N6247319R0607_Solicitation_amd_0005.pdf
PDF 199 KB Posted
- Attached to
- Shade Structure renovation MCAS YUMA Federal contract opportunity
- Solicitation number
- N6247319R0607
About this file
N6247319R0607_Solicitation_amd_0005.pdf
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Sol_Amd_8.pdf | ||
| Sol_Amd_7.pdf | ||
| Solicitation_amd_6.pdf | ||
| N6247319R0607_Solicitation_amd_0004.pdf | ||
| N6247319R0607_Solicitation_Amendment_0003.pdf | ||
| N6247319R0607_Solicitation_amd_0002.pdf | ||
| N6247319R0607_Sol_Amd_1.pdf | ||
| Solicitation.pdf |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
27 June
The purpose of this amendment is to answer RFI questions (see summary of changes) . Proposal due date remains unchaged at Tuesday, 23 July 2019 at 2:00 PM Local time
27 June 2
X
X
PICH.ROBERT.
L.1231759537
Digitally signed by
PICH.ROBERT.L.1231759537
DN: c=US, o=U.S. Government, ou=DoD, ou=PKI, ou=USN, cn=PICH.ROBERT.L.1231759537 Date: 201 . 6.27 27 09:30:41 -07'00'
The purpose of this amendment is to answer RFI questions (see summary of changes) . Proposal due date remains unchaged at Tuesday, 23 July 2019 at 2:00
PM Local time End of changes
1. The Scope of Work 7.3, States; Contractor shall install a PVC material that is durable, resistant to water, mold and UV rays. The material must contain a 40 mil thickness, 14X18 scrim, and tan in color.
In talking with the original shade manufacture (USA SHADE & Fabric Structures) it was discovered that the new specification to install the PVC material replacement fabric to the existing shade steel structure, that the original steel structure and existing foundations will not support the PVC fabric.
a) Is it the intent of the Government too have contractor redesign existing shade structure by a Licensed Structural Engineer as need to include possible foundations modifications as well but not limited to existing fabric attachment point modifications to support the new PVC material specification?
Answer: Please use the original fabric type.
b) Will the Government change the specifications back to an original HDPE fabric material as how the original shade structure was engineered thus, saving additional costs to have existing shade structure Re-Engineered?
Answer: Please use the original fabric HDPE fabric material type, with the traditional look as shown on the drawings and described during the site visit.
2. Please clarify that the scope includes the expectation that the redesign undertaken will require some modification to the fabric connections or connection details to the steel superstructure. These modifications would be included in the bid. If further modifications are determined to be needed to the steel superstructure (columns/trusses) itself – to bring it into compliance – that would entail a scope change.
Answer: It is assumed the modifications will be to the cables and connections, if the structure needs to be reinforced then a modification must be made as the structure is not part of the SOW.
3. ASCE 7 typically requires a compliance with a max wind of 110 mph with some possible reducing factors – please confirm that 100 mph wind speed is the specification for engineering.
Answer: 100 MPH
4. On drawing 40804-1.0-page 2000 shows 14’ elevation to hand hole on member 1c – what is the minimum clearance at roadway for fabric?
Answer: 14’
5. Documents state that flight line access is not required, but also states that flight line training is required – please clarify requirement.
Answer: flight training and access are not required for this project.
6. SOW requires a tan color fabric – this is a custom color – would an alternate for white be considered?
Tan may be difficult to procure.
Answer: The existing color is what the government is requiring, which is tan according to the documentation.
7. Are the terms for Buy American applicable to the fabric? There is only one manufacturer in the US so source options are limited.
Answer: There will be a return to the original fabric, per the as built plans.
8. What would be the trade classification/wage rate for fabric installers? Roofer?
Answer: Labor/Roofer.
9. What is the existing shade material made of, scrim and thickness?
Answer: PVC material is the existing which contains a 40 mil thickness, 14X18 scrim, and tan in color.
| Solicitation amd 0005 |
| Bldg. 960 RFI answers |
File details come from the government source that posted it.