Questions_from_Responses__4.pdf

PDF 218 KB Posted

Attached to
Base Operations and Support Services (BOS) at Youngstown ARS, OH
Solicitation number
FA6656-15-R-0002
Issued by

About this file

Q As

View the file

Other files

File Type Posted
CBA_30_Nov_16.PDF PDF
FA6656-15-R-0002-0018.docx DOCX document
CBA_WD.htm HTM file
FA6656-15-R-0002-0017.docx DOCX document
Attachment_12_Pricing_Matrix_Rev_7,_5_Dec_2016.xlsx XLSX spreadsheet
Youngstown_BOS_PWS_Revision_6_28_Nov_2016.docx DOCX document
Summary_of_Changes_-_28_Nov_2016.docx DOCX document
Attachment_12_Pricing_Matrix_Rev_6_30_Nov.xlsx XLSX spreadsheet
FA6656-15-R-0002-0016.docx DOCX document
Round_1_Tab_C_-_Youngstown_QAs_responses_21_Nov.docx DOCX document
Round_1_Tab_D_-_Youngstown_QAs_responses_21_Nov.docx DOCX document
Attach_11_-_Over_and_Above_Rates_17_Nov_16.docx DOCX document
PWS_SUMMARY_OF_CHANGES_-_21_Nov_2016.docx DOCX document
Attachment_12_Pricing_Matrix_Rev_5_21_Nov.xlsx XLSX spreadsheet
Tab_G_-_Youngstown_QAs_from_amended_RFP_and_PWS-Response.docx DOCX document
Tab_H_-_Youngstown_QAs_from_amended_RFP_and_PWS-Responses.docx DOCX document
FA6656-15-R-0002-0015.docx DOCX document
Youngstown-GFP-MASTER_as_of_21_Nov_2016.xlsx XLSX spreadsheet
Youngstown_BOS_PWS_Revision_5_21_Nov_2016.docx DOCX document
Tab_B_Youngstown_QAs_from_amended_RFP_and_PWS_21_Nov_2016.docx DOCX document
FA6656-15-R-0002-0015conformed.docx DOCX document
Tab_F_-_Youngstown_QAs_from_amended_RFP_and_PWS_21_Nov_2016.docx DOCX document
Attachment_12_Pricing_Matrix_Rev_4_16_Nov.xlsx XLSX spreadsheet
FA6656-15-R-0002-0014.docx DOCX document
Attachment_12_Pricing_Matrix_Rev_3_10_Nov.xlsx XLSX spreadsheet
FA6656-15-R-0002-0013.docx DOCX document
Youngstown-GFP-MASTER_as_of_13_July_2016.xlsx XLSX spreadsheet
WD_2005-3013 _Rev_1.docx DOCX document
FA6656-15-R-0002-0012.docx DOCX document
WD_OH160122 _Mod_6.docx DOCX document
Youngstown_BOS_PWS_Revision_4-31_Jul_2016.docx DOCX document
WD_OH160002 _Mod_19.txt TXT text file
Youngstown_FA6656-15-R-0002-0011.docx DOCX document
FA6656-15-R-0002-0010.pdf PDF
Attachment_12_Pricing_Matrix_Rev_2_7_Dec_15 _FA6656-15-R-0002.xlsx XLSX spreadsheet
FA6656-15-R-0002_0009.pdf PDF
FA6656-15-R-0002_0008.pdf PDF
FA6656-15-R-0002_0007.pdf PDF
Attach_1_-_Youngstown_BOS_PWS_13_Nov_2015.pdf PDF
FA6656-15-R-0002_0006.pdf PDF
FA6656-15-R-0002_0005.pdf PDF
FA6656-15-R-0002_0004.pdf PDF
C-1_Grounds_Maintenance_Oct15Update.pdf PDF
Tab_F_Questions_Round_4.pdf PDF
RFP_Questions_Round_4.pdf PDF
Attach_1_-_Youngstown_BOS_PWS_30_Sep_2015_Rev_2.pdf PDF
Attach_11_-_Over_and_Above_Rates_Rev_2.docx DOCX document
FA6656-15-R-0002_0003.pdf PDF
TAB_B_QUESTIONS_Responses.pdf PDF
TAB_H_Responses.pdf PDF
Show 40 more

Latest 50 of 118 listed here. See the rest on GovTribe.

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Questions from Responses to Q&As.

1. Reference PWS Tab F updates: F-TE-2e: Please provide the information for the Aircraft

Fire Training Facility.

Answer – MAS #39 identifies the Crash Rescue Training Facility along with the required MAS sheet. Paragraph F7.1 identifies the requirements.

2. Reference Tab B Questions and Answers, Answer B2: The Government’s answer states that “UTA(A) is in regards to the LRS portion of the UTA, and UTA(B) for the MX portion”. Please confirm that no BOS services under any functional Tab are to be provided as FFP support.

