Mobile Gym Trailer_QnA 1.pdf
PDF 79 KB Posted
- Attached to
- Mobile Gym Trailer
- Solicitation number
- H92240-22-T-0010
- Issued by
-
United States Special Operations Command
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Mobile Gym Trailer_QnA 3.pdf | ||
| Mobile Gym Trailer_QnA 2.pdf | ||
| H9224022T0010_Amend 01.pdf | ||
| Attachment 1_PD_Mobile Gym Trailer_02.pdf | ||
| Attachment 2_ELIN Price List_Mobile Gym Trailer_Rev 01.xlsx | XLSX spreadsheet | |
| Attachment 1_PD_Mobile Gym Trailer_01.pdf | ||
| H92240-22-T-0010_RFQ.pdf | ||
| Attachment 1_PD_Mobile Gym Trailer.pdf | ||
| Attachment 2_ELIN Price List_Mobile Gym Trailer.xlsx | XLSX spreadsheet |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Mobile Gym Trailer H92240-22-T-0010 Q&A #1
Question 1: I am under the assumption that the requested trailer would be capable of enclosing all the equipment inside, could you please confirm?
ANSWER 1: Confirmed. See the Attachment 1, PD Section 3.4.4.
Question 2: When in use, do you require the equipment to be mounted to the trailer (if/when necessary)?
ANSWER 2: That is a design decision. All equipment must be fully operational and secure when in use and secured inside the trailer during transit.
Question 3: There is mention of an exterior hook to ensure protection of the trailer. Would a locking mechanism suffice? Or is a “hook” the only option?
ANSWER 3: See revised PD section 3.1.3.
Question 4: Could you please confirm the type of vehicle that will be used to tow the requested trailer?
ANSWER 4: A 4x4 vehicle, to include but not limited to an SUV or truck, with a standard trailer hitch.
Question 5: Is there an existing drawing already for the trailer requested?
ANSWER 5: There is not an existing drawing.
Question 6: Will there be any FAT (First Article Test) involved?
ANSWER 6: No
Question 7: Are you going to connect these trailers to shore power? Or will you need to be quoted for generators as well?
ANSWER 7: No shore power required at this time. No quote required.
Question 8: Will you need any additional quad plugs inside the trailer? (If so, what will be plugged into these outlets?)
ANSWER 8: No quad plugs required.
Question 9: Does all equipment and everything in the trailer need to be either purchased or wrapped in black?
ANSWER 9: No.
Question 10: Is there a budget for this project? Or are quality products considered?
ANSWER 10: There is not a stated budget for this project.
File details come from the government source that posted it. Updated .