specific Paver Provided?
Answer: Yes, the park would like to replace the pavers as close as possible. Park will request submittals to approve the best compatible material.
Question 4. Would you please provide any and all As-Builts of the Parking and Visitor Center lighting system that was constructed?
Answer: a. Yes.
Question 5. Should the bid bond amount be the actual amount of the bid or the limit of the project?
Answer: Bid bond not required.
Question 6. Does the contractor have discretion to determine what materials, i.e.
concrete/brick pavers, pole bases, conduit, or conductors to remove and replace or must ALL be removed and replaced?
Answer: Contractor shall follow the specification on construction documents, any deviations should be consulted with the CO and the park.
Question 7. In detail E2.1 is the conduit located under the brick pavers or concrete pavers?
Answer: Under brick pavers.
Question 8. Would you please provide the names, contact details, and area of responsibility of each person administering or assuring the quality of work performance on the project?
Answer: Yes, at contract award.
Question 9. Would you please provide a calendar of the national holidays the Park Service recognizes, and dates of special events scheduled to be held at the Park during the period of performance?
Answer: All the federal holidays applied:
Memorial Day – Monday, May 30, 2022 Juneteenth (observed) – Friday, June 18, 2022 Juneteenth – Saturday, June 19, 2022 Independence Day – Monday, July 4, 2022 Labor Day – Monday, September 5, 2022 Columbus Day – Monday, October 10, 2022 Veterans Day – Friday, November 11, 2022 Thanksgiving Day – Thursday, November 24, 2022 Christmas Day – Sunday, December 25, 2022 Christmas Day (observed) – Monday, December 26, 2022 New Year’s Eve (observed) – Friday, December 31, 2022
Question 10. What is the pedestal heights for the new power pedestals? Part number does not specify, and drawings call for height to be determined by contracting officer (Detail 4/E1.1)
Answer: The standard minimum height is 6” plus the size of the box on top of that. Any other size must specified.
Question 11. Is Panel LC just replacing an existing panel like for like in the current location?
Answer: Existing Panel ‘LC’ is being replaced with a new 225A Frame panel with 42-poles, and will be relabeled as ‘LC’. Contractor to confirm where Panel ‘LC’s main feeder comes from, and the size of that wire. Update for the record set.
Question 12. Are the lighting control panels to be nema4x to match the existing panel near booth?
Answer: Yes, for the Lighting Control Panel ‘LCP1’ located adjacent to the Booth, enclosure shall be NEMA 4X per detail 1/E1.0. Lighting Control Panel ‘LCP2’ located indoors only needs to be
NEMA 1.
Question 13. Are we to provide any additional spider boxes or just one per location shown on plans?
Answer: Only one Spiderbox is required, it will be stored on property and located at either location for special events by NPS.
Question 14. Are we to reuse the existing light pole bases and install new poles and heads at each location or are we to include new bases at each location?
Answer: No, existing pole bases shall be replace. Also, we do not know the condition of the underground conduit so there may be issues that only a new concrete base can fix.
Question 15. Are we to install new 3/4" x 10' grd rods at each pole location or to assume these are existing?
Answer: For new poles yes, for existing poles during a visual inspection it was not obvious that they had ground rods but used the internal anchors. This is acceptable.
Question 16. For the new wiring installed, are the conductors to be xhhw insulation or thhn insulation?
Answer: For interior wiring use THWN/THHN, for underground THWN/XHHW per NPS Electrical Guidelines.
File details come from the government source that posted it. Updated .