M00263-15-R-0001__Questions_and_Answers_.doc
DOC document 27 KB Posted
- Attached to
- Uniform Alterations MCRD Parris Island, SC
- Solicitation number
- M00263-15-R-0001
- Issued by
-
United States Marine Corps
About this file
Attachment 11 Questions and Answers
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| M0026315R0001__Q_and_A__Rev_C.doc | DOC document | |
| M00263-15-R-0001_Amendment_2.doc | DOC document | |
| M00263-15-R-0001_Amend_0001.doc | DOC document | |
| 52.212-5_Full_Text_15R0001.rtf | RTF text file | |
| Attachment_6_15R0001_Alteration_Forms.pdf | ||
| Attachment_3_15R0001_Specifications_List.pdf | ||
| WD_05-2473_(Rev.-17)_20141222.pdf | ||
| Attachment_2_15R0001_PWS.pdf | ||
| Attachment_8_15R0001_QASP.pdf | ||
| Attachment_1_Alteration_Tasks_Historical_Data.xlsx | XLSX spreadsheet | |
| Attachment_7_Definitions_15R0001.pdf | ||
| Attachment_4_TM_10120-15-1B.pdf | ||
| M0026315R0001_SF1449_20150312.pdf | ||
| Attachment_10_Past_Performance_15R0001.doc | DOC document | |
| Attachment_5_Sample_Complex_Alterations.pdf |
Show all 15
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Attachment 11
Questions and Answers for RFP M00263-15-R-0001
1. When do we count the Recruit? Is it at the first fitting appointment?
Ans. The second fitting appointment. Refer to page 10 for males and page 14 for females along with page 22 of the PWS.
2. If cleaning is required for all restrooms in Bldg 6007, how many total restrooms are in the building, upstairs and downstairs?
Ans. Only the 4 bathrooms (2 males and 2 females) on the second floor will be maintained by awardee.
3. How will we invoice late/meritorious Chevrons given the current pricing is per recruit?
Ans. The cost of the late/meritorious chevrons should be included in the per recruit pricing.
4. Do we build in cost for the 180 emergency appointments or will we price these separate?
Ans. There are estimated to be 180 emergency appointments per year, one individual per appointment.
Rates for emergency appointments are the same as the rates specified in Attachment 1. The contractor shall not receive additional compensation for emergency clothing appointments.
5. Who will maintain the metal wheeled racks that the uniform goes on in the uniform issue room? Right now it is purchased by the Marine Corps.
Ans. The racks will be maintained by the Marine Corps.
6. Is the period for equipment installation 3 days?
Ans. Refer to Section 21 of the PWS; “The contractor will be required to have installed all equipment; all material and have all personnel available to begin performance on7 June 2015. The contractor shall complete all equipment installation during the period 6 June 2015 through 7 June 2015.”
7. Please confirm that the Price Volume (well over 20 pages) and the Past Performance Volume (about 3 pages of required forms) are not included in the total 50-page restriction.
Ans. The total number of pages "combined" shall not exceed 50 pages. The cover letter, title page, table of contents, table of figures, list of tables and glossary of abbreviations & acronyms do not count against page count limitations. Submission as double-sided printing is encouraged.
8. We understand that electronic copies of the proposal are required. The Solicitation states that "electronic submission via email is authorized." As well, it also states that "The offeror may submit proposal information in electronic format via a CD or DVD enclosed with the paper copy proposal submission." Please confirm that the offeror may choose either e-mail or a CD as the electronic submission.
Ans. Email or CD is optional as electronic submission.
File details come from the government source that posted it. Updated .