Questions_and_Answers_dated_2_September_2015_Edition__2.docx
DOCX document 23 KB Posted
- Attached to
- Barrier Repair and Maintenance Services
- Solicitation number
- F2F3235229A002
About this file
Answers to Questions dated 2 September 2015
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| FA4417-15-T-0012-0001.pdf | ||
| Questions_and_Answers_dated_26_August_2015_Edition__1.docx | DOCX document | |
| Attachment_4_-Hurlburt_PWS_Barrier_Maintenance.doc | DOC document | |
| FA4417-15-T-0012.pdf | ||
| Attachment_3_-_Cover_Sheet.docx | DOCX document | |
| Attachment_2_-_WD_05-3033_(Rev.-16).pdf | ||
| Attachment_1_-_Addendum_FAR_52.212-1_ _52.212-2.docx | DOCX document |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Questions and Answers 2 September 2015 Edition #2
Question #1: Will there be a site visit for this requirement?
Answer #1: No, there will not be a site visit for this requirement. The logistics required to visit, operate, and inspect all barriers in a short period of time would cause unacceptable interruptions to base operations with no added benefit. The structure of the contract is such that the offeror will propose an hourly labor rate for repair labor, which will be used for the contractor to evaluate and repair each barrier and to allow for labor hours after initial repairs are completed. Quarterly PMI CLINs can be priced by a contractor without visiting the site as the number and type of barriers as well as the maintenance requirements for the specific barriers are known.
Question # 2: Is there a detailed equipment list of barrier components installed at each Gate available?
Answer # 2: No, there is no detailed equipment list of barrier components, but the RSSI maintenance checklist was included in the PWS for the RSS Wedge Vehicle Barrier System in Appendix 1.
Question # 3: PWS 1.1 references paragraphs 1.2.3 – 1.2.6. which are not included in the document provided.
Answer # 3: Please refer to sections 1.1.1 – 1.1.6 instead of the sections mentioned above. This will be corrected in the PWS attached to the award document.
Question # 4: Section 1.0, paragraph 2 says “…within the first 14 days of the contract…”, “…within 30 days of contract award.” And “within the first 90 days after contract award. 1.3, sentence 2 says “prior to contract start date.” “before contract start date”. Section 1.11, the first line says within 30 days of contract award. Are these the same starting dates as 1.0 and 1.3?
Answer # 4: All dates are contingent upon the contract start date. Within the first 14 days of the contract means 14 days after award or 14 days after the contractual document is executed (signed by the Contracting Officer). Before contract start date means that the Government requires that contact information before a contract can be awarded. Within 30 days of contract award means within the first 30 days after the contractual document is executed.
Question # 5: Do any of the barriers have integrated drop arms and if so are they included?
Answer # 5: The barriers do have integrated drop arms and they are included.
Question # 6: Are vehicle detection loops, traffic lights, control panels and other ancillary devices part of this scope?
Answer # 6: Vehicle detection loops and traffic lights are not part of this requirement. The control panel for the barriers are part of this requirement.
Question # 7: How and where is per diem and travel costs to be handled?
Answer # 7: Per diem and travel costs will not be addressed separately in the contract. The offeror must include these costs in their proposed prices IAW the CLIN structure provided.
Question # 8: Section 1.6 for routine access during only the 5 hrs per day referenced we assume that is for preventative maintenance work and routine repairs and that the initial repairs could be authorized by the CO or AGR?
Answer # 8: Section 1.6 is for routine access to the barrier systems. The Government will allow the maximum amount of hours/days possible considering base access, traffic flow, etc. for the contractor to complete the required initial repairs.
Question # 9: Section 1.0 indicates that all (21) barriers are to be in the initial inspection and that all are to be brought into fully operational condition. Section 1.1 also references all. In attachment 1-Addendum to 52.212-1 & 52.212-2, Part III Technical Proposal, Repair Plan, it indicates that the repair plan is for 15 inoperable barriers. If some of the other 6 barriers are deemed to need repair in the inspection, is it the intent of the government for those to be included in the repair plan?
Answer # 9: The repair plan requested in FAR 52.212-1 and FAR 52.212-2 shall address the 15 inoperable barriers. The extent of repairs required on the other six (6) barriers cannot be known until after contract award. Therefore, these repairs cannot be addressed in the initial repair plan. However, if it is found after contract award that the six (6) operable barriers require repairs, these repairs should be completed within a reasonable amount of time after contract award which is mutually agreed to by both the contractor and the Government considering the amount of work, material acquisition lead time, etc..
Question # 10: Given the value stated for CLIN 0004, Reimbursable parts, do you assume any of those parts are already in stock and available?
Answer # 10: The Government has no knowledge of what parts are currently available or what parts may be available in the future. It is the contractor’s responsibility to source all parts under this contract.
Question # 11: Attachment 1 – Addendum to FAR 52.212-1 & 52.212-2, Part III, 2- B – is Fed-X or UPS an accepted delivery method?
Answer # 11: FedEX and UPS are both acceptable means to submit your proposals?
Question # 12: Are there any hydraulic components as a part of this solicitation?
Answer # 12: Yes, and any hydraulic components should be covered in 1.3. Preventive Maintenance Inspection (PMI) Plan. The contractor shall develop, implement, and maintain a PMI plan that includes a schedule of all required inspections, tests, and services necessary to maintain all barrier systems in functional condition.
File details come from the government source that posted it. Updated .