Amendment0004SandyHookRepairs.pdf

PDF 62 KB Posted

Attached to
USCG SECTOR NEW YORK DETACHMENT SANDY HOOK BLDG/SITE REPAIRS
Solicitation number
HSCGG1-12-B-PRV014
Issued by

About this file

Amendment 0004

View the file

Other files

File Type Posted
Bid Abstract Sandy Hook Repairs.pdf PDF
Amendment0006SandyHookRepairs.pdf PDF
Amendment0005SandyHookRepairs.pdf PDF
Appendix A Lead Test Results.pdf PDF
Amended DB Wage Rates Sandy Hook Repairs.pdf PDF
Amendment0003SandyHookRepairs.pdf PDF
09 30 00 REV 11-01-11.pdf PDF
Spec Section 08 33 23.pdf PDF
Amendment0002SandyHookRepairs.pdf PDF
Amendment0001SandyHookRepairs.pdf PDF
P3227668DwgD.pdf PDF
P3227668Spc.pdf PDF
Attachment A.PDF PDF
P3227668DwgE.pdf PDF
P3227668DwgC.pdf PDF
Attachment B.PDF PDF
P3227668DwgA.pdf PDF
Attachment C.PDF PDF
P3227668DwgB.pdf PDF
IFB Sandy Hook Major Repairs.pdf PDF
DB Wage Rates Sandy Hook Repairs.pdf PDF
Show all 21

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

1. CONTRACT ID CODE

PAGE OF PAGES

1 3

2. AMENDMENT/MODIFICATION NO.

3. EFFECTIVE DATE

11/08/2011

4. REQUISITION/PURCHASE REQ.

2112G12PRV014

5. PROJECT NO. (If applicable)

3227668

6. ISSUED BY CODE 51283 7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6) CODE 51283

Contracting Officer USCG Civil Engineering Unit Providence 300 Metro Center Blvd.

Warwick, RI 02886-1747

Contracting Officer USCG Civil Engineering Unit Providence 300 Metro Center Blvd.

Warwick, RI 02886-1747

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (NO., STREET, COUNTY, STATE AND ZIP CODE)

TO ALL BIDDERS

(AMENDMENT MUST BE ACKNOWLEDGED)

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

HSCGG1-12-B-PRV014

9B. DATED (SEE ITEM 11)

20 OCT 2011

10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.

10B. DATED (SEE ITEM 13)

CODE FACILITY CODE

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers is extended, is not extended.

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:

(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGEMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS,

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE REFERENCED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET

FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (SPECIFY TYPE OF MODIFICATION AND AUTHORITY)

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return 1 copies to the issuing office.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

The solicitation referenced in Block #9A is hereby amended to provide answers to technical questions and to update the Davis Bacon Wage Rates as presented on the following page:

ALL OTHER TERMS AND CONDITIONS REMAIN UNCHANGED. The due date for submission of Bids is NOT extended as a result of this amendment. Bids remain due by 02:00 PM EST on November 21, 2011.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or Print)

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

GERALD J. FORTIN

15B. CONTRACTOR/OFFEROR

(Signature of person authorized to sign)

15C. DATE SIGNED

16B UNITED STATES OF AMERICA

BY

(Signature of Contracting Officer)

16C. DATE SIGNED

NSN 7540-01-152-8070 STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) PREVIOUS EDITION UNUSABLE Prescribed by GSA

FAR (48 CFR) 53.243

Question #1: Please refer to drawing A‐103, plan 1C head type 1 indicates 2 x 2 tiles typical for flooring, is this new 2 x 2 flooring work applicable to bathrooms head type 2 and 3? Kindly clarify.

Answer #1: 2 x 2 tiles are typical for all floors. The caption “typically noted” on 1C was intended to convey that.

Question #2: Please refer to drawing A‐103 elevations for bathroom head type 2 and 3 – it indicates to provide full height ceramic wall tiles, does head type 1 bathrooms get full height ceramic tiles? Kindly clarify.

Answer #2: Full height ceramic tiles shall be provid for all shower areas only. All other walls shall be provided with ceramic tile base. ed

Question #3: Please refer to detail 4B on drawing A‐501 – is this curb detail applicable for all the twenty (20) bathrooms?

Answer #3: Yes.

Question #4: Please refer to drawing A‐103 finish notes – it indicates all walls to be laminated with ½’’ gypsum panel. We assume that all the walls inside all the bathrooms including shower walls have to be laminated. Is our understanding correct?

Answer #4: Yes. All walls shall receive ½-inch gypsum panel. See Specification Section 09 29 00 for gypsum vs. cement locations.

Question #5: Does contractor have to make any opening in existing exterior wall of building in order to install the new 25’ – 0’’ x 22’ – 0’’ roll‐up door? If yes please specify the thickness on masonry wall.

Answer #5: No.

Question #6: Please refer to detail 2B on drawing A‐601; it indicates 5/4 x 8 hardwood rails. Is this typical inside all the corridors of all the buildings? Kindly clarify. If possible please indentify on plans the location of these hardwood rails.

Answer #6: This is typical for all sidelights.

Question #7: What does the SSM stand for? It is mentioned for the counter of all base cabinets.

Answer #7: SSM stands for Solid Surface Material.

Question #8: Does contractor have to repaint all the interior walls of all the buildings? Please specify the scope of new painting work.

Answer #8: Painting scope, per building, is as follows:

1) Boat Maintenance Facility Doors:

Interior:

135, 134- to inside corner each side.

132, 133- storage areas, no painting on the interior.

131- touch up immediate area around frame, otherwise paint from window to inside corner, or other obvious paint break.

130, 136- no paint, walls unfinished in that area.

Exterior:

134,135- no paint in veneer areas, soffits will need to be repainted if disturbed.

All remaining doors should not require exterior paint.

2) BLG 20:

All bathroom walls and ceilings in shower areas to be painted. In cases where the door replacement damages the bedroom side of the wall, paint from outside corner to inside corner of adjacent corridor wall.

Doors, interior:

101, 119, 120, 121, 128, 129- touch up immediate area.

122- no paint.

123, 124, 125- corridor walls on either side to outside corner.

126- corridor walls on either side to outside corner and door jamb to rm. 127.

127- entire wall the door is in.

Doors, exterior:

No paint in veneer areas, soffits will need to be repainted if disturbed.

Rm. 127- crack repairs/ HVAC replacement- north and south walls and entire ceiling.

Rm. 109- locker room- all walls. Ceiling not in scope.

Question #9: Is the General Contractor responsible for obtaining the Construction Permit or is one required?

Answer #9: FAR Clause 52.232-7 states that the contractor is responsible for obtaining all permits and licenses necessary to perform the work. There is no construction permit for this project but the Contractor will not be able to start sitework/construction prior to receiving a Notice To Proceed from the Government Contracting Officer.

WAGE RATES: As a result of this amendment, the revised wage rates that shall be used for preparing bids is as follows:

U.S. Department of Labor General Decision Number NJ 100042 (11/04/2011) NJ42

ATACHMENTS: Updated Wage Rates U.S. Department of Labor General Decision Number NJ 100042 (11/04/2011) NJ42.

File details come from the government source that posted it. Updated .