Site_Visit_Q As_-_II.pdf

PDF 19 KB Posted

Attached to
Lake George Work Center Office Expansion
Solicitation number
AG-82X9-S-15-0006
Issued by

About this file

Questions and Answers - 2nd Response

View the file

Other files

File Type Posted
Site_Visit_Q As_-_III.pdf PDF
Site_Visit_Attendance_Roster.pdf PDF
Site_Visit_Q As.pdf PDF
Amendment_000003.pdf PDF
Amendment_000002.pdf PDF
Amendment_000001.pdf PDF
Attachment_J-4.pdf PDF
Attachment_J-5.pdf PDF
Attachment_J-3.pdf PDF
Attachment_J-2.pdf PDF
Attachment_J-1.pdf PDF
AG-82X9-S-15-0006.pdf PDF
Show all 12

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Forest Service

Rocky Mountain Region

Acquisition Management

740 Simms Street Golden, CO 80401 Voice: 303-275-5350

TDD: 303-275-5367

Caring for the Land and Serving People Printed on Recycled Paper

Lake George Work Center Expansion

AG-81X9-S-15-0006

Questions & Answers (2nd Response)

12. Has the building been tested for asbestos?

Answer: No.

13. What is the required Warranty period for the project?

Answer: One year unless otherwise specified.

14. Will communication cabling be installed by the owner?

Answer: No, contractor to provide raceway, wire, termination and testing per specifications.

15. All documents required with submittal …..is that submitted on 1 May or beforehand?

Answer: The submittals are required after the contact is awarded but prior to any construction taking place.

16. Section 017419 was discussed to the pre-bid?

Answer: COR recommends that this section be deleted from the contract. Construction waste is the responsibility on the contractor and it is required to be removed and disposed of properly from the construction site in a timely manner.

17. Soil testing required?

Answer: Yes, guidelines are given in section 312250.

18. Compaction testing?

Answer: Yes, guidelines are given in section 312250.

19. Do we need to change the electrical service to the office and Warehouse?

Answer: Yes, drawing sheet E0.2.

20. Where are the items to be removed located?

Answer: All items to be removed are located on sheet A1.1. The new finishes are called out on Sheet A2.3.

21. What does “EXG” mean?

Answer: The abbreviation “EXG” means existing.

22. Will the government occupy the building during construction?

Answer: Yes.

23. Is sub metering required for each of the electrical panels on the buildings?

Answer: Yes.

24. Can we sub-feed the warehouse from the office panel?

Answer: NO, the subpanel to the warehouse and office are to originate at the MEP.

25. Who is responsible for building inspection?

Answer: Keep in mind this is federally owned property, sometimes the State and local building officials will not issue permits for this type of facility, therefore the inspection will result back to the Forest Service. The Forest Service will require a letter stating that the State or Local official will not inspect.

File details come from the government source that posted it. Updated .