Amendment_0001_-_N55236-15-R-0003_CIS_Scaffolding.pdf
PDF 23 KB Posted
- Attached to
- Commercial Industrial Services Scaffolding
- Solicitation number
- N55236-15-R-0003
About this file
Amendment 0001 to extend the closing date from 14 NOV 14 1100 PST to 19 NOV 14 1100 PST. This amendment is also in response to request for clarification questions. REQUEST FOR CLARIFICATIONS WILL NOT BE ACCEPTED FOR THIS SOLICITATION.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Amendment_0003_-_N55236-15-R-0003_CIS_Scaffolding.pdf | ||
| J-2_-_Reference_Information_Sheet.docx | DOCX document | |
| EXHIBIT_LINE_ITEM_NUMBERS__(ELIN)_A_-_E.xlsx | XLSX spreadsheet | |
| J-1_-_Request_for_Specification_Clarification_Form.doc | DOC document | |
| N55236-15-R-0003_CDRLS.pdf | ||
| N55236-15-R-0003_CIS_SCAFFOLDING.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
AMENDMENT OF SOLICITATION / MODIFICATION OF CONTRACT
1. CONTRACTOR ID CODE
J
PAGE
OF
PAGES
2. AMENDMENT/MODIFICATION NO.
3. EFFECTIVE DATE
13 NOV 2014
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.
6. ISSUED BY:
SOUTHWEST REGIONAL MAINTENANCE
CENTER
CODE
N55236
7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6)
CODE 410
3755 BRINSER STREET STE 1
SAN DIEGO, CA 92136
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, State, & Zip Code)
X
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
RFP N55236-15-R-0003
9B. DATED (SEE ITEM 11)
07 OCT 2014
10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ ORDER
NO.
10B. DATED (SEE ITEM 13)
FACILITY CODE
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of offers is changed, is not extended.
Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:
(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation & this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (if required)
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS / ORDERS,
IT MODIFIES THE CONTRACT / ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE
CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT / ORDER NO. IS MODIFIED TO REFLECT ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103 (b).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor is, is not required to sign this document and return ___ copies to the issuing office.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT / MODIFICATION (Organized by UFC section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
REF: CIS SCAFFOLDING SERVICES
The subject solicitation has been amended as follows:
1. The date and time specified for receipt of offers has been extended to 19 NOV 2014, 1100 AM (PST).
2. Responses to Requests for Clarification. See enclosed.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or Print)
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or Print)
15B. CONTRACTOR / OFFEROR
(Signature of person authorized to sign)
15C. DATE SIGNED
16B. UNITED STATES OF AMERICA
BY ________________________________________
(Signature of Contracting Officer)
16C. DATE SIGNED
NSN 7540-01-152-8070
PREVIOUS EDITIONS USABLE
30-105-01 STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA
N55236-15-R-0003
Questions:
1.If scaffolding is required over 26' height, how do you estimate the line items involved to reach these heights?
Answer:
Specific problems can be answered or resolved during the ship check. Requirements for scaffolding over 26 feet high are met with a combination of line items.
2.Are there any minimum guarantees of any work awarded to any approved vendors?
Answer:
Please refer to page 38 of the solicitation.
3.Are there any stamped or engineered drawings required in performance of this contract?
Answer:
None. Determination of the build will be discussed during the ship check.
4.Stated in the section titled SCOPE it states: Work area 50 mile Radius of San Diego and Oceanside.
Contractor requests a list of Bases or facilities that this work is going to be performed on.
Answer:
Bases or facilities include but are not limited to Naval Base San Diego, Naval Base Coronado, Naval Amphibious Base, Naval Submarine Base Point Loma, and Camp Pendleton.
5.There seems to be a duplication here. Section A008AA and A010AA appear to be requesting the same thing.
A008AA Additional Weekly Rental of fixed Scaffold Already Erected A010AA Additional Weekly Rental of fixed Scaffold Already Erected Please advise if this is correct and the intention of the Government?
Answer:
A008AA Additional Weekly Rental of fixed Scaffold Already Erected is for additional weekly rental of the equipment listed in ELIN A007.
A010AA Additional Weekly Rental of fixed Scaffold Already Erected is for additional weekly rental of the equipment listed in ELIN A009.
6. Section C.11 Hazardous Waste If the event that the ship overspray’s or contaminates the Shrink Wrap Environmental Containment.
Is there a Government Dumpster to dispose of the ships force generated Hazardous Waste?
or If this becomes the contractor’s problem would SWRMC accept a CFR for disposal costs?
and How much Hazardous Waste is generated by the ships force and its sub-contractors in the course of 1 year?
Answer:
There is no Government dumpster to dispose of the ships force generated hazardous waste.
No, please see Section C Statement of Work C.11 hazardous waste.
The amount of hazardous waste generated by ships force and its subcontractors in the course of one year is unknown.
7. How does the Government intend to compensate it’s contractors for the extra man hours and materials
N55236-15-R-0003 required to erect and dismantle scaffolding over 26’ high? Driving around the bases I see many scaffolds much higher than 26’ feet high. Mast Scaffold bays go up to 80” high. What percentage of these higher scaffoldings are anticipated to be installed and removed in the course of this contract? Why isn’t there higher line item scaffolds than 26’ high in this contract?
Answer:
Requirements for scaffolding over 26 feet high are met with a combination of line items. All cost are included as part of the installation and removal as described in each CLIN on the statement of work.
Future build requirements cannot be anticipated, therefore; percentages are unknown.
8. Stated in the section C.3.6 For the Purpose of this Contract, “Machinery Spaces” are called out and defined.
Please explain why these areas are called out and identified in C.3.6?
Answer:
Spaces listed in C.3.6 often require special build due to the unique nature of the space.
File details come from the government source that posted it. Updated .