Tab_F_Questions_Round_4.pdf

PDF 315 KB Posted

Attached to
Base Operations and Support Services (BOS) at Youngstown ARS, OH
Solicitation number
FA6656-15-R-0002
Issued by

About this file

Tab F Questions Round 4

View the file

Other files

File Type Posted
CBA_30_Nov_16.PDF PDF
FA6656-15-R-0002-0018.docx DOCX document
CBA_WD.htm HTM file
FA6656-15-R-0002-0017.docx DOCX document
Attachment_12_Pricing_Matrix_Rev_7,_5_Dec_2016.xlsx XLSX spreadsheet
Youngstown_BOS_PWS_Revision_6_28_Nov_2016.docx DOCX document
Summary_of_Changes_-_28_Nov_2016.docx DOCX document
Attachment_12_Pricing_Matrix_Rev_6_30_Nov.xlsx XLSX spreadsheet
FA6656-15-R-0002-0016.docx DOCX document
Round_1_Tab_C_-_Youngstown_QAs_responses_21_Nov.docx DOCX document
Round_1_Tab_D_-_Youngstown_QAs_responses_21_Nov.docx DOCX document
Attach_11_-_Over_and_Above_Rates_17_Nov_16.docx DOCX document
PWS_SUMMARY_OF_CHANGES_-_21_Nov_2016.docx DOCX document
Attachment_12_Pricing_Matrix_Rev_5_21_Nov.xlsx XLSX spreadsheet
Tab_G_-_Youngstown_QAs_from_amended_RFP_and_PWS-Response.docx DOCX document
Tab_H_-_Youngstown_QAs_from_amended_RFP_and_PWS-Responses.docx DOCX document
FA6656-15-R-0002-0015.docx DOCX document
Youngstown-GFP-MASTER_as_of_21_Nov_2016.xlsx XLSX spreadsheet
Youngstown_BOS_PWS_Revision_5_21_Nov_2016.docx DOCX document
Tab_B_Youngstown_QAs_from_amended_RFP_and_PWS_21_Nov_2016.docx DOCX document
FA6656-15-R-0002-0015conformed.docx DOCX document
Tab_F_-_Youngstown_QAs_from_amended_RFP_and_PWS_21_Nov_2016.docx DOCX document
Attachment_12_Pricing_Matrix_Rev_4_16_Nov.xlsx XLSX spreadsheet
FA6656-15-R-0002-0014.docx DOCX document
Attachment_12_Pricing_Matrix_Rev_3_10_Nov.xlsx XLSX spreadsheet
FA6656-15-R-0002-0013.docx DOCX document
Youngstown-GFP-MASTER_as_of_13_July_2016.xlsx XLSX spreadsheet
WD_2005-3013 _Rev_1.docx DOCX document
FA6656-15-R-0002-0012.docx DOCX document
WD_OH160122 _Mod_6.docx DOCX document
Youngstown_BOS_PWS_Revision_4-31_Jul_2016.docx DOCX document
WD_OH160002 _Mod_19.txt TXT text file
Youngstown_FA6656-15-R-0002-0011.docx DOCX document
FA6656-15-R-0002-0010.pdf PDF
Attachment_12_Pricing_Matrix_Rev_2_7_Dec_15 _FA6656-15-R-0002.xlsx XLSX spreadsheet
FA6656-15-R-0002_0009.pdf PDF
FA6656-15-R-0002_0008.pdf PDF
FA6656-15-R-0002_0007.pdf PDF
Attach_1_-_Youngstown_BOS_PWS_13_Nov_2015.pdf PDF
FA6656-15-R-0002_0006.pdf PDF
Questions_from_Responses__4.pdf PDF
FA6656-15-R-0002_0005.pdf PDF
FA6656-15-R-0002_0004.pdf PDF
C-1_Grounds_Maintenance_Oct15Update.pdf PDF
RFP_Questions_Round_4.pdf PDF
Attach_1_-_Youngstown_BOS_PWS_30_Sep_2015_Rev_2.pdf PDF
Attach_11_-_Over_and_Above_Rates_Rev_2.docx DOCX document
FA6656-15-R-0002_0003.pdf PDF
TAB_B_QUESTIONS_Responses.pdf PDF
TAB_H_Responses.pdf PDF
Show 40 more

Latest 50 of 118 listed here. See the rest on GovTribe.

