Amendment_1_-_Q&A.pdf

PDF 75 KB Posted

Attached to
KP Services
Solicitation number
W50S8J-20-Q-0001
Issued by

About this file

Questions and Answers

View the file

Other files

File Type Posted
W50S8J-20-Q-0001_with_updatd_technical_exhibit_1.pdf PDF
W50S8J-20-Q-0001.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

QUESTIONS FOR SOLICITATION

W50S8J20Q0001

Question 1: Is this a new contract? If so, how many staffers are currently being used.

Answer 1: No, this is not a new contract. The Government is not at liberty to disclose the incumbents staffing plan. The Performance Based Statement of Work includes work hours and estimated workload for quote preparation purposes.

Question 2: Was the number of employees sufficient to do a complete job?

Answer 2: Yes, but see answer 1 above.

Question 3: What are the number of hours worked per year on the most recent contract?

Answer 3: This information is not available. The Government does not pay the contractor by the hour for the current services nor do we track hourly work schedules for contractor employees. As is stated in the PWS, lunch is served between 1030-1230 and the contractor must be finished with all services and depart the facility by 1600.

Question 4: Has there been any substantial changes to the contract requirements from the previous contract? i.e. changes that will affect staffing levels or number of meals served.

Answer 4: No.

Question 5: What is the dollar amount of the most recent contract, including all option years?

Answer 5: The current contract was awarded in 2015 with a total contract value of $88,582.80.

Question 6: How many option years were included?

Answer 6: The current contract is for a base plus four (4) years.

Question 7: How many meals were served?

Answer 7: The number of meals varies from month to month, as personnel are not required to eat at the Dining Facility during drill periods. With that said, potential quoters shall note that the Workload Estimate (Technical Exhibit 1) in the performance-based statement of work has been revised as a result of this question.

The Government anticipates a maximum of 400 personnel per day with typical daily average closer to 300 personnel.

Question 8: What is the square footage of the dining facility and kitchen area inclusive?

Answer 8: The square footage of the total dining facility is 15,800SF.

File details come from the government source that posted it.