Amendment_1_Solicitation_17-B-0037_Replace_Grand_Stand_Seating_Bldg_1001_31_Aug_17.pdf

PDF 198 KB Posted

Attached to
Replace Grandstand Seating Building 1001
Solicitation number
W91151-17-B-0037
Issued by

About this file

Amendment 1 Solicitation 17-B-0037 Replace Grand Stand Seating Bldg 1001

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

0011039210 AD004987P

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

30-105-04EXCEPTION TO SF 30

APPROVED BY OIRM 11-84

STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA

FAR (48 CFR) 53.243

The purpose of this amendment is to:

1) Add the questions and answ ers resulting in the site visit on 22 August 2017.

2) Attach Technical Exhibit B- Draw ings that w ere erroneously left out of the solicitation (Posted to FBO on 22 Aug 17).

3) All other terms and conditions w ill remain the same, to include the Bid Opening date of 14 August 2017 at 2:00PM.

1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES

J 1 4

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

16C. DATE SIGNED

BY 31-Aug-2017

16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR

(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, County, State and Zip Code) X W91151-17-B-0037

X 9B. DATED (SEE ITEM 11)

07-Aug-2017

10B. DATED (SEE ITEM 13)

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended, X is not extended.

Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:

(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;

or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN

REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE

CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.

2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)

6. ISSUED BY

3. EFFECTIVE DATE

30-Aug-2017

CODE

MISSION AND INSTALLATION CONTRACTING

MISSION CONTRACTING OFFICE (MCO)

36000 DARNALL LOOP, ROOM 1300B

FORT HOOD TX 76544-5095

W91151 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.

CODE

See Item 6

FACILITY CODECODE

EMAIL:TEL:

W91151-17-B-0037

SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

SUMMARY OF CHANGES

SECTION 00010 - SOLICITATION CONTRACT FORM

TABLE OF CONTENTS

The Table of Contents has changed from:

Exhibit/Attachment Table of Contents

DOCUMENT TYPE DESCRIPTION PAGES DATE

Attachment 1 Technical Exhibit A-

Specifications

01-NOV-2016

Attachment 2 Attachment 1-Appendix A

04-AUG-2016

to:

Exhibit/Attachment Table of Contents

DOCUMENT TYPE DESCRIPTION PAGES DATE

Attachment 1 Technical Exhibit A-

Specifications

01-NOV-2016

Attachment 2 Technical Exhibit B- Drawings

31-MAY-2017

Attachment 3 Attachment 1-Appendix A

04-AUG-2016

The following have been added by full text:

QUESTIONS FROM INDUSTRY

Requests for Information (RFIs) W91151-17-B-0037

Replace Grand Stand Seating Building 1001 30 August 2017

1. When you say paint prep, do you want the paint to be completely taken down to the metal?

Answer: Old paint shall be completely removed to metal and metal shall be primed and repainted in according to scope of work.

2. Concrete repair - do you want the cracks to be saw cut out and filled with MP-1 or just fill them with concrete self-leveler?

Answer: No saw cutting is needed throughout this project. All concrete joints shall be power washed and refilled with MP-1 to include crack damage in seating area of section “C”. All others to include hairline cracks shall be filled with concrete self-levering compound.

3. I have spoken to the chair manufacturer and the seating the government has spec'd will take at least 20 weeks to get. There is an aluminum base that is made in America that we can get quicker this one will only take 10 weeks. The base the government has selected in made in china. Please advise.

Answer: PM will clarify with “Irwin Seating Company” on time because time is of the essence.

Answer: All material will be “American Made”.

4. Description of Work on page 4 of 59 indicates that there are 26 drawings accompanying the solicitation.

There were no drawings for this project on FBO. Please furnish.

Answer: Drawings were posted to FBO on 22 August 2017.

5. Depending on when the drawings will be issued we may need additional time to study them for RFI’s, or, possibly, another site visit.

Answer: It has been determined that a second site visit will not be conducted.

6. Confirm adequate QC oversight acceptable?

Answer: Due to the size of this project, QC and Superintend shall be the same person.

7. For the information of all contractors present the distance around the track, following the white line, is 2,489 lf.

Answer:

1 mile = 5,280 ft.

½ mile = 2,640 ft.

8. The damaged asphalt that has been replaced with concrete at the south west support pole of the central pavilion. In order to tidy this up a strip of asphalt 18” wide between the central pavilion and Section A could be saw cut and removed and replaced with concrete to abut the existing sidewalk.

Answer: No saw cutting throughout this project.

9. Hair line cracks in concrete walks cannot really be repaired adequately. The repair is normally more unsightly than the original crack. These should be left alone.

Answer: Hairline cracks shall be filled with concrete resurface self-levering compound.

10. Confirm that the tank will be removed from the tank stand by “others”. If it is to be placed back on the stand this will be done by “others” also.

Answer: Tank shall be removed and replaced back by others.

11. There was talk at the site visit about building a ramp up to the tank slab to get the tank back onto the slab after the concrete slab has been repaired and painted. How heavy is the tank? Any damage caused by “others” moving the tank back on to the slab cannot be considered “Warranty” work.

Answer: Tank weight estimated to be roughly 84,000 lbs.

12. Will you require a sealer coat over the 3 Corps emblem that is to be repainted on the asphalt in front of the

Pavilion?

Answer: Yes, a clear coat of sealer shall be placed over the III Corps emblem once repainted to protect it from the elements.

13. The sealer coat on top of the concrete at sections A, B, C, D, and the center area. Is a no sheen acceptable?

Answer: Not acceptable, due to this being a high visibility area a shine is needed. See product below for recommendation.

14. The notations on some of the photos provided as drawings require resurfacing of the concrete walks. What did you have in mind – Ardex skim coat?

Answer: A liquid Seal Krete product listed below recommended to be use.

(End of Summary of Changes)

File details come from the government source that posted it. Updated .