Amendment_001.docx

DOCX document 31 KB Posted

Attached to
Media Monitoring Services
Solicitation number
NAMA-17-Q-0109
Issued by

About this file

Amendment Q&A

View the file

Other files

File Type Posted
Revised_NAMA-17-Q-0109_Attachments.docx DOCX document
NAMA-17-Q-0109_Media_Monitoring.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

NARA – Media Monitoring Services – NAMA-17-Q-0109 – Amendment 001

1. CONTRACT ID CODE
PAGE OF PAGES

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

1
5
2. AMENDMENT/MODIFICATION NO.
3. EFFECTIVE DATE
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.
5. PROJECT NO. (If applicable)
Amendment 001
09/25/2017
6. ISSUED BY
CODE
7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6)
CODE

National Archives & Records Administration ATTN: Scott Cox (Contractor Support) Same as Block #6

8601 Adelphi Road - Room 3340

College Park, MD 20740

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., street, county, State, and Zip Code)
(x)
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
X
NAMA-17-Q-0109

9B. DATED (SEE ITEM 11)

09/25/2017

10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.

10B. DATED (SEE ITEM 13)

CODE

FACILITY CODE

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

[X ]The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers [X] is extended, [] is not extended.

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:

(a) By completing Items 8 and 15, and returning __1__ copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted; or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGEMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS,

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

E. IMPORTANT: Contractor [ ] is not, [ ] is required to sign this document and return copies to the issuing office.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

Solicitation: NAMA-17-Q-0109, Media Monitoring Services. The RFQ is hereby amended as follows:

1. The RFQ due date has been changed from September 26, 2017 at 12:00 PM ET to September 27, 2017 at 12:00 PM ET.

2. See attached, Revised RFQ Attachments 1 - Changed Mo to Yr.

3. See attached, Revised RFQ Attachments 2 – Changed requirements.

4. See attached, Revised RFQ Attachments 3 – Changed title.

5. See attached Questions and Answers.

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

Contracting Officer

15B. CONTRACTOR/OFFEROR
15C. DATE SIGNED
16B. UNITED STATES OF AMERICA
16C. DATE SIGNED
BY
Original Signed by

(Signature of person authorized to sign)

(Signature of Contracting Officer)

NSN 7540-01-152-8070

PREVIOUS EDITION UNUSABLE

STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243

ENCLOSURE 1

CONTRACTOR QUESTIONS AND ANSWERS

1. Question: Is there a current incumbent providing these services? If so, what is the current contract number?

Answer: No, this is a new contract.

RFQ Change: NONE

2. Question: What is the currently obligated amount for this PoP? What is the total contract value?

Answer: We are unable to provide this information.

RFQ Change: NONE

3. Question: Is there a general budget the Government would like to make proposers aware of for this project?

Answer: We are unable to provide this information.

RFQ Change: NONE

4. Question: Do you have any contractual requirements that are not standard?

Answer: No, it is expected that the requirements are industry standard, unless they are mentioned within Attachment 2, Requirements.

RFQ Change: NONE

5. Question: We note the Unit of Issue under Attachment 1, 2. Schedule of Prices is Mo. =Month. Can you please change to Yr. = Year in order to accommodate yearly subscriptions to software per industry standard practices?

Answer: Change to Yearly.

RFQ Change: See Schedule of Price changed to read YR. instead of MO.

6. Question: Can you please clarify CLIN 0002, 0003, 0005, 0006, 0008, and 0009? Is there any quote required for this CLINs or are they simply blank placeholders?

Answer: These are reserve CLINs.

RFQ Change: NONE

7. Question: Do the Users on the account require simultaneous access to the system?

Answer: Yes

RFQ Change: NONE

8. Question: Can you please further define the “Africa Regional Media Hub”? Our research does not find any relevant entity to NARA.

Answer: See RFQ Attachment 2 for section 2 changes.

RFQ Change: RFQ Attachment 2 updated.

9. Question: Media Engagement – similar question, can you please clarify the purpose of having database of media contacts in Africa but not in the US?

Answer: See question 8.

RFQ Change: NONE

10. Question: Can you please identify where we can review the Quality Assurance and Surveillance Plan (QASP) as referenced in 3.0?

Answer: QASP has been removed.

RFQ Change: REMOVED SECTION 3.0.

11. Question: We note that the Performance Objective states the Services are to be performed “without requiring intervention from the customer”. The NAICS code and SOW indicates a need for a media monitoring software platform. However, software platforms by definition require some level of intervention from the customer to operate and pull results, create custom reports, identify media contacts, send out press releases etc. Can you please clarify what “intervention” means in this case? As we read it now, it seems the Government is looking for a staffer to actually operate the system on behalf of the Customer which would, expectedly, drastically increase the price of quotes.

Answer: NARA acknowledges that government employees (end users) will be required to interact with the platform. NARA does not seek a contractor to provide personal services, only standard assistance with account setup of various services and options as well as availability of technical support and assistance as necessary.

RFQ Change: NACIS HAS CHANGED FROM 511210 TO 518210, DATA PROCESSING, HOSTING, AND RELATED SERVICES.

12. Question: Is there any need to analyze / monitor / have access to news which was published prior to the start of this contract?

Answer: Yes.

RFQ Change: NONE

13. Question: Is there any need for ad-hoc monitoring/analysis of new or unexpected topics throughout the length of this contract?

Answer: Yes, without additional cost to basic services. Search terms will frequently change, new topics added, old topics may also be removed when no longer applicable.

RFQ Change: NONE

14. Question: Will there be any need to disseminate tracked news articles from the platform to a larger internal audience?

Answer: Yes, without additional cost to basic services. This is a primary function which will be evaluated.

RFQ Change: NONE

15. Question: We note that the Non-Disclosure Agreement references “social media analytics tool”. Is this a typo?

Answer: Yes, this has been changed.

RFQ Change: NON-DISCLOSURE AGREEMENT HAS BEEN CORRECTED.

16. Question: Please confirm that the Quotation Submission Instructions in Attachment 7 are the only instructions for the Quotation format and no other instructions are provided to Proponents?

Answer: This is correct, Attachment 7, Quotation Submission Instructions, is directions for submitting your quotation to NARA.

RFQ Change: NONE

17. Question: Does the team have an estimated number of monthly mentions/posts they are looking to monitor? I.e. approximately 100k, 1,000,000, etc.

Answer: Unlimited cap Section 1 of the new requirements.

RFQ Change: NONE

18. Question: Will the media database access be for one or for 5 users?

Answer: 5 users.

RFQ Change: NONE

File details come from the government source that posted it. Updated .