RFP Question and Answers.docx
DOCX document 19 KB Posted
- Attached to
- Category A Federal contract opportunity
- Solicitation number
- HTC711-12-R-C002
About this file
Government responses to RFP questions.
View the file
Other files for this federal contract opportunity
Show all 43
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Question and Answers Solicitation HTC711-12-R-C002
Question 1: The pricing scenario in the RFP is far more extensive than the current Category A contract and is therefore more than expected. Would the Government consider extending the RFP due date to allow offerors ample opportunity to develop fair and reasonable pricing for all CLINs?
Answer 1: The Government does not intend to extend the proposal due date.
Question 2: Please validate with the consignee that the delivery time is 0630L. This is different from what is currently occurring. Qatar for example, clearance is completed at 0800hrs and deliveries no earlier than 1000hrs.
Answer 2: Only shipments to USAMMCE Pirmasens, GE shall have the “Must be delivered at 0630L” (SLINS X001AA through X001AG). For Subcontract Line Item Numbers (SLINs) X001AH through X001BX, the “Must be delivered at 0630L,” language is deleted.
Question 3: CLINX001AC and all CLINs for Medical Prime Vendor in which the commodity is General Cargo. Why is this CLIN excluded from the WWX5 Contract for the shipments weighing 1-300 lbs?
Answer 3: The Medical Prime Vendor requirements have specific pick-up and delivery times which must be adhered to based on the type of commodity being transported. The WWX-5 contract was established to permit the carriers to propose company-unique transit times which may/may not compatible with these medical requirements. As the Government dictates the transit times for the CAT A requirement, these medical requirements were validated for movement under this follow-on contract.
Question 4: CLIN X003AC and all CLINs for AMCOM in which the commodity is General Cargo. Why is this CLIN excluded from the WWX5 Contract for the shipments weighing 1-300 lbs?
Answer 4: Reference Answer 3 above.
Question 5: CLIN X005AA what is the origin city?
Answer 5: No origin city is applicable. SLIN X005AA is a country to country blended rated.
Question 6: CLIN X005AA and all CLINs for Class VIII in which the commodity is General Cargo. Why is this CLIN excluded from the WWX5 Contract for the shipments weighing 1-300 lbs?
Answer 6: Reference Answer 3 above.
Question 7: CLIN X005CC please clarify which country is requested as the destination. Kazakhstand is not a country.
Answer 7: SLIN X005CC has been deleted from the requirement per RFP Amendment 0001. Attachment 2, CLIN Matrix, and Attachment 3, Volume Estimates, have been amended accordingly to reflect SLIN X005CC as “Reserved.”
Question 8: Appendix 6.11, lists the 20 Critical Controls; however these do not match those listed on the referenced website (http://www.sans.org/critical-security-controls/ <http://www.sans.org/critical-security-controls/>). Which critical controls would you like vendors to respond to. Those listed on the web or referenced in the solicitation?
Answer 8: Vendors shall respond to the 20 critical controls stated in RFP HTC711-12-R-C002.
Question 9: Is it your expectation that the offeror will complete the SF1449 continuation sheets as with most RFP responses? If so, can you provide instructions or an example using Attachment 1 and CLIN Matrix (Attachment 2).
Answer 9: No. The Government’s expectation is for offerors to insert a proposed all-inclusive cost-per pound rate for each Subcontract Line Item Number (SLIN) listed in Attachment 2, CLIN Matrix, including an individual price for the minimum charge and each weight increment for 1-300 lbs, 301-500 lbs, 501-1100 lbs, 1101- 2200 lbs, and 2201+ lbs. Offerors shall also provide a positional charge rate for those SLINs which include this charge. Offerors shall only complete the CLIN matrix for the base year.
Question 10: Will DIM factor 139 be applicable to all shipments? i.e. including Defense Distribution Depot San Joaquin (DDJC) to Alaska?
Answer 10: No. PWS paragraph 1.5.1.2 and Appendix 6.1, Definitions, have been revised via Amendment 0001 to distinguish between international and domestic (CONUS to Alaska and Hawaii) shipments. International shipments shall use a DIM factor of 139, whereas domestic shipments shall use a DIM factor of 166.
File details come from the government source that posted it. Updated .