A to Q for CSC-20103 -.pdf

PDF 141 KB Posted

Attached to
CSC-20103 Preventative Maintenance Circuit Breaker, Switchboard, Switchgear, Motor Control PM, Bldg. 23
Solicitation number
SP4702-20-R-0022
Issued by

About this file

This document outlines a federal service contract opportunity for preventative maintenance of circuit breakers, switchboards, switchgear, and motor control centers in Building 23 of the Defense Supply Center Columbus, Ohio facility. The contract will be awarded on a firm fixed price basis for an initial one-year period with two one-year option periods. The contractor will perform regularly scheduled annual maintenance and inspections as well as unscheduled repair work in response to equipment failures. Services will be coordinated with building security and operations staff and require advance scheduling of any work that interrupts building systems. The solicitation includes attachments on site visit procedures and security enrollment requirements. Questions are due by August 25, 2020 and the pre-bid site visit will take place on August 18, 2020.

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

CSC-20103 Preventative Maintenance Circuit Breaker, Switchboard, Switchgear, Motor Control PM, Bldg. 23.

Questions:

1. Will you supply the electrical single line drawings to include all the devices that are included in the list 3.0 – 3.4?

Answer: Additional information will be given to the successful bidder.

2. Will you clarify if the ASCO 4000 Avtron Load Bank (C&D Emergency Switchgear and

Generator) is to be included in the equipment to be tested and maintained in the contract?

Answer: Yes, it is to be included.

3. Are the following Transformers and Switches to be included?

a. EXFMR-G-D (ESWGR1-D-1) FR3 Answer: Yes, it is to be included.

b. EXFMR-GC (ESWGR_1-C-1) Answer: Yes, it is to be included.

c. EXFMR-GA (ESWGR1-A) Answer: Yes, it is to be included.

Additional Testing: Please add to the list PM service on the disconnect switch for this transformer.

d. UXFMR-GB Answer: Yes, it is to be included.

Additional Testing: Please add to the list PM service on the disconnect switch for this transformer.

4. Please clarify if the MCCA1 & MCCB1 is to include the 36 buckets for tested or just the Main

Breakers of the two MCC’s.

Answer: Yes, it is to be included.

5. Are the following Transformers and Switches to be included?

a. UDP_1-A11 Main Breaker (GE800 amp Microentelliguard) Answer: Yes, it is to be included.

b. UDP_1_B11 Main Breaker Answer: Yes, it is to be included.

6. Will the work be able to be scheduled during normal business hours?

Answer: Plan on scheduling the work in off hours.

Alternate schedules may be requested for review/approval.

7. The following equipment: Is the following equipment part of the scope of this Service?

a. LB_G-AB [LOAD BANK]

b. LB_G-GD [LOAD BANK]

c. EXFMR_G-A [TRANSFORMER AND DISCONNECT SWITCH]

d. EXFMR_G-B [TRANSFORMER AND DISCONNECT SWITCH]

e. EXFMR_G-C [TRANSFORMER AND DISCONNECT SWITCH]

f. EXFMR_G-D [TRANSFORMER AND DISCONNECT SWITCH]

Answer: Yes, the above items are to be included in this service.

8. The scope only has the two main disconnects for MCC-A1 and MCC-B1 listed, are the individual MCC cubicles included in the scope?

Answer: Yes, they are to be included.

Additional: Please add to the list PM service on the MCC cubicles for MCC-A1 and MCC-B1.

9. There are two new panels that have been recently installed, are they in the scope of work?

The panels are labeled...UDP-A11 & UDP-B11. It would only be for the GE 800A Main Breakers for each panel.

Answer: Yes, they are to be included.

Additional: Please add to the list PM service on panels UDP-A11 & UDP-B11.

10. Can DAL provide a single line diagram for each power section?

Answer: Additional information will be given to the successful bidder.

11. Can DAL provide an equipment bill of materials?

Answer: The initial electrical structure has been revised and modified many times over the years.

The most up to date & accurate record will be data records produced from this contract.

12. Do you want to include secondary testing on the trip coils of all the breakers?

As you know the electrical architecture has changed in building 23.

Testing of Circuit Breaker Trip Controls (ex. Digitrip 1150)

1. Secondary Injection Testing of “Circuit Breaker Trip Control”

a. Critical Circuits

We want secondary injection testing on all circuit breaker trip controls in “Critical Circuits”

b. Essential Circuits We are not requiring secondary injection testing on all circuit breaker trip controls in “Essential Circuits”.

Please refer to the specifications.

2. Primary Injection Testing of “Circuit Breaker Coils & Trip Control” Primary Injection Testing of Circuit Breaker Coils is only preformed during installation of the circuit breaker.

File details come from the government source that posted it. Updated .