Amendment_01.docx
DOCX document 33 KB Posted
- Attached to
- Supply Technicians
- Solicitation number
- W912PQ-17-Q-0005
About this file
Amendment 01 to solicitation.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Amendment_02.pdf | ||
| W912PQ-17-Q-0005.docx | DOCX document |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
W912PQ-17-Q-0005
SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
SUMMARY OF CHANGES
SECTION SF 30 - BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
The following have been added by full text:
QUESTIONS AND ANSWERS
Questions and Answers
1. Who is the current incumbent?
Answer: The two incumbent contractor employees are as follows:
Mary Ann Jones 518-951-5669
Marcel Grenier 518-281-4431
2. What was the previous contract number for these positions?
Answer: Contract Number W912JB-11-D-4000-Task Order D204- TSI Corp
3. Is this a new requirement or is there an incumbent?
Answer: No, this is not a new requirement and yes, there is incumbents as stated above.
4. If there is an incumbent, can you provide their original hire dates of the 2 employees?
Answer: Contact information for each of the employees has been provided above in Question 2 and any vendor may contact and ask any question directly to the employee.
5. What is to be included in our proposal?
Answer: Basis of award is provided within the solicitation on page(s) 7 and 8 of 74. All vendors are required to submit all documents required to meet the basis of award listed.
6. Are we to submit resumes to ensure we have met all the material requirements and technical requirements of the solicitation? Is there anything else we should include?
Answer: Yes, as stated above, the resume is listed as a requirement of making the basis of award as stated on page 8 of 74.
7. The Basis of Award states “To make sure that you meet the responsibility criteria at FAR 9.104 we may: 1. arrange a visit to your plant and perform a preaward survey”.
Answer: The sentence states we “may” require a site visit or preaward survey which leaves it up to the government as an option. It is unlikely we will require a site visit or pre-award survey for this requirement. No action on behalf of the vendor is required for a pre-award or site visit.
8. It is our understanding that the services are to be provided at a warehouse in New York.
Answer: Yes, on the Watervliet Arsenal in Watervliet, NY
9. Is this requirement for two (2) Supply Technicians?
Answer: Yes, CLIN 0001 and CLIN 0002.
10. Is there staff currently performing services under a contract?
Answer: Yes, as stated in previous questions.
11. What are the training requirements and the location of travel identified in 3.4.
Answer: There will be NO travel for training needed during the Period of performance solicited. Travel may be required though for work requirements within the Performance Work Statement (PWS) at another Air/Army Guard Unit within the state of New York only. These travel occurrences happen only occasionally, with ample advance notification of when and where. Travel is typically only M – F but may cross into a second week at limited times.
12. What documents are required to be evaluated other than the completed Schedule?
Answer: Signed and completed copy of the solicitation and any amendment which includes your prices for each CLIN(s) and a copy of the resume for each proposed employee.
13. Does Non-Displacement of Federal employees apply to this requirement?
Answer: No, FAR Clause 52-222-17 has not been included in the solicitation and is not applicable under FAR 22.1203-2 for this requirement.
(End of Summary of Changes) image1.wmf
File details come from the government source that posted it. Updated .