Roofing Question and Answers from Site Visit.docx

DOCX document 23 KB Posted

Attached to
Roofing IDIQ - Hurlburt Field, FL Federal contract opportunity
Solicitation number
FA4417-10-R-0012
Issued by
Department of the Air Force Special Operations Command

About this file

Responses to questions from site visit

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Roofing IDIQ - Hurlburt Field, FL, newest first.
File Type Posted
Roof IDIQ Questions and Answers Part 5 final.pdf PDF
Roof IDIQ Questions and Answers Part 4 —
ROOF IDIQ Updated Bid Schedule 30 Jun 2010.xlsx XLSX spreadsheet
07550 Modified Bituminous Membrane Roofing Attch 3.pdf PDF
07600 sheet metal flashing Attch 4.pdf PDF
07220 Roof and Deck Insulation Attch 1.pdf PDF
07410 preformed roofing 0610 Attch 2.pdf PDF
Amend 02 and Questions and Answers Continued.pdf PDF
Roofing IDIQ Questions and Answers Continued.pdf PDF
FA4417-10-R-0012 Amend 01.pdf PDF
S-3.zip ZIP file
E8.zip ZIP file
pre-proposal meeting minutes.pdf PDF
Roofing IDIQ Pre-bid site visit sign in sheet.pdf PDF
Roofing IDIQ Bid Schedule for FBO - Roofing IDIQ.xlsx XLSX spreadsheet
Roof IDIQ Solicitation FA4417-10-R-0012.pdf PDF
Attch 4 10-R-0012 WD FL080128.docx DOCX document
Attch 6 Roof IDIQ Past Performance Questionnaire.docx DOCX document
Attch 9 Seed Project Velocity Subs SOW.pdf PDF
Attch 2 IDIQ Statement of Work.pdf PDF
Attch 7 10-R-0012 Financial Questionnaire.docx DOCX document
Attch 3 Roof IDIQ Specs 2010.pdf PDF
Attch 8 Technical Evaluation Project.pdf PDF
Attch 5 10-R-0012 WD FL080218.docx DOCX document
FA4417-10-R-0012 Bid Schedule updated.pdf PDF
Show all 25

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

FA4417-10-R-0012, Roofing IDIQ, Hurlburt Field, Fl 09 Jun 2010 Site Visit Questions and Answers

Question 1: Can RFI’s include technical as well as contract clarification?

Answer 1: Yes

Question 2: Can the Government provide to the contractors a site map that would include the building locations?

Answer 2: Due to force protection issues, a site map will be issued to the contract awardee.

Question 3: Does the Government want a survey done of the site location(s)?

Answer 3: No

Question 4: What type of roof deck is at the library location, i.e. wood, metal, concrete?

Answer 4: Wood

Question 5: Can CE provide a core depth of the library?

Answer 5: A core sample was taken today (6/10/10) by John Andrews (Roof Maintenance).

Three layers of bitumen cap sheet covering 2” of rigid insulation over a wood deck currently exists.

Question 6: How thick is the insulation at the library?

Answer 6: 2”

Question 7: The Base Master Spec states gravel surface. Is this a valid requirement?

Answer 7: This is a valid requirement in the base master specification 07550 PART 2, 2.01.A.2. It is NOT a requirement for either the seed project or the technical evaluation project. The placement of gravel is NOT a line item on the bid schedule. On the rare occasion that gravel would be required it must meet the specification as stated in the base master specs and price can be negotiated at the time of need and incorporated into the contract at that time.

Question 8: The library roof has 2 sections (Upper and Lower) was the upper section with the HVAC included in the measurements?

Answer 8: Only the lower portion of the Library roof is part of the SEED project. The roof elevation with the HVAC system is not included.

Statement 1: A core depth of 3” wood deck was accomplished at the 90326 location. Also, this location had approximately 2” of insulation in place. CE confirmed this measurement during the site visit.

Statement 2: The contact info to verify your firm has a bona fide office in the North Florida area is:

Edward G. Phillips Business Development Specialist U.S. Small Business Administration North Florida District Office Phone: (904) 443-1968 edward.phillips@sba.gov

File details come from the government source that posted it. Updated .