SolicitationAmendment00001ODU.pdf
PDF 60 KB Posted
- Attached to
- Uniforms, U. S. Coast Guard Operational Dress
- Solicitation number
- HSCG23-08-R-PUD000
About this file
Solicitation Amendment 0001
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Amendment00008ODU.pdf | ||
| Amendment00007ODU.pdf | ||
| ODUSHIRTFINAL12_18_07.doc | DOC document | |
| ODUTROUSERSFINAL12_18_07.doc | DOC document | |
| ODUTRSRFRTnowelt1219.zip | ZIP file | |
| Flapswnotches.zip | ZIP file | |
| Amendment00006ODU.pdf | ||
| CargoPktDrill.zip | ZIP file | |
| Amendment00005ODU.pdf | ||
| SolicitationAmendment00004ODU.pdf | ||
| SolicitationAmendment00003ODU.pdf | ||
| SolicitationAmendment00002ODU.pdf | ||
| FRONTFLY.zip | ZIP file | |
| WIDEBELTLOOP.zip | ZIP file | |
| ODUHSCG2308RPUD000.pdf | ||
| ODUMENSSHIRT.zip | ZIP file | |
| ODUFEMALESHIRT.zip | ZIP file | |
| G002.DST | — | |
| ODUTROUSER.zip | ZIP file | |
| G001.DST | — | |
| RFP08-R-PUD000.doc | DOC document | |
| AddSynopsisodu.doc | DOC document | |
| ODUTROUSERSDRAFT9_24_07(2).doc | DOC document | |
| ODUSHIRTDRAFT9_24_07.doc | DOC document | |
| PDforODU.doc | DOC document |
Show all 25
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT 1 3
2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 3. EFFECTIVE DATE 4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO. 5. PROJECT NO. (If applicable)
00001 December 6, 2007 N/A
6. ISSUED BY CODE 7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6) CODE
COMMANDANT (CG-9121/WS)
U.S. COAST GUARD HEADQUARTERS
1900 HALF STREET, SW, ROOM 0234
WASHINGTON, DC 20024
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., street, county, State, and Zip Code) (x) 9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
HSCG23-08-R-PUD000
9B. DATED (SEE ITEM 11)
NOVEMBER 26, 2007
10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.
X 10B. DATED (SEE ITEM 13)
CODE FACILITY CODE
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
[ x ]The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers [ ] is extended, [X ] is not extended.
Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:
(a) By completing Items 8 and 15, and returning _1___ copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted; or
(c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGEMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)
N/A
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS,
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
(x) A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT
ORDER NO. IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor [] is not, [X ] is required to sign this document and return 1 copies to the issuing office.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
The purpose of this amendment is as follows:
The Government has issued Amendment 0001 to the solicitation for the following: Product Demonstration Model (PDM) sample shirt size is being changed from size 42 Regular to a size 40 Regular. PDMs for the trouser remains the same – size Medium Regular; and to provide answers to industry question (see next page).
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print) 16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
CLARE ZEBROWSKI, Contracting Officer
15B. CONTRACTOR/OFFEROR 15C. DATE SIGNED 16B. UNITED STATES OF AMERICA 16C. DATE SIGNED
BY
(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer)
NSN 7540-01-152-8070
PREVIOUS EDITION UNUSABLE
30-105 STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA
FAR (48 CFR) 53.243
ANSWERS TO INDUSTRY QUESTIONS:
1) Can you send me the slide fastener sizes for the USCG Trouser?
Answer: The slide fastener is in 3.6.3 of the trouser spec page 5.
2) Tariff of sizes for Shirt and Trouser are available?
Answer: The tariff sizes are in TABLE I.
3) The solicitation on page 21, C.1), a calls for a Product Demonstration Model - a. shirt size 42
- Regular, and b. trouser size medium regular.
When we downloaded the patterns, the shirt is 40 with no length mentioned and the trouser is a medium with no length mentioned. Are these the correct sizes?
Answer: The shirt size for the PDM is being changed from size 42 Regular to size 40 Regular men. The trouser size for the PDM remains the same - Medium regular.
4) While we are talking about patterns, we downloaded the projected sizes needed for the contract. Do you have the square inches for each size?
Answer: No, The contractor may add their calculated square inch/size to their report.
5) We were told at the conference that all the thread used on the PDM's should be color black, even though the sample shown at the conference was sewn with royal blue?
Answer: The thread color is black. Embroidery yarn color in the spec. is Royal Blue. The embroidery color is currently being investigated by CDTO. The prototype was sewn with black thread.
6) Could you please advise the suppliers for the side tab material and buckle on the trouser?
Answer: The slide tab sources are currently being investigated by CDTO.
7) Clare mentioned during the meeting last week that some people were having difficulty downloading the embroidery files from the Fed Biz website. Well we just found out that we also are having problems with downloading these files. Is there any way you could have these files emailed to me? Or do you have any other ideas on how I might be able to get these?
Answer: The embroidery files are only readable by those with embroidery software or embroidery machinery.
8) The specifications posted in FedBizOps are titled as “Draft”. When will final copies be posted?
Answer: Although titled as "draft", those listed on FedBizOps are the final specifications for the shirts and trousers.
9) How many copies do you want for the Technical Proposal and the Price Proposal?
Answer: (4) copies of each.
10) We tried to access files posted 11/27/07 and were unable to. I've contacted the help desk;
they also tried to access the files and were unable to. The file problem is with both ZIP COM.
AND WORD.
Answer: These files are Accumark pattern files readable only by CAD software. In other words, you can only open them if you have a computer aided design system and software.
If you need paper patterns sent to you, please contact Rachel Rizoli at rachel.d.rizoli@uscg.mil
The embroidery files are only readable by those with embroidery software or embroidery machinery.
11) The specifications posted in FedBizOps are titled as “Draft”. When will final copies be posted?
Answer: Although titled as "draft", those listed on FedBizOps are the final specifications for the shirts and trousers.
File details come from the government source that posted it. Updated .