RFI - Propane .pdf
PDF 185 KB Posted
- Attached to
- Propane BPA
- Solicitation number
- FA660624Q0001
About this file
This document contains questions and answers regarding a Request for Information (RFI) for propane services. The RFI involves three propane tanks owned by the government - two 500 gallon tanks installed in 2007 and 2008 for heating, and a 12,000 gallon tank used as a flame source in an aircraft mock-up trainer. Pictures of the tanks were attached, along with a recent propane inspection report. Maintenance of the tanks is performed by the Liquid Fuels Maintenance shop on a monthly basis. The incumbent contract is a blanket purchase agreement set to expire on January 31, 2024 with a maximum value of $60,000 over its five-year term. The related solicitation involves establishing a new blanket purchase agreement for propane under solicitation number FA660624Q0001 issued by the Department of the Air Force Reserve Command.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| RFI - Propane .pdf | ||
| Statement of Work - Propane.pdf | ||
| Propane tank pictures.pdf | ||
| RFI - Propane .pdf | ||
| Propane Inspection report.pdf | ||
| RFI - Propane .pdf | ||
| RFI - Propane .pdf | ||
| Solicitation - FA660624Q0001.pdf | ||
| Statement of Work - Propane.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
REQUEST FOR INFORMATION
(RFI)
12/19/2023:
1. If the funds are not ready yet can I still submit a bid?
Answer: Yes, you can submit a bid, up un�l the solicita�on closes.
2. Propane Picture request, update:
**Pictures of the tanks, to include data plate, have been uploaded to the attachment. See attachment titled: Propane Tank Pictures. Please note the two 500 gallon tanks were installed in 2007 and 2008. The data plates on those two tanks are illegible. The data plate pictured is for the 12,000 gallon tank**
12/19/2023:
1. Who is responsible for completing the monthly inspection checklist?
Answer: The Liquid Fuels Maintenance shop is assigned to perform this inspec�on.
2. Would you be able to get a picture of the metal plate (4x6) near the top of the tank?
Answer: Yes, it will be provided with the pictures of the tanks. Es�mated date 12/20/2023.
12/18/2023:
1. What the propane is used for?
Answer: In muni�ons (500 gallon tanks), the propane is solely used for heat. At the training area (12,000 gallon tank) it is used as a flame source in the aircra� mock-up live fire trainer.
2. Can you provide a recent maintenance report?
Answer: The last maintenance report has been uploaded to the atachments �tled, “Propane Inspec�on report.”
3. Can you provide pictures of the tanks?
Answer: Yes, they will be upload. You will find them in the atachments sec�on once available.
Es�mated date: 12/20/2023
12/13/2023:
1. Is there an incumbent for this contract? If so, what is the length and total contract value?
Answer: There is currently a BPA in place, which expires on 1/31/2024. The BPA number is FA660619AA001. BPA’s are for a length of 5 years and has a maximum value (not to exceed), which for this solicita�on is $60,000.
REQUEST FOR INFORMATION
(RFI)
2. Are the tanks on the property owned by the government?
Answer: Yes, all 3 tanks are owned by the government. See sec�on C of the solicita�on 3.2, which lists government furnished property.
File details come from the government source that posted it. Updated .