Mobile Gym Trailer_QnA 2.pdf
PDF 81 KB Posted
- Attached to
- Mobile Gym Trailer
- Solicitation number
- H92240-22-T-0010
- Issued by
-
United States Special Operations Command
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Mobile Gym Trailer_QnA 3.pdf | ||
| H9224022T0010_Amend 01.pdf | ||
| Attachment 1_PD_Mobile Gym Trailer_02.pdf | ||
| Attachment 2_ELIN Price List_Mobile Gym Trailer_Rev 01.xlsx | XLSX spreadsheet | |
| Attachment 1_PD_Mobile Gym Trailer_01.pdf | ||
| Mobile Gym Trailer_QnA 1.pdf | ||
| H92240-22-T-0010_RFQ.pdf | ||
| Attachment 1_PD_Mobile Gym Trailer.pdf | ||
| Attachment 2_ELIN Price List_Mobile Gym Trailer.xlsx | XLSX spreadsheet |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Mobile Gym Trailer H92240-22-T-0010 Q&A #2
Question 1: In section 3.0 it is stated that each mobile gym trailer must be capable of “connecting to a standard vehicle trailer hitch.” Is the Government open to also including CLIN in this contract to allow for units to procure a pintle hitch adapter?
ANSWER 1: Yes. See revised Attachment 2, ELIN Price List.
Question 2: In section 3.14 it is required that each mobile gym, “have all external components weatherproofed so that they are resistant to the effects of bad weather to include rust and corrosion?”
Does the government require that the external training rig is hot dip galvanized to prevent rusting?
ANSWER 2: No. The method of weatherproofing to prevent rust and corrosion is a design decision.
Question 3: Will anodized stainless steel pull-up bars for enhanced grip & minimizing heat conductivity considered acceptable?
ANSWER 3: Yes.
Question 4: Is full diamond-plated V-nose tread-plating a requirement?
ANSWER 4: No.
Question 5: In Section 5.1 and Factor 1, 120 Days ARO is required. Is the government open to 180 days ARO?
ANSWER 5: See revised Section 5.1 of Attachment 1, PD.
Question 6: Does the trailer require a custom fabricated stud framework that allows for the efficient operation of unfolding fitness apparatus?
ANSWER 6: Yes.
Question 7: Does the government require that interested vendors have a successful track record of delivering mobile gyms, which are integrated into a road-ready trailer?
ANSWER 7: A formal submission of past performance is not required in the evaluation. It is noted that the FAR 52.212-1 requires “The technical submission shall clearly demonstrate that the Mobile Gym
Trailer quoted meets all of the requirements as identified in Attachment 1, Section 3 of the Product Description (PD).”
Question 8: Shall interested parties be required to provide a load plan to show how the fitness equipment will be stored on the inside of the trailer?
ANSWER 8: Again, FAR 52.212-1 requires “The technical submission shall clearly demonstrate that the Mobile Gym Trailer quoted meets all of the requirements as identified in Attachment 1, Section 3 of the Product Description (PD).”
File details come from the government source that posted it. Updated .