Q and A - Amendment 0001.pdf
PDF 149 KB Posted
- Solicitation number
- 127EAX22Q0058
View the file
Other files
Show all 11
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Amendment 0001 – Solicitation No. 127EAX22Q0058
Questions & Answers Cerro Pelado & Tesuque Peak
1. The Scope of Work calls for concrete pads for the generator/generator cabinet and proposal tank at each site. The SOW calls out information pertaining to the concrete and subgrade prep, but doesn't mention reinforcement. Will reinforcement be required? If so, please provide details about the reinforcement.
Answer: Reinforcement of the Concrete Pads is not required.
2. Regarding the clearing and grubbing and subsequent excavation for the concrete equipment pads, what are contractors to do with the excess spoils and green waste? In an effort to minimize cost, and because the green waste is biodegradable, can the Contractor spread the excess spoils and green waste onsite? This would reduce costs associated with disposal and transportation for disposal.
Answer: The Contractor shall spread the excess Spoils and Green Waste on Site. The Contractor shall coordinate with the Contracting Officer Representative (COR) for a location to spread the Spoils and Green Waste.
3. The propane tank pads require bollards to protect from vehicular traffic. What is the spacing requirement for the pollards?
Answer: The Contractor shall space Bollards at four (4) foot intervals.
4. The following are specific questions regarding the bollards at the propane tank pads:
a. Is it the GOV's intent to have steel bollards? Answer: The Contractor shall provide Steel Bollards.
b. Do the bollards need to be painted? If so, please specify the paint type/requirements. Answer: Contractor shall paint the Steel Bollards “Yellow” Exterior Paint.
c. Can the bollards be bolted to the concrete pad, similar to the propane tank, or do the bollards need to be set in the concrete pad (i.e., buried)? Answer:
Contractor shall bury the Steel Bollards next to the Concrete Pad four (4) feet below the finished grade of the Concrete Pads.
d. Do the bollards need to be filled with concrete? Answer: Contractor shall fill the Steel Bollards with Concrete.
e. What is the height of the bollards? Answer: The Contractor shall install Bollards that are four (4) feet above the finished Concrete Pads.
5. If the propane tanks are placed on racks, do the racks need to be painted or finished in any particular manner?
Answer: Contractor shall not place the Propane Tanks on Racks. The Contractor shall place the Propane Tanks on Concrete Pads and bolted onto the Concrete Pads.
6. The jobsite locations are remote. Is there reasonable access for construction vehicles and trucks to access the area?
Answer: There is reasonable access for construction vehicles and trucks to access the area.
7. The jobsite locations are remote. Is there reasonable access for concrete trucks to access the area?
Answer: There is reasonable access for concrete trucks to access the area.
8. For the concrete pads for the generator/generator cabinets and propane tanks, what is the thickness required? Will it be a slab-on-grade or will there be thickened edges/footings required? If so, please provide details for bidding purposes.
Answer: Contractor shall coordinate with the Generator/Generator Cabinets Manufacturer and Propane Tanks Manufacturer for Weight and Dimensions and provide Concrete Pads per Manufacturer Recommendations.
9. Within the solicitation, Part 4.0 Project Location, the paragraph describing each location ends with, "See attached Site Map, Vicinity Map, and Project Location Map." We could not locate the maps. Please provide the stated maps for review.
Answer: Attached are Vicinity Maps of the Cerro Pelado and Tesuque Peak Project Sites.
10. Within the solicitation, Part 5.0 Specifications, there are multiple specification sections that we can not locate within the solicitation. Please provide the missing specifications for review.
Answer: Attached are the Specifications listed in the Scope of Work.
11. Please provide detailed list of what needs to be included in the price proposal. Outside of the CLIN Schedule, do the Representations & Certifications in the solicitation need to be completed and included in the price proposal?
Answer: Contractor shall provide price proposals per SECTION L - Instructions, Conditions, and Notices to Offerors or Respondents Answer: Contractor shall provide Representations and Certifications listed in SECTION M – Evaluation Factors for Award
12. There are references to Payment and Performance Bonds required post-award, but no mention if a Bid Bond/Guarantee is required. Please advise.
Answer: A Bid Bond is not required.
File details come from the government source that posted it. Updated .