Questions_and_Answers_Set_2.docx
DOCX document 13 KB Posted
- Attached to
- FP STANDARDS - GATES AND FENCE
- Solicitation number
- W912GY18R0031
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Site_Visit_Sign_In_Sheet.pdf | ||
| Questions_and_Answers_Set_3.docx | DOCX document | |
| Questions_and_Answers_Set_1.docx | DOCX document | |
| Visitor_Request_form1246R_Mar-2017.pdf | ||
| Fence_Design_PD_2018-08-21_2.doc | DOC document | |
| Gate_Opener_PD_2018-08-21_3.doc | DOC document | |
| Gate_Detail_PD_2018-08-21_4.doc | DOC document | |
| Site_Plan_2018-08-21_1.doc | DOC document | |
| W912GY18R0031-FP_GATES.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Questions and Answers Set 2
1. What gate operator is to be installed for “Gate #1” (manufacturer and model number). Please specify the voltage and phase of power as well.
Answer: Vehicle Gate - Liftmaster Model CSL24U equal or equivalent.
2. Manufacturer and model number of the remotes requested
Answer: NO Remotes, Keypad with Proximity Reader (Liftmaster model KPR2000 equal or equivalent to activate opening gate from the exterior.
3. Is there a telephone entry system or controller to be installed? If so, make and model.
Answer: Vehicle Gate:
Exit - NO - loops will provide access for exiting and closure of gate.
Entering: YES - All weather key pad, intercom (phone) and proximity reader (Liftmaster Model KPR2000 equal or equivalent, along with compatible Bar Code Reader for Bar Code Decals on vehicles.
4. What safety devices are required on this gate
Answer: Safety devices must meet UL 325 standards. Safety devices for Liftmaster Model CSL24U opener include Liftmaster Model LMRRUL and S505AL, equal or equivalent.
5. Are there any loops on this gate? If so, how many? Is there a free exit loop or is remote activation required for exit?
Answer: Yes, total of two (2). One (1) loop detector - interior for Exit and one (1) on exterior for closing after exiting. NO LOOPS for entry.
6. Are the gates going to operate independently of each other? i.e. one entry gate and one exit gate or one gate opening with the gates opening and closing in conjunction with each other?
Answer: Both gates open in conjunction with each other.
7. Are there any fire department devices required? If so, make and model number.
Answer: Yes. Liftmaster Model CSL24U (equal or equivalent) states Fire Door Compliant. IF equal or equivalent system is used, contractor shall ensure system is compliant with Fire Department Access.
8. Please specify a manufacturer and model number for the magnetic lock on “Gate #2”.
Answer: Lock must be BEST interchangeable core for Key, All weather lever ADA handle and NO key pad required since lock is controlled from Dispatcher desk.
9. Please specify what device will activate “Gate #2” i.e. cards, remotes, codes etc. Include make and model number.
Answer: Door Phone Intercom System - Pedestrian Gate Entry: NO KEYPAD". All weather commercial doorbell with intercom (Bogen model ADP1 or equal and equivalent) connected to the Dispatch office. Dispatcher has the ability to "unlock gate" from desk. Gate automatically closes and locks back.
10. Is there a panic exit device on Gate 2? If so, please specify the manufacturer and model. If not, please specify how pedestrians will trigger the gate to unlock while exiting?
Answer: NO. Per Safety Office and Fire Department, NO Panic Exit hardware required only lever handles for ADA.
File details come from the government source that posted it.