solicitation_amendment_03_CM_W91CRB-16-T-0023-0003.pdf
PDF 21 KB Posted
- Attached to
- Cost Management Support Services
- Solicitation number
- W91CRB-16-T-0023
About this file
solicitation modification 03
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
30-105-04EXCEPTION TO SF 30
APPROVED BY OIRM 11-84
STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA
FAR (48 CFR) 53.243
a. This modification answ ers one additional question.
b. No other changes w ere made.
1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES
S 1 3
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
16C. DATE SIGNED
BY 16-Aug-2016
16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, County, State and Zip Code) X W91CRB-16-T-0023
X 9B. DATED (SEE ITEM 11)
08-Aug-2016
10B. DATED (SEE ITEM 13)
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended, X is not extended.
Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:
(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN
REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE
CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.
2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)
6. ISSUED BY
3. EFFECTIVE DATE
16-Aug-2016
CODE
ACC - APG - W91CRB
4310 BOOTHBY HILL AVE
ABERDEEN PROVING GROUND MD 21005-3013
W91CRB 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.
CODE
See Item 6
FACILITY CODECODE
EMAIL:TEL:
W91CRB-16-T-0023
SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
SUMMARY OF CHANGES
SECTION H - SPECIAL CONTRACT REQUIREMENTS
The following have been modified:
QUESTIONS AND ANSWERS
Cost Management Support Services
QUESTIONS AND ANSWERS
Question 1: Please inform us if there is an incumbent for the Solicitation Number: W91CRB-16- T-0023. (1) If so what is the contract number, the name of the contractor and the value of the contract. (2) What was the total no of hours for each of the key personnel in order to execute the contract.
ANSWER: There is no incumbent on this specific requirement.
Question 2: Reference page 48: Does the 12 font size apply to text contained inside of graphics?
ANSWER: See changes made.
Question 3: Reference Page 51: Will the government please clarify if they would like the Offeror to provide resumes for all the requested FTEs (11 in total) including non-key personnel?
ANSWER: See Section L, Factor Two: Management Approach, second paragraph.
Question 4: Reference Page 51: Will the government please clarify if they would like the previously mentioned "phase-in" transition plan included in the Technical Approach Narrative or the Management Approach Narrative, as it is mentioned in both instruction sections?
ANSWER: The Government has no preference.
Question 5: Reference Page 51: Will the government please clarify the maximum number of Past Performance references allowed?
ANSWER: Reference page 48 page limitations.
Question 6: Reference Page 52: Will the government please clarify what specific information they are looking for in the statement determining subcontractor price reasonableness? Are they looking for a compensation plan or rate determination information to be submitted?
ANSWER: This is a small business set-aside and therefore any reference to a subcontractor was amended to add the words “if they are part of the quote.”
Question 7: Reference Page 52: If the government is looking for a compensation plan or rate determination data to be submitted for the subcontractor, will the government also please clarify if they are looking for that information from the prime contractor as well?
ANSWER: Please see page 55, Cost/Price.
Question 8: The above mentioned RFP is stated to be a total small business set aside. Can you confirm that this means that 100% of the work must be completed by a small business? Could a large business participate as a subcontractor?
ANSWER: Reference FAR clause 52-219-14 Limitations on Subcontracting now included in solicitation.
NO FURTHER QUESTIONS WILL BE ACCEPTED OR ANSWERED.
SECTION I - CONTRACT CLAUSES
The following have been added by reference:
52.219-14 Limitations On Subcontracting NOV 2011
(End of Summary of Changes)
File details come from the government source that posted it. Updated .