RFC QandA 9 Solicitation N32205-20-R-4084.docx
DOCX document 29 KB Posted
- Attached to
- USNS ZEUS MTA SHIP REPAIR
- Solicitation number
- N3220520R4084
About this file
This document provides answers to questions from potential offerors regarding Solicitation Number N3220520R4084 for ship repair services on the USNS ZEUS. The solicitation seeks proposals for midterm availability work commencing on or around November 16, 2020 for a period of ninety calendar days. Interested contractors must complete a non-disclosure agreement to receive work item packages, drawings and references. Questions and answers cover clarification on duct repair and insulation removal requirements, requests for photographs of equipment and spaces to assess interference removal, identification of hoses requiring replacement and test pressures, and clarification on references.
View the file
Other files
Show all 49
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
MILITARY SEALIFT COMMAND
N32205-20-R-4084
QUESTIONS AND ANSWERS
The following are answers to questions received from potential offerors. The answers provide clarification only and do not constitute an amendment to the solicitation.
QUESTION:
1. Specification No. 802, paragraph/section Various – Need a clarification for item 0802 HVAC Duct Repairs; we received the enclosures with the highlighted sections that appear to be the renewed sections of ducting. However, there are handwritten notes stating to remove & replace all overhead insulation in Hospital and Med Treatment Room. The spec states to remove insulation IWO duct and then renew the disturbed, Can you clarify if we are to price renewal of entire overheads?
ANSWER:
Contractor shall be responsible for renewing all removed and disturbed lagging. Contractor shall not be required to remove and renew all space overhead lagging unless it is removed as an interference in way of work requirements listed in this work item.
QUESTION:
2. Specification No. 802, paragraph/section 3.1, 7.1.2 – “Remove all interference items necessary to accomplish the requirements of this Work Item. Reinstall interference items using contractor furnished hardware, fasteners, gaskets, seals, o-rings, etc…”.
As per MSC issued Amendment 0001, please provide ship pictures of the compartments listed in paragraph 3.1 and equipment/components including surrounding areas for review of potential interference removals.
ANSWER:
Requested photos are provided.
QUESTION:
3. Specification No. 706, paragraph/section 3.1.1, 3.1.2, 7.4.1.1, 7.4.2.1, 7.5.1.1 – As per MSC issued Amendment 0001, please provide ship pictures of the compartments listed in paragraph 3.1, and equipment listed in 7.4.1.1, 7.4.2.1, 7.5.1.1 including surrounding areas for review of potential interference removals.
ANSWER:
Photographs of main mast have been provided previously for other work items in this specification package.
Due to mission requirements, photographs cannot currently be taken inside Mission Control. For bidding purposes, assume standard screwed in overhead panels may require removal for cable runs. Interior bulkhead panels in mission control are standard marine style joiner panels.
QUESTION:
4. Specification No. 614, paragraph/section 3.1.1, 7.1.5-7.1.12 – Shower Stall Replacements – Paragraphs 3.1.1, 7.1.1- “Remove interference items as required to accomplish the requirements of this Work Item.” 7.1.5-7.1.12 “Remove/Disconnect” As per MSC issued Amendment 0001, please provide ship pictures of the equipment located in paragraph 3.1.1 including surrounding areas (7.1.5-7.1.12), connections for review of potential interference removals and installations.
ANSWER:
Requested photos are provided. Arrangement drawing depicting typical arrangements and outfittings have been previously provided.
QUESTION:
5. Specification No. 522, paragraph/section 3.1.1.1, 3.1.1.2, 3.1.2, 7.1.1, 7.1.2, 7.1.3, 7.1.4 – STBD FWD Cable Drum Preservation – “Remove all interference items necessary to accomplish the requirements of this Work Item.” “Provide and erect all scaffolding or staging …”, “Cover and protect all adjacent/surrounding surfaces …” As per MSC issued Amendment 0001, please provide ship pictures of the equipment located in paragraph 3.1.1 and listed in 3.1.2 for review of potential interference removals, installations and scaffold.
