Admin Support for Personnel Security

Award Notice Posted

Solicitation number
HSBP1014R0018
Agency
Awarded
to Anasec, Inc.
Set-aside
Service-Disabled Veteran-Owned Small Business

Opportunity facts

Contract number
HSBP1014D00030 Federal IDV award
NAICS code
561110 Office Administrative Services
PSC
Not on record
Place of performance
Sentinel Square 90 K Street NE Washington, District of Columbia 20229, United States

Notice details come from SAM.gov. Updated .

Notice text

4 versions

Update #4 · Latest ·

Added: Apr 08, 2014 2:53 pm Amendment 004 see the attachments

Update #3 ·

Added: Mar 24, 2014 10:29 am Amendment 002

Purpose:  To correct NAICS and answer questions received from vendors.
 

Amendment   002


 Purpose:  To clarify the correct NAICS for this acquisition and to address questions received from vendors:


 1. Question:  The RFP for solicitation HSBP1014R0018 has the NACIS code 561611 Investigation Services $7M size standard, but the SBA.Gov list NACIS Code 561611 as size standard $19M. Can you confirm the NACIS code and size standard for solicitation HSBP1014R0018?


Answer:  The correct NAICS is 561110, Administrative Service Size Standard $7.0 all references to NAICS should read 561110.


2. Question:  Vol. I has very little management requirements.  Is the intent that Management Approach and Plan be addressed in Vol. II?


Answer:  The Management Approach and Plan would be addressed in Volume II, Tab C


3.  Question:   There appears to be a mismatch in volume labels in Section III.3 - Proposal Submission - where Volume II is called "Past Performance and Corporate Experience," whereas Section III.3.B Volume II is labeled Management Plan/Past Performance. Would the Government clarify the correct label for Volume II?


Answer:  Volume II - Past Performance & Corporate Experience


4.  Question:  Would the Government consider expanding upon the evaluation criteria for this solicitation; we are not able to determine Non-price Evaluation Factors and sub factors.


Answer:  No.  It is the responsibility of the vendor to read, understand the SOW and then produce a proposal that spells out how they will meet the requirements.


5. Question: Who is the incumbent contractor and what is the current budget paid for those services?


Answer:  The incumbent's information was furnished in Amendment 001. 


6.  Question:  I presume that DHS would not object to my firm continuing the employment of current performing personnel should my firm win the contract? In that regard, should my firm win, will DHS permit contact by my firm with the current person?


Answer:  CBP only concern is that contractor's employees meet the terms and condition of the solicitation.   Contact with current employees does not involve CBP.


 

Update #2 ·

Added: Mar 19, 2014 8:37 am  

Amendment   001


 Purpose:  To address questions received from vendors:

 


1.  Question:  Can you tell me is there an incumbent contractor currently preforming work for this requirement? If so, could you please provide their company name and contract number?


Answer:  Current contractor for administrative support is Skyhawk Logistics Inc. contract number HSBP1008F23188.  Incumbent will not be eligible for this solicitation since it set aside for Service Disable Veteran Owned Small Business. Also incumbent is not doing adjudications they are done by federal employees.


2.  Question and Answer:


Will the client sponsor the winning company for a facility clearance (NO) or is it a requirement at time of bid for bidders to already have a facility clearance?  The requirement is that "on day one of the contract, at a minimum, 50% of the individuals proposed must be cleared and ready to work."  It is acknowledged that the ability to provide cleared personnel (i.e., those with a favorably adjudicated SSBI level investigation) may be directly related to the contractors possession of a facility clearance.  Note:  A facility clearance is required to hold/maintain the company's personnel clearances


3.  Question:  What was the incumbent's contract value and over what period of time?


Answer:  This information can be found via a request in accordance with the Freedom of Information Act (FOIA) request or the Federal Procurement Data System-Next Generation (FPDS-NG) website.


4.  Question:  Is the incumbent eligible to bid (SDVOSB meeting the size standard)?


Answer:  No


5. Question:  Is there an incumbent currently doing the work or is this a totaling new procurement?
  Answer:  See the answer to question 1.

Update #1 ·

Added: Mar 14, 2014 8:17 am  

SOLICITATION NUMBER: HSBP1014R0018
This synopsis is being posted to the Federal Business Opportunity (FedBizOps) page for the solicitation of Administrative Staffing Support for Customs and Border Protection's Personnel Security Division. This acquisition is being conducted under the authority of Federal Acquisition Regulation (FAR) Part 12, Acquisition of Commercial Items.


IT IS THE INTENT TO AWARD ONLY ONE IDIQ CONTRACT AND SUBSQUENT TASK ORDERS to the responsible Service Disable Veteran Owned Small Business (SDVOSB) whose proposal offers the best value to the Government considering past performance and price related factors.


The solicitation document and incorporated provisions and clauses are those in effect through Federal Acquisition Circular 2005-72.
This solicitation is a 100% Service Disable Veteran Owned Small Business Set -aside. The NAICS is 561110. The small business size standard is $7 million.
Description of requirement: The Contractor shall provide services necessary to provide administrative staffing to support CBP's Office of Internal Affairs, Personnel Security Division's processing of CBP applicants, employees and contractors Background and Security Investigation documentation/files. Further details are attached in the detailed solicitation. All questions are to be addressed via email to Darlene Leavell at darlene.leavell@dhs.gov cutoff for questions is Friday, March 28 at 12:00 pm central.


The closing date is April 14, 2014 at 1:00 pm central.


For changes made after the closing date, only those offerors that provide a proposal will be provided any changes/amendments and considered for future discussions and/or award.  No hard copies of the solicitation will be mailed.  Point of contact is Darlene Leavell, 817-868-8638.  Contracting Officer is Susan Hargett-Evans

Files

Show all 22

On GovTribe

Work this opportunity

  • Track it in your pipeline
  • Find teaming partners
  • Similar opportunities
  • Ask GovTribe AI about this opportunity