SPRBL1-17-R-0005-0002.pdf

PDF 17 KB Posted

Attached to
MD-1383/A, IDM-304B, NSN 5895-01-592-2129
Solicitation number
sprbl1-17-r-0005
Issued by

About this file

Amendment 0002 to SPRBL1-17-R-0005

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT 1. Contract ID Code Page Of

2. Amendment/Modification No.

3. Effective Date

4. Requisition/Purchase Req No.

5. Project No. (If applicable)

6. Issued By Code 7. Administered By (If other than Item 6) Code

8. Name And Address Of Contractor (No., Street, City, County, State and Zip Code)

9A. Amendment Of Solicitation No.

9B. Dated (See Item 11)

10A. Modification Of Contract/Order No.

10B. Dated (See Item 13) Code Facility Code

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

The above numbered solicitation is amended as set forth in item 14. The hour and date specified for receipt of Offers is extended, is not extended.

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:

(a) By completing items 8 and 15, and returning ____________ copies of the amendments: (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted; or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. Accounting And Appropriation Data (If required)

13. THIS ITEM ONLY APPLIES TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS

It Modifies The Contract/Order No. As Described In Item 14.

A. This Change Order is Issued Pursuant To: The Changes Set Forth In Item 14 Are Made In

The Contract/Order No. In Item 10A.

B. The Above Numbered Contract/Order Is Modified To Reflect The Administrative Changes (such as changes in paying office, appropriation data, etc.) Set

Forth In Item 14, Pursuant To The Authority of FAR 43.103(b).

C. This Supplemental Agreement Is Entered Into Pursuant To Authority Of:

D. Other (Specify type of modification and authority)

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return _______________ copies to the Issuing Office.

14. Description Of Amendment/Modification (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. Name And Title Of Signer (Type or print)

16A. Name And Title Of Contracting Officer (Type or print)

15B. Contractor/Offeror 15C. Date Signed 16B. United States Of America 16C. Date Signed

By (Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer)

NSN 7540-01-152-8070

PREVIOUS EDITIONS UNUSABLE

30-105-02 STANDARD FORM 30 (REV. 10-83)

Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243

SEE SCHEDULE

X

Firm Fixed Price

0002 2016NOV22

SPRBL1

DLA LAND AT ABERDEEN

6001 COMBAT DRIVE ROOM C1-301

APG, MD 21005-1846

JUSTIN D. RUTH

EMAIL: JUSTIN.RUTH@DLA.MIL

SPRBL1-17-R-0005

2016OCT27

X

X 2016DEC13

/SIGNED/

2 signed

SEE SECOND PAGE FOR DESCRIPTION

1 4

CONTINUATION SHEET

Reference No. of Document Being Continued Page of

Name of Offeror or Contractor:

PIIN/SIIN MOD/AMD

SECTION A - SUPPLEMENTAL INFORMATION

Buyer Name: JUSTIN D. RUTH

Buyer Office Symbol/Telephone Number: DLA-ZLAB/(443)861-4527

Type of Contract 1: Firm Fixed Price

Type of Contract 2: Cost Plus Fixed Fee

Kind of Contract: Supply Contracts and Priced Orders

*** End of Narrative A0000 ***

The purpose of this Amendment, number 0002 to SPRBL1-17-R-0005, is to provide responses to questions asked by interested parties. These questions, along with the Government's response to each, are detailed below.

As a result of this Amendment, the closing date of the RFP will be extended to December 13, 2016.

Question 1: Is it possible to receive a Product Specification document for the IDM-304B?

Answer 1: The product specification document for the IDM-304B is not available. This item is to be manufactured in accordance with the

TDP (see Section J).

Question 2: Are there any Waivers, ECPs or VECPs that were not included in the Technical Data Package?

Answer 2: There were ECPs that are not included in the Technical Data Package. These ECPs have been added to Section J as Attachment

7. Please contact the Contracts Specialist identified on Page 1, Block 6 of this Amendment for copies these documents.

Question 3: Per the IDM-304B Test System drawings, Government Purpose Rights were asserted under DFARS 252.227-7013. There is a

Government Contract Number W58RGZ-09-D-0206 with Symetrics Industries, LLC listed as the contractor and an expiration date of 9/29/14.

Based upon the Government Purpose Rights assertion, it would appear that the USG paid Symetrics Industries for the development of the test plans, test procedures, test systems, test fixtures, and test racks under contract number W58RGZ-09-D-0206? Is this a correct statement and if it is, does the US Government own those test systems, test fixtures and test racks? If those test systems, test fixtures and test racks are US Government property, would it not be in the government's best interest to provide that equipment to the successful offeror under this competition?

