DFC_QA_0823_.pdf
PDF 50 KB Posted
- Attached to
- CCV Installation
- Solicitation number
- 70RFPW18QW8000005
About this file
Q&A
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| 0003.pdf | ||
| 0003_QA_pt_2.pdf | ||
| Sign_in_sheet.pdf | ||
| Amendment_0002.pdf | ||
| 70RFPW18QW8000005_0001.pdf | ||
| 70RFPW18QW8000005_RFQ_Pkg.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
1) Per the RFQ Section D.17 sub section Y. The spec is calling for Windows 12 compliance. Is this the Windows 12 operating system coming out next year or is this Windows 2012 server?
ANSWER: This is referring to the upcoming Windows 12 operating system.
2) Per the RFQ Section D.17 sub section CC. The spec calls out for exported audio. Is it the intent of the FPS to have recorded audio on all cameras?
ANSWER: FPS does not require recording of audio, therefore the need to export audio is not required.
3) Per the RFQ section D.3 the camera lens are specified as 2.8-8mm, can lens that are 3-9mm be accepted for this proposal?
ANSWER: No. Any deviations from the salient characteristics specified within the Statement of Work are not acceptable.
4) Per the RFQ section E.2.5 Cameras are required to be painted to match building color. Please note: Painting the camera housing will void its warranty and the installing company will not be able to provide the one-year warranty on parts and labor requested in the RFQ.
ANSWER: No question was asked.
5) Is there asbestos or lead paint in the building? Is there a plan for mitigation and abatement if the contractor runs into these hazardous materials? Has there been any mitigation to date? If so can you please provide the documents where mitigation has occurred?
ANSWER: GSA Building Management states that the drywall and concrete wall are negative for lead paint and asbestos. If any of these materials are discovered during installation, the FPS PM is to be notified immediately. There has not been a need for mitigation in the past.
6) Which cameras are you going to use analytics with and which analytics will you be using?
ANSWER: Analytics utilized should be built in the camera/VMS to detect motion of objects or individuals.
Analytics should provide a visible box around the target. See SOW sub-section D.1.7, paragraph t).
7) When we are doing the storage calculator do we need to do it for motion or 24/7?
ANSWER: To reduce bandwidth and storage space, motion detection recording with conditional refresh shall be utilized.
8) D.3.5 Says 360 degree single imager but in specs it states it must be 4 sensor at 3MP. Can you clarify?
ANSWER: this is a typo, the camera shall provide 360° FoV coverage utilizing four (4) sensors operating 3MP each.
9) What model number TropOs is needed? Need to know what will work on current mesh network? Who will setup TropOs unit to communicate with current system?
ANSWER: a) Model to be determined by the contractor.
b) To be determined by contractor.
c) The contractor shall procure, install and program the TropOs communications system to join the current mesh system. CCV images shall integrated in the current monitoring station located at building one on the Denver Federal Center.
10) Can I get a list of those who attended the site visit yesterday at Denver Federal Center Building 50?
ANSWER: Yes. The list will be posted on FBO.gov.
E.2.5 If cameras housing are painted, it will void manufacturer warranty.
ANSWER: No question was asked.
Per the RFQ E 6.3 What Costs shall the contractor be liable for?
ANSWER: The contractor shall be liable for all costs including, but not limited to, all procurement costs, installation, incidentals, labor, removal and execution of a fully functional CCV component/system.
File details come from the government source that posted it.