Question_and_Answer_Set_3_Repairs_to_Project_201.pdf

PDF 177 KB Posted

Attached to
Repairs to Project #201
Solicitation number
W912GY-17-B-0001
Issued by

View the file

Other files

Show all 11

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Question and Answer Set 3: Repairs to Project #201

Question #1: Since photos were not allowed at the site visit, are there any photos available for review?

Answer #1: Photographs of siding /door repair will be provided through the FBO listing for this requirement.

Question #2: Will all of the work be done in one phase, or will there be various phases?

Answer #2: Various phases.

Question #3: Will the government move all furniture and equipment (including computer systems) prior to Contractor starting his work?

Answer #3: Yes.

Question #4: Have all the areas been tested for hazardous waste? If not, is it the responsibility of the Contractor to test for hazardous waste?

Answer #4: Yes all the areas have been tested. There are no hazardous materials that we know of. No testing will be required, if an area of concern is discovered the government will have the material tested.

Question #5: Is there expected to be any hazardous waste handling or removal during this project?

Answer #5: No.

Question #6: If any hazardous waste is encountered, will it be treated as a contract modification? Yes Answer #6: Yes.

Question #7: Can you identify exactly what vinyl siding is to be repaired/replaced?

Answer #7: Only the areas identified on the drawings.

Question #8: Can one person serve the following responsibilities – Superintendent, Quality Control, and Site Safety & Health Officer?

Answer #8: Superintendent and safety must be separate.

Question #9: Do the drawings have the dimensions of the building? If not what are the dimensions for painting?

Answer #9: All dimensions can be found on the drawings provided in this requirement’s posting on FBO.

File details come from the government source that posted it. Updated .