INDUSTRY_QUESTIONS_10SEP2015.docx

DOCX document 15 KB Posted

Attached to
SUPPORT- MANAGEMENT: LOGISTICS SUPPORT
Solicitation number
W15QKN15R0216
Issued by

About this file

Government Responses to Industry Questions

View the file

Other files

File Type Posted
W15QKN15R0216-0004.pdf PDF
W15QKN15R0216-0002.pdf PDF
W15QKN15R0216-0003_DRAFT.pdf PDF
ISO_Certs.pdf PDF
Questions_from_Industry_-_W15QKN-15-R-0216.docx DOCX document
COMFRC_QR_Compliance_PWS_09-11-15_FINAL.doc DOC document
W15QKN15R0216.pdf PDF
COMFRC_Q R_Compliance_PRM_06-16-15.xlsx XLSX spreadsheet
Labor_Rate_Tripwire_Adjustments.docx DOCX document
COMFRC_Q R_Compliance_CDRLs_06-17-15.xls XLS spreadsheet
COMFRC_Q R_Compliance_PWS.pdf PDF
Show all 11

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

INDUSTRY QUESTIONS:

1. QUESTION: Will table of contents be counted towards page counts?

ANSWER:NO
2. QUESTION:Is there an incumbent? If so what is their name?
ANSWER:The Government will not be providing this information.
3. QUESTION:What is the contract number of the incumbent contract and total

award value?

ANSWER: The Government will not be providing this information.

4. QUESTION: Can we have copies of the current certificates?

ANSWER: Certificates are provided. Please refer to the SOW table for additional information.

5. QUESTION: What is the current "Scope Statement" of each current certificates

ANSWER: Scope will be determined between registrar and each facility. Plan is to have all facilities fully integrated.

6. QUESTION: How many people related to the cert? Any other departments to be covered?

ANSWER: Table is in the contract..between 3000-3500 for each facility.

7. QUESTION: Can we get head counts for the location being audited?

ANSWER: Table included..see above response.

8. QUESTION: Are there any exclusions to ISO 9001, 9110, 14001, 18001 that have been taken for each site and certificate?

ANSWER: Limited exclusions at each site.

9. QUESTION: Is there an audit sampling plan in conducting all audits including recertification and surveillance audits? If so, can we have a copy of the sampling plan?

ANSWER: ISO/AS/OHSAS standards/plans are available from the ISO website.

10. QUESTION: I do not see a $ value box listed for Manpower Reporting should that be written in?

ANSWER: Manpower is Not Seperately Priced. No.

11. QUESTION: A list of your most significant environmental aspects.

ANSWER: Expected impacts for a military overhaul facility i.e. painting , plating,HW, HM, etc.

12. QUESTION: A list of your most significant risks and hazards.

Expected hazards for a military overhaul facility i.e. fall hazards, heavy metals, respiratory, etc.

ANSWER: Expected hazards for a military overhaul facility i.e. fall hazards, heavy metals, respiratory, etc.

13. QUESTION: Are there legal/regulatory requirements relevant to the scope of the certification (i.e. National Environmental, Health & Safety, etc.

regulations)?

ANSWER: All state and federal regulations apply.

14. QUESTION: If any of the standards are integrated I will need to determine the level of integration. Please identify which standards are integrated and please answer the following questions.

ANSWER: Yes, FRCE fully integrated. No, FRCSW and FRCSE are not fully Integrated. Goal is to have all facilities fully integrated.

15. QUESTION: Does your Management Reviews consider the overall business strategy and plan?

ANSWER: YES

16. QUESTION: Do you carry out integrated internal audits?

ANSWER: YES

17. QUESTION: Do you have integrated policy and objectives?

ANSWER: YES

18. QUESTION: Do you have an integrated approach to the system processes?

ANSWER: FRCE, YES. FRCSW/FRCSE, Not complete integration yet.

19. QUESTION: Do you have an integrated system documentation, including work instructions?

ANSWER: YES

20. QUESTION: Do you have an integrated approach for improvement mechanisms (corrective and preventive action, measurement and continual improvement)?

ANSWER: YES

21. QUESTION: Do you have a unified management support and responsibilities?

ANSWER: YES

22. QUESTION: The number employees at the Mayport and Cecil Field locations, separately?

ANSWER: See PWS.

23. QUESTION: Do you need any specific form or format in which we need to submit our proposal?

ANSWER: Format needs to be readable by standard computer software. Zip Files should not be submitted.

File details come from the government source that posted it. Updated .