2.12 Questions_and_Answers.pdf

PDF 47 KB Posted

Attached to
Mess Attendant Services, Silver Dolphin Bistro, JBPHH, HI
Solicitation number
N0060420Q4005
Issued by

About this file

This document contains questions and answers regarding a solicitation for mess attendant services at the Silver Dolphin Bistro located at Joint Base Pearl Harbor-Hickam in Hawaii. The solicitation seeks proposals for food service workers to staff the dining facilities, which include over 6,000 square feet of main dining room space with a 333-person indoor capacity and 40-person outdoor capacity. Large businesses must include a subcontracting plan per FAR 52.219-9, but it is a separate document and not part of the proposal volumes. Proposals shall be submitted electronically in three volumes, with specific page limits and formatting requirements for each volume as described in the questions and answers document.

View the file

Other files

Show all 11

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

N0060420Q4005

SILVER DOLPHIN BISTRO MESS ATTENDANT SERVICES

QUESTIONS AND ANSWERS

1. QUESTION: What is the square footage of the dining room?

ANSWER: Approximate square feet (SF) are provided as follows: Main Dining Room is 6,042 SF; VIP 1 Room is 862 SF; CPO/OFFICER Dining Room is 1,504 SF; Hallways are 4,965 SF.

2. QUESTION: What is the seating capacity of the dining room?

ANSWER: Indoor seating capacity: 333; Outside Lanai seating capacity: 40.

3. (Reference “1.0 GENERAL INSTRUCTION. Quotation Format Volumes I and II shall be: Pages

Sequentially Numbered” and “2.0 Volume I shall be organized in six separate sections: Technical Approach, Resumes, Cleaning and Housekeeping Plan, Quality Control Plan, Training Plan, and Phase-In Plan. Description as follows: Note: Cleaning and Housekeeping Plan, Quality Control Plan, Training Plan, and Phase-In Plan may be incorporated in the resulting contract.”)

QUESTION: Because the Cleaning and Housekeeping Plan, Quality Control Plan, Training Plan, and Phase-In Plan may be incorporated in the resulting contract, recommend Volume I to be sequentially numbered by section rather than by volume, recommend Volume I be sequentially numbered by section rather than volume.

ANSWER: Within Volume I, the sections may be sequentially numbered.

4. (Reference Section 1-c. states, “In addition to the volume cover page, each technical subfactor shall begin with its own individual cover page.”)

QUESTION: “Please confirm the page count exclusion includes the six Technical Volume Subfactor Cover Pages.” Cover Sheets are excluded from the page count in Volume II per 2.0, Specific Volume Instructions, but volume I does not include this same exclusion regarding the Volume I Section Cover Pages.

ANSWER: Technical subfactor cover pages are excluded from the page count.

5. (Reference: Sec. 1.0 states that Technical Subfactor 1, Technical Approach, has a page count limitation of a “maximum of 20 pages.” Letter(s) of Intent, if applicable, are included as part of this section, per Sec. 2.0(1)(c).)

QUESTION: “Are Letter(s) of Intent included in the 20 page maximum allowed for Technical Subfactor 1, Technical Approach?”

ANSWER: Letters of Intent are not included in the 20 page maximum allowed for Technical Subfactor 1.

6. (Reference: Section 1.0 states that Volume III shall “be in Arial font size no smaller than 8,” and also, “be a Microsoft Excel file.” However, in addition to the Excel information, Volume III includes a Volume Cover Page, Table of Contents, and, “A completed FAR 52.212-3, Offeror Representations and Certifications – Commercial Items Alt I.”)

QUESTION: “Shall the Volume III Cover Page, Table of Contents, and Completed FAR 52.212- 3 all be in Arial font size no smaller than 8, or does that font requirement only apply to the Microsoft Excel file?”

ANSWER: The Arial font size applies to the Excel file. The Volume III Cover Page, Table of Contents, and Completed 2 FAR 52.212-3 shall follow the formatting of Volumes I and II.

7. QUESTION: “Can the Volume III Cover Page and Table of Contents use the same Times New Roman font as in Volumes I and II?”

ANSWER: Yes.

8. QUESTION: Will a SF1449 form be published for this solicitation?

ANSWER: No.

9. QUESTION: Can you confirm you are requesting email submission of each volume?

10. QUESTION: Are you requesting a subcontracting plan? If so what volume should it be included in?

ANSWER: A subcontracting plan is required for large businesses in accordance with FAR 52.219-9. The subcontracting plan is a separate document and not part of any volume.

11. QUESTION: Can you confirm what positions are requiring resume submissions and how many resumes?

ANSWER: See Section 2.0 Volume I, 2. Resumes.

12. QUESTION: Can you confirm you are requiring a summary of relevance and attachment 5 for the submission of volume II?

ANSWER: Yes, Volume II Part I is the summary of relevance and Part II is the completed attachment 5.

13. QUESTION: Are we being required to submit attachment 6 subcontracting plan as part of the proposal submission?

ANSWER: Large businesses are required to submit a subcontracting plan in accordance with

FAR 52.219-9.

14. QUESTION: If subcontracting plan is required can you confirm what volume it should be included in?

ANSWER: The subcontracting plan is a separate document, and not part of any volume.

15. QUESTION: Can you confirm the past performance data sheet for subcontractor is the same item as the Past Performance Information Forms (Attachment 5)?

File details come from the government source that posted it. Updated .