W91WFU16T0004Question _Answers.pdf

PDF 71 KB Posted

Attached to
DISA Europe Custodial Services, Stuttgart, Germany
Solicitation number
W91WFU16T0004
Issued by

About this file

Questions and Answers

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

W91WFU-16-T-0004 Questions and Answers

Question 1: I am e-mailing in regard to W91WFU16T0004, posted to FBO.

Has a contractor performed similar work to this for the government in the past?

If available, please provide the incumbent contract number. If you are unable to provide a contract number, is it safe to assume this is a new requirement for the government?

Answer 1: The incumbent contractor is Piepenbrock Government Services GMBH. The incumbent contract number is W91WFU-13-P-0007.

Question 2: Would you kindly advise to us when will you have the site visit?

Answer 2: The site visit will be held Monday, 29 Feb 2016 at 10:00 AM. If you are planning to attend, please provide me with the name, email, and phone of up to two people from your firm who will attend.

Question 3: We would like to kindly ask you to let us know the site-visit exact hour, location and details about installation access requirements.

Answer 3: The site visit will be Monday 29 Feb 2016 at Patch Barracks at 10:00 - 11: 00 am. I will need the name, email, and phone number of up to two member's from your firm to attend.

1. The solicitation states on page 15, Part PPQ, Item (1): "Send the attached Past Performance Questionnaire to the applicable customer POC."

Question 4: We do not see attached PPQ. Could you please provide a PPQ form or it will be acceptable to include in our proposal a free-form questionnaire including the required information?

Answer 4: The PPQ has now been uploaded to the FedbizOpps webpage for this solicitation.

Question 5: Solicitation, page 16, item: d. Volume IV- Contract Documentation, item (1): SAM registration. [Our Company] is working on NCAGE and DUNS numbers obtaining and will include the necessary data in its proposal. However, it is possible that our SAM registration is not activated on the proposal submission due date. We confirm that [Our Company] will be SAM registered prior to an eventual award. Please confirm if our proposal will be considered if at the proposal submission stage our SAM profile is not yet active.

Answer 5:The Government recognizes the registration process sometimes takes a few weeks. All complete proposals will be evaluated in accordance with the solicitation, even if the SAM profile is not yet active. However, the contract cannot be awarded without the SAM registration being active so registration would need to conclude before the contract start date.

Question 6: Solicitation, Page 44, CCE 225-4000 AUTHORIZATION TO PERFORM SERVICES IN GERMANY.

Please specify if [Our Company’s] authorization to perform services in Germany could be submitted in the original language (German).

Answer 6: There is nothing you need to submit to verify your compliance with CCE 225-4000. This clause concerns a Contractor's responsibility to comply with applicable Germany requirements for performance of work in Germany. Submission of an offer indicates that you accept the terms and conditions and contract clauses that appear in the solicitation which become a part of the eventual contract.

Question 7: Solicitation page 16, item e): Joint Ventures, Teams and Partnerships.

The solicitation requires to submit a letter of commitment from the team members. KLUH will team for this effort with a partnering organization. Please provide a sample of commitment letter or please confirm if a commitment letter in a free form including all solicitation requirements for such document, will be considered as acceptable.

Answer 7: There is no required format for this document. The commitment letter should address the what is outlined in the solicitation on page 16, item e): Joint Ventures, Teams and Partnerships.

Question 8: Solicitation, page 18 : (9) SITE VISIT The site visit scheduled for 15 of February was not held. Please inform us about the date and hour of the rescheduled site visit if such is planned. If yes, would it be possible to provide to the offerors a total of 25 days after the site visit for proposal preparation? We would like to kindly ask you for an extension of the proposals due date accordingly to the site visit postponed date in order to provide the US Government with our best quality/price proposal.

Answer 8: The site visit will be held Monday, 29 February, at 10:00 am for those who wish to see the workspace in person to. There are only two buildings being cleaned under this contract and the building sizes are specified in the contract which should enable Offerors to bid even if they don't see the space in person. It is not possible to extend the due date of the solicitation.

File details come from the government source that posted it. Updated .