W911SA23Q3062 Amendment 0001.pdf
PDF 783 KB Posted
- Solicitation number
- W911SA-23-Q-3062
About this file
This amendment to solicitation W911SA-23-Q-3062 provides responses to vendor questions and extends the quote due date to April 27, 2023. The solicitation requires field billeting and feeding support services at Fort Hunter Liggett in California from May 26 to July 8, 2023. The Army Materiel Command Mission and Installation Contracting Command at Fort McCoy will issue the solicitation and associated documents. Vendors must submit all required documents by the due date and time to be considered for award.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| W911SA23Q3062 Amendment 0003.pdf | ||
| W911SA23Q3062 Amendment 0002.pdf | ||
| W911SA23Q3062 Attachment 2 Platform Sus_FPW.pptx | PPTX presentation | |
| W911SA23Q3062 Attachment 1 ATOPSEC.pdf | ||
| W911SA23Q3062 Solicitation (f).pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
0011916589
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
30-105-04EXCEPTION TO SF 30
APPROVED BY OIRM 11-84
STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA
FAR (48 CFR) 53.243
The purpose of amendment one (1) is to respond to vendor questions, add attachment 2-Platform SUS FPW, and extend the RFQ due date from 10:00AM CST 25APR23 to 10:00AM CST 27APR23.
The Point of Contact for this action is Melissa T. Larson, (608) 388-1247, melissa.t.larson.civ@army.mil.
1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES
J 1 5
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
16C. DATE SIGNED
BY 23-Apr-2023
16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street , County, State and Zip Code) X W911SA23Q3062
X 9B. DATED (SEE ITEM 11)
07-Apr-2023
10B. DATED (SEE ITEM 13)
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer X is extended, is not extended.
Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:
(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN
REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE
CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.
2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)
6. ISSUED BY
3. EFFECTIVE DATE
23-Apr-2023
CODE
MICC - FT MCCOY
BLDG 1108 SOUTH R ST
FORT MCCOY WI 54656-5153
W911SA 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.
CODE
See Item 6
FACILITY CODECODE
EMAIL:TEL:
W911SA23Q3062
SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
SUMMARY OF CHANGES
SECTION SF 1449 - CONTINUATION SHEET
SOLICITATION/CONTRACT FORM
The required response date/time has changed from 25-Apr-2023 10:00 AM to 27-Apr-2023 10:00 AM.
The following have been added by full text:
RESPONSE TO VENDOR QUESTIONS
1. How many Sq. ft. are the structures needing HVAC and power in section 5.3?
Answer: para. 5.3.1 (Qty:18) 40ft x 72ft / 5.3.2. (Qty: 9) 32ft x 16ft
2. What are the Power needs in Amps and voltage?
Answer: 2 x 100K generators and 1 30K generators with spider boxes
3. How do we duct the HVAC units into the hard sided structures?
Answer: It may be ducted through the windows
4. Is the contractor responsible for cots?
Answer: Contractor is not responsible for the any cots
5. Do you have a site plan so we can figure power drops?
Answer: Document Attached
6. What is the build surface (i.e. grass, asphalt, gravel)?
Answer: grass and gravel mixed.
7. Is the build surface flat?
Answer: Grassy and rough bare ground
8. Is redundant power required?
Answer: Yes
9. To confirm, the government will provide a location for gray water disposal correct?
10. What type of fuel is government providing, DF, DF2, JP8??
Answer: The government will provide F24 and Diesel fuel
11. In section 5.1.4.11. it states Properly structured and affixed to the ground as to be capable of withstanding sustained winds of forty-five (45) miles per hour (MPH) and gusts of fifty-five (55) MPH. Since the structures are being used for billeting should the minimum requirement be “Clear-span Structure” with a minimum wind rating of 110 mph?
Answer: This is a minimum requirement anything over that may be provided.
12. Is there a source for potable water on site?
13. The RFP does not mention fresh water, is fresh water provided by the USG for the cooking location?
14. Will ice be a requirement if so who provides it?
Answer: Government will provide ice for soldiers’ consumption
15. Are handwashing stations for the Food Service operations provided by the USG?
Answer: Handwashing stations for the food service CLIN shall be provided by the contractor.
16. The RFP states that storage is provided, does this include refrigeration as needed for UGR’s?
Answer: Government will provide refrigerated storage.
17. For the remote site feeding will the Food Service Contractor or the USG be delivering to locations from the Contractors Kitchen?
Answer: Contractor shall transport food from contractors kitchen.
18. The PWS states the USG will deliver rations, will the Food Service Contractor be responsible to order rations?
Answer: The government will be order UGRAs and rations.
19. Are Sleeping Cots provided by the Billeting Contractor or USG?
Answer: The government will be providing the cots
20. Is there a Site Plan available or are distances between Tents known so that the Power drop calculations can be determined?
Answer: See Attachment 2
21. What is the tent and dining facility build surface?
Grass, gravel, asphalt, concrete?
Answer: See previous answer
22. Is the build surface flat or will ground preparation be required?
23. Is redundant power generation equipment required?
24. What type of fuel is the government providing for power generation equipment?
DF, DF2, JP8?
25. Please provide details for remote site locations Power and HVAC requirements.
Square feet?
Power needs? Amps?
How do we duct the HVAC Units to the existing remote site structures?
What are the dates for the remote site requirements?
26. Will there be access to a sink to provide the service or we are responsible to provide water resources as well?
Answer: Government will provide potable water source
27. Will the contractor be required to supply a dining tent with Tables and Chairs for the contracted Dining Facility?
Answer: Government will provide table and chairs.
28. If awarded the contract, will dining facility personnel be able to sleep on site if we provide our own sleeper trailers and power.
Answer: No contractor will not be permitted to sleep over night on site.
29. Will there be supplements delivered to go with the UGR-A such as FFV, Drinks, Pepsi Products Milk Etc?
Answer: Government will provide supplements
30. Pertaining to 5.2.17 of the solicitation, where will we be transporting to and will we be serving out of the Cambros in a dining tent or will the unit be self serving?
Answer: Government sites are close to each other and no further than 20 minute drive.
31. 5.1 Temporary Tents Q: Do the tents need to be the exact sizes as listed on the temporary tent structures or as long as they are the same or more square footage with that be acceptable?
Answer: Same or more footage is acceptable.
32. 5.1.4.2 flooring Q: It indicates raised flooring, providing a flat surface in the PWS however, on the site visit, they stated turf on the ground would be acceptable. Q: Can you confirm if it must be raised flooring, or if turf is acceptable?
Answer: The contractor shall provide raised flooring.
33. 5.2 Field Feeding Support Q: Are the meals to be provided in grab and go clamshell type of boxes or will they need to be plated?
Answer: Grab and go type boxes are acceptable
34. Q: Will a dining tent near the kitchen/Barracks be required?
35. 5.2.14 Gray water Removal Q: How far from the location is the gray water disposal?
Answer: Grey water may be dumped on site or 30 minutes from site.
36. 5.3.1 HVAC Q: is the contractor utilizing the HVACs currently on the 18 Hard stand Doublewide modules or are we providing our own HVACS to the buildings?
37. For the TOC Building on site 8J is the contractor to provide power and HVAC to that building?
38. During the visit one of the commanding officers stated that some of the gray water may be disposed on the lawn. Can we get a clarification if this will be acceptable?
39. Will gray water tanks be provided for the contractor to pump out of or does the contractor need to provide the gray water tanks?
Answer: Contractor shall provide gray water collection capabilities
40. Will the generators require second containment?
Answer: No
(End of Summary of Changes)
File details come from the government source that posted it. Updated .