Amendment_0002_-_Soliciation_Q&A.docx

DOCX document 15 KB Posted

Attached to
Travel Support Services Federal contract opportunity
Solicitation number
RFQ-IAF-15001-19-0008
Issued by
Department of the Treasury Bureau of the Fiscal Service

About this file

Amendment 2 - Q&A

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Travel Support Services, newest first.
File Type Posted
Attachment_C-Travel_Grant_Letter_from_contractor.doc DOC document
Attachment_D-Terms_and_Conditions.docx DOCX document
Attachment_A-TG_Request_Form_2019.doc DOC document
Attachment_B-TO_Request_Form_2019.doc DOC document
Attachment_E--Travel_Grant_Use_Certification.docx DOCX document
Attachment_F_-_PRICE_SHEET.xlsx XLSX spreadsheet
Appendix_2_-Sample_Events_list.docx DOCX document
Cover_Letter_and_Sol_pkg-_Travel_Services_solicitation.pdf PDF
Appendix_1-PRICING_MATRIX_DESCRIPTION__FOR_TRAVEL_SERVICES.docx DOCX document

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

RFQ-IAF-19-0008: TRAVEL SUPPORT SERVICES

AMENDMENT 0002 – SOLICITATION QUESTION AND ANSWERS

1. Please confirm that this opportunity is small business set-aside, with a size standard of $20.5 million.

Answer: This is a 100% set-aside to small businesses under NAICS Code 561599 (size standard of $20.5 million). FBO has been updated.

2. Would it be possible to obtain an extension to the deadline?

Answer: The deadline has been extended to July 12, 2019 at 2:00 pm EST.

3. Please confirm that the items listed in CLIN 0001 should cover all staff labor, with the exception of logistical support, to manage this SOW. Should we include the cost of labor for client meetings and reporting within these fixed price amounts?

Answer: All CLINS with “Labor Hour with fixed rates” are for the staff labor hours fully loaded.

4. Which CLIN will cover the cost reimbursable travel and transfer grant amounts?

Answer: None of the CLINs are considered cost reimbursable CLINS. Please rephrase or clarify this question. Travel expenses in relation to the contractor’s incurred expenses are reimbursed in accordance with the Federal Travel Regulation.

Will the awarded contractor be allowed to include indirect rates on the cost reimbursable travel amount?

Answer: None of the CLINs are considered cost reimbursable CLINS. Please rephrase or clarify this question. Travel expenses in relation to the contractor’s incurred expenses are reimbursed in accordance with the Federal Travel Regulation.

5. For level of effort and indirect rate estimations, please provide a plug number for the travel grant and transfer grant costs.

Answer: Please see the attachments Appendix 1 and Appendix 2 to create useful estimations.

6. In an effort to estimate transfer grant fees, please provide a historical list of the number and amounts of the transfer grants for a given month or months.

Answer: Please see Appendix 2 – Sample Events List.

7. How many of the travelers will be US based versus international based?

Answer: The majority are international (and most need Spanish language skills for communication).

8. Will any anticipated Logistical Support Services include on-site support?

Answer: At this time, there are no anticipated logistical Support Services that are going to be included as on-site support.

9. If possible provide an explanation of the premium grant fee so an accurate estimate can be forwarded.

Answer: Please see attachment Appendix 1.

10. Although it is stated that travel insurance would vary depending upon event/stay a request is made to provide an estimate of travel insurance fee per traveler. Are we to assume an average stay/event period of 5 days or are there additional criteria to base the estimate upon?

Answer: Please see attachment Appendix 2 – Sample Events List.

File details come from the government source that posted it.