SJA800-16-Q-0024_Qs-and-As_1st_Set.pdf

PDF 67 KB Posted

Attached to
Painting Services
Solicitation number
SJA800-16-Q-0024
Issued by

About this file

First Set of Questions-and-Answers

View the file

Other files

Show all 11

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

August 23, 2016

First Set of Questions-and-Answers (Qs&As)

Request for Quotations (RFQ) No. SJA800-16-Q-0024

(IDIQ) Painting Services

Question 1:

“List of Items, Schedule of Requirements, Scope of Work, Terms of

Reference, Bill of Materials required.”

Answer 1:

Prospective quoters should review the requirements and terms and conditions included under this RFQ to determine what list of items, schedule of requirements, scope of work, terms of reference, and bill of materials are required.

Question 2:

“Soft Copy of the Tender Document through email.”

Answer 2:

The U.S. Embassy Tokyo does not provide soft copy of the RFQ document through email. The document can be downloaded at the following URL:

https://www.fbo.gov/index?s=opportunity&mode=form&id=67a672fe 6fc3c5e477ab3da10ed24017&tab=core&_cview=1

Question 3:

“Names of countries that will be eligible to participate in this tender.”

Answer 3:

Any country is eligible to participate in this RFQ process.

However, it is the responsibility of the quoter to obtain licenses and permits as required in the RFQ in order to do business in Japan.

In addition, the quoter must provide evidence it operates an established business with a permanent address and telephone listing in Japan.

Question 4:

“Information about the Tendering Procedure and Guidelines.”

Answer 4:

Refer to RFQ SJA800-16-Q-0024. See Answer 2 above for obtaining a copy of the RFQ.

Embassy of the United States of America

Tokyo, Japan https://www.fbo.gov/index?s=opportunity&mode=form&id=67a672fe6fc3c5e477ab3da10ed24017&tab=core&_cview=1 https://www.fbo.gov/index?s=opportunity&mode=form&id=67a672fe6fc3c5e477ab3da10ed24017&tab=core&_cview=1

-2-

Question 5:

“Estimated Budget for this Purchase.”

Answer 5:

The U.S. Embassy Tokyo does not disclose the estimated budget for this purchase. Prospective quoters should review the requirements and terms and conditions included under this RFQ to arrive at their proposed prices.

Question 6:

“Any Extension of Bidding Deadline?”

Answer 6:

No quotation due date extension is envisioned at this time.

Question 7:

“Any Addendum or Pre Bid meeting Minutes?”

Answer 7:

No pre-quotation minutes at this time. A pre-quotation conference will be held on Monday, August 29, 2016 at 2:00 p.m. (local time) at the U.S. Embassy apartment compound in Tokyo, Japan. See Cover

Letter of RFQ JA800-16-Q-0024.

Question 8:

“May we take photos inside of rooms during site visit?”

Answer 8:

Yes.

Question 9:

“May we measure size of wall and so on during site visit?”

Answer 9:

Yes.

Question 10:

“IGCE if you have one?”

Answer 10:

See Answer 5 above.

–End of First Set of Qs&As-

File details come from the government source that posted it. Updated .