QUESTIONS_SP4705-15-R-0004.docx2.docx

DOCX document 19 KB Posted

Attached to
Mechnical Maintenance Service Federal contract opportunity
Solicitation number
SP4705-15-R-0004
Issued by
Defense Logistics Agency Headquarters

About this file

Questions and Answers

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Mechnical Maintenance Service, newest first.
File Type Posted
AMENDMENT_0010.pdf PDF
Amendment_0009.pdf PDF
AMENDMENT_SP4705-15-R-0004-0008.pdf PDF
AMENDMENT_0007.docx DOCX document
AMENDMENT_SP4705-15-R-0004-0007-2.pdf PDF
AMENDMENT_SP4705-15-R-0004-0006_(2).pdf PDF
Mecahnical_Asset_2014.pdf_AttachmentC19.pdf PDF
Questions_and_Answers_AMENDMENT0006.docx DOCX document
Attachement_C_9___Mechanical_Work_Order_Data.pdf PDF
AMENDMENT_SP4705-15-R-0004-0005.pdf PDF
SP4705-15-R-0001-0004.pdf PDF
Revised_Attachement_C18_Deduction_Summary_(PRS).docx DOCX document
C-26_Mechanical_PM_Guide_(2).pdf PDF
C-26_Mechanical_PM_Guide_(1).pdf PDF
ATTACHMENT_C.14_ASSET_MECHANICAL.PDF PDF
ATTACHMENT_C.14_ASSET_PIPE_2013.pdf PDF
ATTACHMENT_C.14_ASSET_DIN_2013.pdf PDF
1449.pdf PDF
Mecahnical_Asset_2014.pdf_AttachmentC19.pdf PDF
C-3_Discription_of_facilities_SP4705-15-R-0004.pdf PDF
Sample_IDIQ_SOW_Mechanical.doc DOC document
DCSO-F-Mech-Maint-PWS-01APR15.docx DOCX document
DCSO-F-Mech-Maint-RFP-Cont-01APR15.docx DOCX document
Show all 23

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Questions and Answers SP4705-15-R-0004, Amendment 0005

Question 1- Is there a Collective Bargaining Agreement (CBA) in place at this site? If so, may the Government provide a copy of the CBA?

Answer: Yes, a CBA is currently in place.

Question 2- Can the Government provide a Seniority List, so we may accurate calculate vacation liability?

Answer: No. A Seniority List is not maintained by the government.

Question 3- Is there a transition period the Government envisions, or may the contractor propose a transition period?

Answer: No. There is no transition period. The successful offeror must be capable of starting Mechanical Maint. Services on 1 June 2015.

Question 4- What is the anticipated start date of the contracts?

Answer: The start of performance is 1 June 2015.

Question 5- How many past performance references are allowed for Prime / Sub Teaming arrangements and/or Mentor / Protege teaming arrangements?

Answer: Refer to the General Instructions under Past Performance, Section 2.3.1, Past Performance Project Description. Past Performance information is required for the prime contractor.

Question 6- Solicitation states "A list of the last five (5) contracts and/or subcontracts during the past five years completed or currently in process. (Do not provide a total of more than 8 project descriptions.)" If one of our last five contracts is not similar in size, scope, and complexity, should we include this contract or not include this contract? Answer: No.

Question 7- What CMMS system is currently being utilized? Is there a CMMS requirement for this contract? If so, may the contractor propose the CMMS system, or must the contractor use what is in place? How many seats or licenses are required to be provided to the Gov.?

Answer: The SAP Plant Maintenance and Tririga Facility Center are the mandatory systems in use. Yes, there is a CMMS requirement for this contract. No. the contractor may not propose a different system. The contractor is required to use the CMMS system currently in use at Headquarters.

Question 8- Can the Government please provide a work order report for the past calendar year?

Answer: No. However, historical data is provided under Attachment C9.

Question 9- Can the Government provide a list of vendors and subcontractors currently performing services on the contract?

Answer: No. The government deals with the Prime Contractor directly.

Question 10 -Without currently having this secret clearance would this rule us out from bidding and being awarded this project?

Answer: No. Please refer to Section C.1.1.2, Facility Security Clearance, of the PWS. As stated in Section C.1.1.2, the contractor shall, immediately upon award and prior to commencement of work, provide the Contracting Officer with written verification of an Active Facility Security Clearance (FCL) at the secret level.

Question 11-Or are we able to bid this project and obtain the security clearance after a bid is accepted, since this type of contract would be exactly what is needed in order to qualify to obtain the secret FCL clearance?

Answer: See the response to Question 10.

Question 12-Does the Combined Synopsis/Solicitation under solicitation number SP470515R0004 contain requirements similar to a current contract?

Answer: Yes.

Question 13-If possible, please provide the current contract number. Or, is this a new requirement for the government?

Answer: The mechanical maintenance services are currently provided under Contract # SP4705-09-D-0014. However, the contract will expire on May 31, 2015.

Question 14-How are these services currently being performed? Under contract? In-house?

Answer: See the response to Question 13.

Question 15-Who is the Contractor ?

Answer: The current contractor is Meridian Management Corporation.

Question 16-What is the current contract value? You will need to contract FOIA for information Answer: The contract value must be obtained via a FOIA request.

Question17- Who is responsible to obtain a security clearance for HFM firm if awarded the contract?

Answer: The contractor is responsible for obtaining its security clearance.

Question 18-What is the total square footage of the building?

Answer: Refer the PWS for the square footage of each area proposed. See Section C.1.1.3, Facilities, for information on the square footage for the HQC, DTRC (POD 10), CDC, Material Receiving and Screening Facility, and the Parking Structure. The specific locations within the PWS are identified on pages 3 through of 18 of the SF1449.

Question 19- How many building operators are required to be on site for a 40 hours work week?

Answer: The contractor should determine the number of employees required to ensure mechanical maintenance services is provided per the PWS.

Question 20-Will the Government considers lowering the comparable size from 1.3M sq. ft building space?

Answer: No. Under Subfactor 4: Abilities and Experience, the contractor must show evidence of their abilities and experience to provide mechanical services covered under this RFP, in a building substantially equal to the HQC in size, scope, and complexity, 1.3M square feet. Therefore, the size cannot be lowered

Question 21-Will the Government pay for CMMS licenses or must this be included in the fixed price?

Answer: It must be included in the firm fixed price.

Question 22-Does past performance of key personnel count towards past performance evaluation?

Answer: No. The past performance refers to the prime contractor. Refer to Section 2.3., Past Performance under General Information, for information required.

File details come from the government source that posted it. Updated .