Round Two of QUESTIONS - ANSWERS.pdf

PDF 93 KB Posted

Attached to
Closed-Circuit Television (CCTV) Purchase - Install
Solicitation number
W9124J-23-Q-0001
Issued by

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

QUESTIONS & ANSWERS

Round Two

1. Are Scaled Drawings available, if so please post.

Answer: See Mechanical Drawings provided

2. Are Ceilings Suspended? Or Hard Lid?

Answer: Standard Tile Ceilings with some areas having Tin Ceiling tiles. All removable.

3. Are there existing Cable Trays for wiring above ceilings?

Answer: Yes. See Diagram/Drawing

4. Can Existing Wiring be utilized?

Answer: Yes.

5. Is a “UPS” required? If so, What Time/Power Duration is required?

Answer: Equivalent to the UPS currently being used - CyberPower CP1500AVRLCD UPS Batteries (Replacement) - 12 Volts 7.5 AH F2 terminal. Our brand-new replacement battery set for the CyberPower CP1500AVRLCD Uninterruptible Power Supply (UPS) unit includes 2 SigmasTek SP12-7.5HR batteries (12 Volts

7.5 AH).

6. Are “Or Equal” Equipment substitutions allowed?

Answer: Yes.

7. Is “Plenum Wire” acceptable?

Answer: No. Not needed.

8. Is “After Hours Access” for said work, available to contractor at no add ’l cost to the Gov’t?

Answer: Core hours of work to be completed is 0730 AM to 4:00 PM Monday thru Thursday.

9. What is the height of Exterior Cameras? (If any)

Answer: From Floor to Ceiling approximately 15 feet.

File details come from the government source that posted it. Updated .