W52P1J19T3014_Amd_0001_dtd_19Jun19.pdf

PDF 200 KB Posted

Attached to
APE Mobile Ammunition Inspection Trailer
Solicitation number
W52P1J-19-T-3014
Issued by

About this file

Amendment 0001

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

30-105-04EXCEPTION TO SF 30

APPROVED BY OIRM 11-84

STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA

FAR (48 CFR) 53.243

See Page 2.

1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES

J 1 4

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

16C. DATE SIGNED

BY 19-Jun-2019

16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR

(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, County, State and Zip Code) X W52P1J19T3014

X 9B. DATED (SEE ITEM 11)

12-Jun-2019

10B. DATED (SEE ITEM 13)

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended, X is not extended.

Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:

(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;

or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN

REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE

CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.

2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)

6. ISSUED BY

3. EFFECTIVE DATE

19-Jun-2019

CODE

ARMY CONTRACTING COMMAND - ROCK ISLAND

3055 RODMAN AVENUE

ROCK ISLAND IL 61299-8000

W52P1J 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.

CODE

See Item 6

FACILITY CODECODE

EMAIL:TEL:

W52P1J19T3014

SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

SUMMARY OF CHANGES

SECTION SF 1449 - CONTINUATION SHEET

The following have been added by full text:

AMENDMENT 0001

1. The purpose of Amendment 0001 to Solicitation W52P1J-19-T-3014 is to incorporate Questions and Answers titled “APE Mobile Ammo Trailer – Q&A – 6-19-19.”

2. All other terms and conditions remain the same.

3. POINT OF CONTACT: Ryan Buhman, Contract Specialist, Army Contracting Command- Rock Island, 309-782-0248, ryan.j.buhman.civ@mail.mil or Vicki Ahlgrim, Contracting Officer, Army Contracting Command-Rock Island, 309-782-3220, vicki.l.ahlgrim.civ@mail.mil.

Questions received for Solicitation W52P1J-19-T-3014, APE Mobile Ammunition Inspection Trailer

19 June 2019

1. Ref: drawings of shelter. Should we consider this to be a build to print?

Answer: Yes, build to print.

2. Since the shelter has no forklift pockets the shelter will need to be lifted on and off the trailer with a crane. Can you certify that your design can be crane lifted?

Answer: Prints/design have been previously built and have been successfully crane lifted.

3. The dimensions on sheet 1 have issues. Section WALL A shows the container to be 8’-0 ¾” tall from the bottom to the top of the exterior wall. Section WALL B shows the wall to be 9’- 1 9/16”.

Answer: Wall A is actually Interior Wall Elevation, dimensions are correct. Wall B is actually an Interior Wall Elevation with an exterior dimension which should be 8’-3”.

4. Drawings do not show the size or type of material for floor framing (joists or stringers and outside channel or beam).

Answer: As required to support floor loading of 250 PSF.

5. I can only assume the 1/2” x 8” plate steel will be cut to short lengths to well flush with the interior side (top edge) of the floor joists (or stringers) shown on the drawings.

Answer: Yes, this is to strengthen the floor in front of the loading door please note SOW-1965-A002 drawing.

6. The location is not defined for 1/2” x 8” plate steel that is welded to the floor joists (or stringers).

Answer: please reference bottom left hand side note SOW-1965-A002 drawing.

7. Drawings do not show the type or size of material for wall framing (studs).

Answer: As required to support 43 PSF

8. I can only assume the 3/16” x 10” plate steel will be cut to short lengths to weld flush with the interior side of the wall studs that are not shown on the drawings.

Answer: Yes, please note SOW-1965-A002 drawing.

9. Drawings do not show the type or size of material for roof framing (roof rafters).

Answer: As required to support 40 PSF generally and concentrated load of 600 LB over 12” x 24” area where HVAC is mounted.

10. Exterior of container is 9’-2”+ x 8’-10 ½”+ x 25’-5 ½”+,

a. The width is more than the 8’-6” (102”) limit for public road travel.

Answer: Correct, width exceeds the 8’-6” limit for public road travel w/o permit. Exterior dimensions of container to ISO corner fittings are 8’-3” H x 8’-10 ½” W x 25’-5 ½” L.

b. The height of 9’-2” plus a top mount A/C unit, plus a trailer (I have not see a drawing for the trailer, it could be 4’ tall) could put the top clearance at 15’ or more.

Answer: Trailer is drop deck top with 36” deck height for the container. Max overall height is 13’-5” from ground to top of HVAC.

11. The frame drawing does show forklift holes for loading and unloading from the trailer. A crane will have to be used anytime the container is loaded or unloaded.

Answer: No Fork Pockets, unit is crane loaded with 4 leg bridle or spreader bar.

12. I looked on the internet and did not find the A/C called out on sheet 1, I would need more information on this A/C.

Answer: Unit is a Birdwell BTB24X13C1-6-RM-M, XP Rated, Heat Pump, 2 Ton AC, 6 KW Heat, 240V AC.

13. Where does the generator go and how is it fueled (gas, diesel, propane)?

Answer: On raised deck portion at front of trailer, diesel powered, and integral diesel tank in frame below generator/engine.

14. Sheet 1 – difficult to trace Conduit (example: The conduit for the 100 amp, 250VDC receptacle).

Answer: Please note electrical drawing SOW-1965-A002.

(End of Summary of Changes)

File details come from the government source that posted it.