Q A__2_08_April_2016.pdf

PDF 87 KB Posted

Attached to
Base Custodial Services Federal contract opportunity
Solicitation number
FA4613-16-R-0001
Issued by
Department of the Air Force Global Strike Command

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Base Custodial Services, newest first.
File Type Posted
Q A___5_21_April_2016.pdf PDF
FA4613-16-R-0001-0002.pdf PDF
Q A__4_14_April_2016.PDF PDF
A15_Attch_1-_Custodial_PWS_Apr_2016.pdf PDF
Minutes-_Site_Visit_05_Apr_2016.PDF PDF
FA4613-16-R-0001-0001.doc DOC document
A15_Attch_2-_Appendix_A_April_2016.xls XLS spreadsheet
Attch_7-_Special_Requirements_Building_Maps.pdf PDF
Attch_5-_Past_Performance_Questionnaire.pdf PDF
A15_Attch_5-_Past_Performance_Questionnaire.pdf PDF
Q A__1_01_April_2016.docx DOCX document
A15_Attch_4-_SCA_WD_05-2587_(Rev_16)_05_Jan_2016.pdf PDF
A15_Attch_1-_Custodial_PWS_Mar_2016.docx DOCX document
A15_FA4613-16-R-0001_22_March_16.doc DOC document
A15_Attch_5-_Past_Performance_Questionnaire.pdf PDF
A15_Attch_2-_Appendix_A_Mar_2016.xls XLS spreadsheet
A15_Attch_6-_AF_COLS_Playbook.pdf PDF
Show all 17

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Title: Base Custodial Services

Solicitation: FA4613-16-R-0001

Date: 08 April 2016

Subject: Questions and Answers #2

1. Question: Can you provide the current contract number?

Answer: FA4613-11-D-0003

2. Question: Can you provide the solicitation number for the current contract?

Answer: FA4613-10-R-0005

3. Question: Can you provide the name of current vendor?

Answer: Great Western Maintenance Corporation

4. Question: Can you provide #1 the currently monthly contract amount, #2 annual amount and #3 the total value of all combined options for the current contract?

Answer: The total dollar amount for the current contract, FA4613-11-D-0003, is $3,729,988.98. The current contract is not based on the same square footage. In addition, the current contract is not the same structure as the solicitation and does not include all Air Force Common Level of Standards. For this reason, the currently monthly contract amount and annual amount is not relevant and will not be provided.

5. Question: Can we be provided with a copy of the current contract?

Answer: The copy of the current contract will not be provided. All the contract actions associated with the current contract are provided on the Federal procurement Data System- Next Generation website.

6. Question: Is the site visit mandatory?

Answer: The site visit is not mandatory. The reason for the site visit is to view all the buildings for the

Special Cleaning Requirements, Level 4 Buildings, one building for the Prestige Cleaning Requirements, and one building for the Basic Cleaning Requirement.

7. Question: Can the offeror add more lines to list labor category (ies) and their hourly wage?

Reference: Appendix B, Bid Schedule, Estimated Square Footages Cleaning Level, Worksheet Pg 01-Price

Breakdown

Answer: Yes, the offeror may add lines, but not delete any lines. The spreadsheet is a price break down of the total annual cost for the base year and 4 options years. The total annual cost (line 27) must total the annual CLINs on the bid schedule for the SF 1449 for each year.

8. Question: Can the Government please clarify that the Quantity of all CLINs with the exception of

RESERVED or NSP CLINs is twelve (12)?

Reference: SF 1449 – Continuation Sheet (Schedule B)

Answer: The quantity of all the CLINs is 12 and the unit of issue is months. The SF 1449 will be updated to in the solicitation’s amendment 1 to include all the quantities on the CLINs.*

9. Question: Is the proposal to be submitted electronically or mailed? The addendum to FAR 52.212-1: Pg 83 and 85 of 131, section suggests this is to be submitted via hardcopy/mail. However, page 87 of 131 indicates, “electronic commerce method of submission is authorized and preferred.” If submitted electronically, what are the “copy” requirements?

Answer: The offeror does not have to submit an original proposal and a copy of the proposal; the offeror will need to submit only one copy of the proposal. The addenda to FAR 52.212-1 3(a) will be updated in amendment 1 to include the submission of proposals through the mail and paragraphs 1. and 2. Will be updated to state, “submit one (1) copy” instead of “submit original and one (1) copy.” * The proposal can be submitted electronically (email to priscilla.brown.5@us.af.mil and melissa.battiste.2@us.af.mil), OR hand carried or mailed to the 90th Contracting Office.

10. Question: To properly assess requirements and provide competitive pricing, we are requesting that the

Floor Cleaning Square Footage be provided, listing and distinguishing the total square footage of carpeted and non-carpeted floor surfaces.

Answer: Distinguishing the total square footage of carpeted and non-carpeted floor surfaces is not possible for this solicitation. All pricing will based on the square footage data listed in the PWS Appendix B.

11. Question: Are the Walk-off Mats Government Furnished Equipment (GFE) and does the contractor have any responsibility for replacement if damaged or passed useful life?

Answer: The walk-off mats are GFE. The Contractor does not have any responsibility for the replacement if damaged or passed the useful life.

*Amendment 1 will be posted to FBO the week of 11 April 2016.

Note: For any past performance questionnaires that was sent to references before 01 Apr 2016, please contact the references to explain the submission deadline is not until 1200 25 Apr 2016 instead of 1200 04 Feb 2016.

File details come from the government source that posted it. Updated .