Answer – Youngstown ARS only has 1 UTA per month. BOS services for each

Functional Tab for the one UTA is FFP.

3. Reference Tab F Questions and Answers, Answer F5: The Government’s answers states that we are to “assume all inspections need to be completed at contract start”. The incumbent has the advantage of knowing whether the 2-year tests are required two or three times during the performance of the resulting contract. This give the incumbent an unfair advantage over the other competitors for these services. Please provide the necessary information to allow all competitors to bid from the same base of knowledge.

Answer – The below paragraph will be updated in the PWS.

From:

F5.18 Fire Systems and Mass Notification Systems: The KTR shall inspect, test, maintain and repair all fire systems, mass notification systems, to include but not limited to ancillary controllers, pumps, engines, and water supply tanks IAW

UFC 3-601-02, Operations and Maintenance: Inspection, Testing, and

Maintenance of Fire Protection Systems, UFC 4-021-01, Design and O&M: Mass

Notification Systems, and where applicable NFPA 72.

To:

F5.18 Fire Systems and Mass Notification Systems: The KTR shall inspect, test, maintain and repair all fire systems, mass notification systems, to include but not limited to ancillary controllers, pumps, engines, and water supply tanks IAW

UFC 3-601-02, Operations and Maintenance: Inspection, Testing, and

Maintenance of Fire Protection Systems, UFC 4-021-01, Design and O&M: Mass

Notification Systems, and where applicable NFPA 72. To benchmark all fire systems regardless of prior inspection date and required frequency, the KTR shall schedule and complete within the first performance period, all Inspection, Testing and Maintenance (ITM) requirements listed in UFC 3-601-02. Subsequent performance period ITM task requirements will be scheduled and performed at the defined frequency IAW UFC 3-601-02. (See F-TE-2h for quantities and locations) http://www.wbdg.org/ccb/DOD/UFC/ufc_3_601_02.pdf http://www.wbdg.org/ccb/DOD/UFC/ufc_4_021_01.pdf http://www.wbdg.org/ccb/DOD/UFC/ufc_3_601_02.pdf http://www.wbdg.org/ccb/DOD/UFC/ufc_4_021_01.pdf

4. Reference Tab F Questions and Answers, Answer F6: The Government’s answers states that we are to “assume all inspections need to be completed at contract start”. The incumbent has the advantage of knowing whether that cost is actually incurred or not.

This gives the incumbent an unfair advantage over the other competitors for these services. Please provide the necessary information to allow all competitors to bid from the same base of knowledge.

Answer: Same as #3.

5. Reference Tab F, MAS #3 Air Compressor List: How many of the compressors listed are less than 5 HP?

Answer: The MAS referenced already lists the model and serial numbers associated with each compressor. Compressors are not tracked by horse power.

6. Reference PWS paragraph F5.17.1.1 Filters and MAS #42, Line 8 Infrared Heaters: The referenced PWS paragraph states that disposable filters should be replaced quarterly, however line #8 of the referenced MAS sheet states that “Check air filters, replace if necessary or every 2nd year”. Please clarify this discrepancy.

Answer: No infrared heaters have filters that require quarterly changing. Our CO-

RAY-VAC systems have disposable filters on the burners and these get changed as needed or every 2nd year. The other infra-red heater brands do not have filters.

a. Additionally there appears to be disconnect between the number of CO-RAY-

VAC systems in MAS #42 and the number of CO-RAY-VAC filter quantities shown in F-TE-2g.

Answer: CO-RAY-VAC is just one brand of infrared heaters (see above.) Other brands do not have filters. CO-RAY-VAC 'systems' may have more than 1 burner per system and therefore the number of filters would not match the number of systems.

7. Reference Question #4, Tab A/RFP Questions (16 Oct) and PWS paragraph F6.4.3; The answer to question #4 state that “Youngstown has 1 UTA per month”, however, paragraph F6.4.3 states that the KTR must ensure Bldg. 113 boilers are operating in preparation for “UTA weekends (twice monthly)”. Please clarify, are there 1 or 2 UTAs per month?

Answer: Youngstown has 1 UTA per month.

8. Reference F6.4 Kitchen Equipment and Miscellaneous Equipment; Is the KTR responsible for performing preventative maintenance on the equipment listed in F-TE-2e

(p. 70 – 71)? In reviewing this section, we see one paragraph (.3) that identifies KTR work under FFP and two paragraphs (.2 and .5) that reference “repairs and non-preventative maintenance”. We do not see anything that identifies the KTR as responsible for PM work.

a. Please clarify if PM Work is the KTRs responsibility.

Answer: PM work is not the responsibility of the KTR.

b. If so, as there are no MASs available, what should be used as guidance for performing this work?

Answer: PM work is not the responsibility of the KTR.

File details come from the government source that posted it. Updated .