RFI_Memo_for_Record_(W9128F-16-T-E001).doc

DOC document 80 KB Posted

Attached to
Janitorial Service Fort Randal, SDl
Solicitation number
W9128F16TE001
Issued by

About this file

Request for Information (RFI) Responses

View the file

Other files

File Type Posted
Amendment_0002.pdf PDF
Amendment_1.pdf PDF
SF1449.pdf PDF
Bidding_Schedule_Worksheet_.xlsx XLSX spreadsheet

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Department of the Army

CORPS OF ENGINEERS, OMAHA DISTRICT

fort Randall project, P.O. box 199 pickstown, south dakota 57367-0199

Memorandum for Record

25 January 2016 To: W9128F-T-16-E001 File

SUBJECT: Request for Information

The following questions were submitted either in writing via email, a phone call, or at the site visit on January 21, 2016.

1. Who is the incumbent?

Answer: Lawrence J Carda dba Carda’s Cleaning

2. If possible, please provide the existing contract number:

Answer: W9128F-13-P-0019

Or, is this a new requirement for the government?

Answer: This is not a new requirement.

3. What is the annual value of the existing contract?

Answer: The total for the last year of the existing contract is $103,052.00.

4. Do you intend that each line be priced on the Excel Sheet?

Answer: Yes.

5. Does the Combined Synopsis/Solicitation under solicitation number W9128F16TE001 contain requirements similar to the current contract?

Answer: They are similar but not identical.

6. What are the square feet of cleanable floor space included in this solicitation?

Answer: Powerhouse: 230,000-SF

Powerhouse to Switchyard Power Cable Tunnel: 12,700-SF

Powerhouse to Switchyard Control Cable Tunnel: 15,200-SF

Powerhouse Draft Tube Inspection Gallery: 9,600-SF

Outside Maintenance Building: 13,800-SF

Cold Storage Building: 8,500-SF

#10 Regulating House: 1,425-SF

Visitor Center: 2,400-SF

Spillway Control Building: 2,000-SF

Spillway Gallery: 4,000-SF

Intake Structure: 5,000-SF

7. How many people are currently performing the daily services now?

Answer: There is information in the solicitation that suggests the number of full time employee’s required to complete the work. However, that is something to be determined by the awarded contractor, not USACE. This referenced information can be located in the Technical Exhibit 3 “Estimated Workload Data” of the solicitation.

8. How many employees work at this facility?

Answer: Approximately 50 full-time employees.

9. How many visitors does the facility get on a daily basis?

Answer: 50 people during the summer months. Off season may see as little as 5 per day.

10. Are the hours of the Powerhouse different than Outside Maintenance?

Answer: Please refer to 1.6.1 section of the solicitation.

11. Could you provide drawings of the facilities with elevations?

Answer: Due to security reasons, we are unable to provide drawings. All elevations referenced in the solicitation are elevations within the powerhouse.

File details come from the government source that posted it. Updated .