ANSWER:
Requested photographs have been provided.
QUESTION:
6. Specification No. 506, paragraph/section 3.1.1, 3.1.2, 3.2.1, 7.1.2 – Flex Hose Replacement All 5 SSDGs – Para 7.3 states to remove 33 hoses per SSDG for a total of 165 hoses. Reference 2.1.1 is a hose list drawing for SSDG and multiple other systems on ship. Contractor can’t identify which hose assemblies in reference 2.1.1 need to be part of the 165 hose assemblies that are required to be replace and what psi rating is required for hydrostatic testing. Please provide item numbers, quantities for each hose assembly needing to be replaced for reference 2.1.1. Please provide hydrostatic testing requirements for each hose assembly. Contractor also needs pictures of all 165 hose assemblies required for replacement showing the following:Identification tags(with hose id and pressure ratings) ,hose lengths, picture of fittings, view of assemblies to show interference that might be in the way of each assembly. Please advise
7.1.2 - “Remove any and all interferences as necessary to complete the requirements of this work item.”
As per MSC issued Amendment 0001, please provide ship pictures of the equipment located in paragraph 3.1.1 and listed in 3.2.1 and 3.2 for review of potential interference removals, installations.
ANSWER:
Work Item 506 has been revised to provide additional references to identify hoses, amend the number of hoses to be replaced, and provide hydrostatic test pressures. Photos of typical hose installation arrangements and possible interferences are also provided.
QUESTION:
7. Specification No. 201, 203-205, paragraph/section 7.3.1.2.4– SSDG 1, 3-5 Repair and Maintenance Support – “Upon completion of inspection, provide and install all new filter cartridges and refill diesel engines with New Mobiguard 450 oil in accordance with Manufacturer’s recommendations.”
Please provide quantity of Mobilguard 450 Oil required for each SSDG.
ANSWER:
Each engine will require approx. 450 gallons of Mobilguard 450.
QUESTION:
8. Specification No. 10, paragraph/section 2.1.1, 2.1.2 – Furnish Office for Overhaul Management Team (OMT) – References – (2.1.1, 2.1.2) – Missing References. Please provide.
ANSWER:
References 2.1.1 and 2.1.2 are not ship specific and are available for download on line.
QUESTION:
9. Specification No. 606, paragraph/section 2.1.1, 2.1.2 – General Services for the Ship – References – (2.1.1, 2.1.2) – Missing References. Please provide.
ANSWER:
Requested photos are provided.
QUESTION:
10. Specification No. 403, paragraph/section 2.1.1 – Gyro Compass and Steering Servicing – Reference (2.1.1) - Missing References. Please provide.
ANSWER:
Requested photos are provided.
QUESTION:
11. Specification No. 501, paragraph/section 2.1.2, 2.1.4 – Halon and CO2 Extinguishings Systems annual Inspection – Reference (2.1.2, 2.1.4) - Missing References. Please provide.
ANSWER:
Requested references have been deleted from this work item.
QUESTION:
12. Specification No. 502, paragraph/section 2.1.1 – Portable Extinguisher Test and Inspection - Reference (2.1.1) - Missing References. Please provide.
ANSWER:
Reference 2.1.1 was dated information and is no longer applicable. It has been deleted as a reference.
QUESTION:
13. Specification No. 604, paragraph/section 2.1.1 – Annual fire Hose Hydrostatic Test - Reference (2.1.1) - Missing References. Please provide.
ANSWER:
Requested reference is provided.
QUESTION:
14. Specification No. 607, paragraph/section 2.1.3, 2.1.4, 2.1.5 – Annual Rescue Boat and David Inspection – - Reference (2.1.3, 2.1.4, 2.1.5) - Missing References. Please provide.
“Remove all interference items necessary to accomplish the requirements of this Work Item.”
ANSWER:
Reference 2.1.3 has been amended and is provided.
Reference 2.1.4 is not ship specific and is available for download on line There is no Reference 2.1.5 in this work item.
File details come from the government source that posted it. Updated .