Questions_and_Answers.pdf

PDF 13 KB Posted

Attached to
USCIS Livescan Equipment Purchase and Installation
Solicitation number
HSSCCG-15-R-OOO24
Issued by

About this file

Questions and Answers

View the file

Other files

File Type Posted
Attachment_M_-Checklist_updated_20150902.pdf PDF
Attachment_A_-_Statement_of_Work_(SOW)_updated_20150902.pdf PDF
000007.pdf PDF
Submission_Instructions_Basis_for_Award.pdf PDF
First_Article_Test_Clause.pdf PDF
SOW.pdf PDF
000006.pdf PDF
Checklist_.pdf PDF
CLINs.pdf PDF
Attachment_A_-_Statement_of_Work_(SOW).pdf PDF
Adjusted_CLINs.pdf PDF
000005.pdf PDF
Attachment_M_-_Demonstration_Checklist.pdf PDF
Copy_of_Attachment_M_-_Demonstration_Checklist.pdf PDF
HSSCCG-15-R-00024_Amendment_4.pdf PDF
Adjusted_CLINs.pdf PDF
000003.pdf PDF
Adjusted_CLINs.pdf PDF
Attachment_G_-_Description_of_LiveScan_Systems_for_Disposal.pdf PDF
Attachment_A_-_Statement_of_Work_(SOW).pdf PDF
Revised_List_of_Attachments.pdf PDF
Attachment_E_-_Biometrics_Data_Flow.pdf PDF
Attachment_H_-_UK_VISA_and_Immigration_Software_Requirements.pdf PDF
Attachment_D_-_Locations.xls XLS spreadsheet
000002.pdf PDF
Questions_and_Answers.pdf PDF
HSSCCG-15-R-00024-000001.pdf PDF
HSSCCG-15-R-00024_Amendment_1.pdf PDF
Attachment_D_-_Locations.xls XLS spreadsheet
Attachment_I_-_Canada_Visa_Software_Requirements.pdf PDF
Attachment_N_-_Safeguarding_of_Sensitive_Information.pdf PDF
Attachment_A_-_Statement_of_Work_(SOW).pdf PDF
Attachment_H_-_UKVISA_Software_Requirements.pdf PDF
Attachment_M_-_Demonstration_Checklist.xls XLS spreadsheet
Attachment_B_-_Security_Requirements.pdf PDF
Attachment_G_-_Remedy_Monthly_Report.xlsx XLSX spreadsheet
Attachment_F_-_Deployment_Schedule.xls XLS spreadsheet
Attachment_E_-_Biometrics_Data_Flow.pdf PDF
Attachment_J_-_FBI_CJIS_Image_Quality_Specifications.pdf PDF
Attachment_C_-_Privacy_Information.pdf PDF
Attachment_K_-_Data_Formats.pdf PDF
HSSCCG-15-R-00024.pdf PDF
Attachment_L_-_Past_Performance_Questionnaire.docx DOCX document
Show all 43

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Questions and Answers HSSCCG-15-R-00024

1. Question: From the Instructions to Offerors: “The Technical Volume shall be limited to 20 pages, inclusive of cover page and table of contents. If appendices or attachments are used, they shall be submitted separate from the Technical Volume and shall not exceed an additional 20 pages.” Does this ostensibly mean that there are 40 pages available for the technical volume over two documents or will the appendix be considered/evaluated differently than the main Tech volume? Alternatively is there content that is expected in the main Tech volume that will not be considered in the appendix? Answer: The technical volume shall contain the offeror’s technical proposal. If used, an offeror may provide attachments or appendices to their technical volume. The technical volume shall not exceed 20 pages. The attachments or appendices, if used, shall not exceed 20 pages.

2. Question: Will the Government be using the previously performed demonstrations as part of the evaluation for award or will offerors be required to re-demo? Answer: No

3. Question: Will teams that did not perform a demonstration previously be allowed to submit a final proposal? Answer: Yes

4. Question: In Amendment 4 of this solicitation, the period of performance was listed as 09/01/2015 to 08/31/2020. Considering the start date of the period of performance has passed, what start date should we assume for the purposes of this solicitation amendment? Answer: Date of Award – 09/29/2020

5. Question: Please confirm that referenced Appendices can be provided in Word and Question and Answer format. Answer: Yes

6. Question: The numbering in this section skips from 3.3.1.30 to 3.3.1.34. Please confirm that this is a typo. Answer: Sections omitted by government

7. Question: Attachment A, Section 3.2.2.26. Does USCIS have any requirements on the type of built in lock required? (I.e. combination, key, lock etc.) Answer: Combination Lock

8. Question: Appendix A, Section 4 and Section 6. Appendix F. Which delivery duration should be used (Section 4.0 - 6 months [24 weeks] or Appendix F – 26 weeks after contract award)? Answer: The intent behind both the SOW and the attachment was to identify a time frame for deployment. The 6-month time frame in the SOW did not take into account the actual number of weeks in the time period of October – March.

File details come from the government source that posted it. Updated .