36C25022Q0023 0001.docx

DOCX document 24 KB Posted

Attached to
Z1NB--BCVAMC Water Treatment
Solicitation number
36C25022Q0023
Issued by

View the file

Other files

Show all 20

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

5. PROJECT NUMBER (if applicable)

CODE

7.

ADMINISTERED BY

2. AMENDMENT/MODIFICATION NUMBER

CODE

6. ISSUED BY

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NUMBER

3. EFFECTIVE DATE

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NUMBER

9B. DATED

PAGE OF

PAGES

10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NUMBER

10B. DATED

BPA NO.

1. CONTRACT ID CODE

FACILITY CODE

CODE

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:

The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers

E. IMPORTANT:

is extended,

(a) By completing Items 8 and 15, and returning __________ copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted; or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE

OF YOUR

ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY is not extended.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA

(REV. 11/2016)

is required to sign this document and return ___________ copies to the issuing office.

is not, A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

15C. DATE SIGNED

B. THE ABOVE NUMBERE

D CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES

SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).

RESULT IN REJECTION OF YOUR

OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendmen t, and is received prior to the opening hour and date specified.

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER

Contractor

16C. DATE SIGNED

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION

16B. UNITED

STATES OF AMERICA

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER

16A. NAME AND TITLE OF

CONTRACTING OFFICER

15B. CONTRACTOR/OFFEROR

STANDARD FORM 30

PREVIOUS EDITION NOT USABLE

Prescribed by GSA - FAR (48 CFR) 53.243 (Type or print) (Type or print) (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

(Number, street, county, State and ZIP Code) (If other than Item 6) (Specify type of modification and authority) (such as changes in paying office, appropriation date, etc.)

(If required)

(SEE ITEM 11)

(SEE ITEM 13)

(X)

CHECK

ONE

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS,

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF

SOLICITATIONS

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer) 515-22-1-390-0002 None Department of Veterans Affairs Network Contracting Office 10 8888 Keystone Crossing Suite 1100 Indianapolis IN 46240 Department of Veterans Affairs Network Contracting Office 10 8888 Keystone Crossing Suite 1100 Indianapolis IN 46240 To all Offerors/Bidders

36C25022Q0023 11-09-2021

X X X

See CONTINUATION Page X The purpose of this amendment is to respond to a request for information (RFI) provided by a prospective offerer.

RFI responses are below and attached.

Sally L. Leitch Contracting Officer

CONTINUATION PAGE

1. Question: How many boilers, manufacturer of each, capacity, operating pressure, amount of makeup water, and current water treatment logs.

Answer:

4 Boilers

CHP

#1 Boiler, Babcock & Wilcox 610 PSI at 24,000 Pounds per Hour

Gas Plant #2 Boiler, Babcock & Wilcox 85 PSI at 20,000 Pounds per Hour #3 Boiler, Babcock & Wilcox 85 PSI at 40,000 Pounds per Hour #4 Boiler, Babcock & Wilcox 85 PSI at 40,000 Pounds per Hour

2. Question: Manufacturer, configuration, system parameters for CHP plant.

Answer: See above and attached.

3. Question: Drawings, diagrams, and system descriptions for CHP plant, reverse osmosis and softener plant, low and high pressure steam systems, and cooling towers.

Answer: See attached.

4. Questions: How many cooling towers, type, number of cells, and current water treatment logs.

Answer: See attached.

5. Question: Size (width, depth, capacity) of tower sump, fill, and basin.

Answer: See attached.

6. Question: Type, manufacturer, and system identifier/description for CHP Cooling Tower Feed System.

Answer: See attached.

7. Question: Type, manufacturer, and system identifier/description for continuous monitoring system.

Answer: See attached.

8. Question: How many feedwater deaerators and condensate storage tanks as well as size/capacity of each.

Answer:

One Deaerator and one Condensate tank.

1 Deaerator 1 Condensate tank with 3 turbine Condensate pumps@ 70 PSI The size of the condensate tank is L31’ x W 6’.

There are 2 Hight levels the tank.

Under the pumps is L10’ x W6’ x H12.

Outside the pump area is L21’ x W6’ x H7’.

Water capacity is Approximately 12,500 Gallons

7. Question: Item number 0001AD, storage tank purpose, capacity, and system use.

8. Question: How many reverse osmosis and softener systems as well as manufacturers, type, and throughput.

Answer: See attached.

9. How many personnel to train? Expectations for level of training.

Answer: 9 Employees

10. Current spend for the services and chemicals being quoted.

Answer: $85,019

11. Who is the incumbent contractor?

Answer: Dubois Chemical

See attached document: CHP B_W Boiler No.

See attached document: Boilers 2 3 _ 4 SN Capacities.

See attached document: 2013-04-18 Tour Plan 32.

See attached document: Submittal Evapco.

See attached document: Evapco Cooling Tower REVIEWED.

See attached document: EP-110176 Softener Manual November 1 2011v2.

See attached document: 23 50 11-6.1 Deaerator approved.

See attached document: MP201.3R.

See attached document: 23 50 11-5.1 Deaerator approved.

See attached document: Water Chemistry Log.

See attached document: Type manufacturer and system identifier description for continuous monitoring system-CHP Cooling Tower Feed System.

See attached document: Storage Tanks.

See attached document: Reverse Osmosis System.

File details come from the government source that posted it. Updated .