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Tab F Questions, 4 th

Round

1. Reference Tab F-Questions #3, Question #9: The answer to this question states that “The

Pest Management Plan Identifies a frequency of monthly for surveillance/inspection to the CAC, Bldg 113. We do not see this reference anywhere in the document. Please identify where that can be found. Additionally, we wanted to confirm that the 2008 version is the most current available.

Answer: The following has been added to the PWS.

F-TE-2e

Facilities requiring Pest Management Inspections F6.2.4

Facility Inspection Frequency Square Footage

113 Monthly pest inspection and treatment

26,939

All Annual Termite inspection See facility list

This paragraph has been revised.

F6.2.4 Inspection and Service Requirements: The KTR shall prepare and submit a schedule of inspections IAW F-TE-3, F46. The schedule shall establish dates monthly for pest inspections and annually for wood infestation inspections and treatment of designated facilities listed in F-

TE-2e. The KTR shall report the presence of termites in writing, to the BCE immediately.

2. Reference PWS F-TE-2, 1.3.1 Debris; When the debris is transported off-site, where is it taken and what type of vehicle is used?

Answer: It is the KTR’s responsibility to determine the type of vehicle that is used.

KTR is responsible to transport debris to a state approved collection site.

3. Reference PWS paragraph F5.14.6.1, Cross-Connection Surveys: With the survey required every 5 years, has the current contractor opted to perform 20 % per year? If not, when is the next survey due? Are they currently up-to date?

Answer: No they did not do 20% per year. All at same time, the last inspection was February 2009. Inspection needs to be done.

4. Reference PWS paragraph F5.17.2.1 and .2.2, Boiler Operations and Natural Gas

Furnaces: What period of time is considered the “Heating Season”?

Answer: October - May

5. Reference PWS paragraph F5.17.2.1, Boiler Operations: The paragraph states in part, “… and during cooling season if boiler operation is required to supply reheat to coils for dehumidification purposes.” Which boilers in the MAS #12 list does this pertain to?

Answer: There are 6 buildings to supply reheat, they are: 128, 203, 305, 407, 504 and 540

6. Reference PWS paragraph F5.18.3: Is the cost of the defoamer considered to be part of the

FFP or is it reimbursable?

Answer: Yes, de-foamer is part of FFP.

7. Reference PWS paragraph F5.18.3: What are the dates of the most recently performed foam system tests?

Answer: Assume all inspections need completed at contract start.

8. Reference PWS paragraph F5.24.2: How many Fire Hydrants are on the installation?

Answer: Reference F-TE-7-E-1 for location and quantity.

9. Question: Reference PWS F-TE-2, 1.3.1 Debris: The paragraph refers the offeror to PWS paragraph F6.1.1.2 which is titled “Edge”.

Answer: The proper reference for Debris is F6.1.1.5.

10. Question: Reference Second Round of Questions, Tab F, F2: The map referenced in the answer (F- TE-7-C-1) does not provide the square footage necessary to calculate an accurate cost of materials. The map only offers a graphic representation of either mulch/shrubs (yellow), stone/other (blue) and stone/shrubs (red). Additionally, the map is not printable in 1/8th scale to allow for accurate measurement. As this has previously been a reimbursable item, we feel that the base should have accurate dimensions of the beds that require these products. With the rock being at least 3 – 4 times the price of the mulch, inaccuracies can prove very costly. Respectfully request that the square footage for each product be provided.

Answer: The map has been updated with the square footage.

11. Reference Second Round of Questions, Tab F, F2: We would also like to confirm that a 3” thickness of rock is added to the rock beds on an annual basis. While we understand the deterioration/breakdown of mulch, we don’t see that deterioration occurring at the same rate with the rock.

Answer: The red rock does not require 3 inches per year, but should be brought to the 3 inch level during May of each year as directed in the PWS.

File details come from the government source that posted it. Updated .