Answer 3: During the performance of the previous contract for this item, Symetrics (now Extant Aerospace) designed and developed test plans, test systems, test fixtures, and test racks. The cost associated with the development of these items was paid by the Government under this contract. The technical data to produce these items was provided to the Government and is included in the TDP provided to interested potential offerors.

Question 4: Attachment 0001; Statement of Work; Sub-paragraph 3.5.3 states that all necessary inspections and tests will be performed on the equipment IAW the acceptance test procedures outlined in the Production Acceptance Test A3317598 and the Environmental Stress

Screening Plan A3317596. Neither of these two documents were included in the TDP that was provided. Would it be possible to have access to these documents?

Answer 4: The test documents have been added to Section J as Attachment 8. Please contact the Contracts Specialist identified on Page

1, Block 6 of this Amendment for copies these documents.

Question 5: Solicitation; Sub-paragraph L.2.1.5 states that in order to be considered for an award an Offeror must submit a Technical

Proposal, Small Business Participation Plan, and a Past Performance Proposal \'85 and The Technical Proposal, Small Business

Participation Plan and Past Performance Proposal shall be submitted in three separate sections. However, Paragraphs L.3., L.4., L.5., L.6., M.2., M.3., M.4., and M.5 only discuss volumes titled 1) Technical, 2) Past Performance, 3) Delivery Schedule and 4) Price. If a

Small Business Participation Plan is required as stated in sub-paragraph L.2.1.5, a) in which proposal volume should that Small Business

Participation Plan be inserted, 2) where in the solicitation are the Section L and M instructions for proposing and evaluating that

Plan, and 3) is the Plan to be prepared IAW Solicitation Sub-paragraphs I-178?

Answer 5: Solicitation Subparagraph M.2.1.3.1.1.2 includes "the integration of subcontractor activity". This is the Technical Section.

Therefore, if a Small Business Participation Plan is required, it would be included the Technical Proposal volume. The instructions are included in the Solicitation Subparagraph I-178, FAR Clause 52.219-9, Small Business Subcontracting Plan (DEVIATION 2016-O0009).

Question 6: Solicitation; Sub-paragraph L.2.1.5 states that in order to be considered for an award an Offeror must submit a Technical

Proposal, Small Business Participation Plan, and a Past Performance Proposal \'85 and The Technical Proposal, Small Business

Participation Plan and Past Performance Proposal shall be submitted in three separate sections. While Solicitation; Sub-paragraph I-178

2 4

SPRBL1-17-R-0005 0002

Name of Offeror or Contractor:

PIIN/SIIN MOD/AMD

(a) states This clause does not apply to small business concerns. If the proposal respondent to this solicitation is a Small Business

Concern, is the respondent required to submit a Small Business Participation Plan?

Answer 6: An offeror that is a Small Business Concern, and is registered as such in the System for Award Management (SAM), is not required to submit a Small Business Participation Plan.

Question 7: Are the four items identified in PWS; Sub-paragraph 1.3 as Government Furnished Equipment/Materials/Facilities/Information represent the entirety of all materials to be provided to the successful offeror?

Answer 7: The four items identified in PWS, Sub-paragraph 1.3 as Government Furnished Equipment / Materials /Facilities/Information represent the entirety of all materials to be provided to the successful offeror.

Question 8: Section L.4 of the RFP states that the past performance volume must include separate sections for the Production and Repair portions of the effort. Section L.4.1 states that up to three total Government or commercial contracts for the same or similar items shall be submitted. Does this mean that the offeror must provide three contracts for production and three additional contracts for repairs?

Answer 8: The offeror may use the same contract numbers for the repair and production sections of their proposal.

*** END OF NARRATIVE A0003 ***

3 4

Name of Offeror or Contractor:

PIIN/SIIN MOD/AMD

SECTION J - LIST OF ATTACHMENTS

List of Number List of Number

Addenda Title Date of Pages Transmitted By Addenda Title Date of Pages Transmitted By________________ ____________________________________________________________ _______________ ____________ _______________________________ ____________________________________________________________ _______________ ____________ _______________

Attachment 0007 ENGINEERING CHANGE PROPOSALS 999 DATA

Attachment 0008 PRODUCTION ACCEPTANCE TEST AND ENVIRONMENTAL STRESS 999 DATA

SCREENING PLAN

4 4

SECTION A
SECTION J

File details come from the government source that posted it. Updated .