USS EMORY S LAND QUESTIONS AND ANSWERS 1.pdf

PDF 284 KB Posted

Attached to
USS EMORY S LAND LODGING SERVICES
Solicitation number
N3220524Q0001
Issued by

About this file

This document provides answers to questions from potential offerors for solicitation N3220524Q0001 from the Department of the Navy Military Sealift Command. The solicitation requires lodging services for crew members of the USS Emory S Land at a hotel in Guam within 15 miles of the shipyard for repairs from December 4, 2023 to May 19, 2024, including potential option periods extending to May 28, 2024. Single occupancy rooms are required, with daily cleaning and linen changes upon request. While on-site safes are preferred, safety deposit boxes are acceptable. The solicitation represents a new contract as there was no incumbent previously performing these services under a blanket purchase agreement.

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

MILITARY SEALIFT COMMAND

N32205-24-Q-0001

QUESTIONS AND ANSWERS 1

The following are answers to questions received from potential offerors. The answers provide clarification only and DO NOT constitute an amendment to the solicitation.

1. Hotel must be within 15 miles of the shipyard with mapquest.com driving directions. What is the address of the shipyard needed to provide driving directions?

ANSWER: Voyage repairs will take place at Naval Base Guam pier side at UNIFORM PIER, PWS was updated to reflect this information.

2. Also please confirm the check in and check out dates for base plus all options.

ANSWER: As annotated in the Performance Work Statement (PWS) the check in and check out dates for base and all options are:

Twenty-nine (29) Single Occupancy rooms, 4DEC2023-29MAR2024, with checkout 30MAR2024

(117 nights/3,393 rooms)

Five (5) Single Occupancy rooms, 5-9DEC2023, with checkout 10DEC2023 (5 nights/25 rooms)

Total rooms: 3,418

Option 1: Twenty-Nine Single Occupancy rooms, Check in 30MAR2024--8APR2024 with checkout

9APR2024 (10 nights/290 rooms)

Option 2: Twenty-nine Single Occupancy rooms, Check in 9-18APR2024 with checkout 19APR2024

(10 nights/290 rooms)

Option 3: Twenty-nine Single Occupancy rooms, Check in 19-28APR2024 with checkout 29APR2024

(10 nights/290 rooms)

Option 4: Twenty-nine Single Occupancy rooms, Check in 29APR2024-8MAY2024, with checkout

9MAY2024 (10 nights/290 rooms)

Option 5: Twenty-nine Single Occupancy rooms, Check in 9-18May2024, with checkout 19MAY2024

(10 nights/290 rooms)

3. We would like to know if this is a brand new contract OR if there is (was) an incumbent performing these services?

ANSWER: This is a new lodging contract.

4. If not brand new, could you please provide the current / previous contract number?

ANSWER: Previous contracts were provided under a Blanket Purchase Agreement (BPA) in which prior purchase N3220519F2362 was utilized for market research.

5. Term and conditions show multiple year CLINs. Requirement is until Mar 2024, other CLINs refer to what seems like 10 days extensions, am I correct?

ANSWER: Yes, the CLINs are 10 day lodging options that may be exercised if an extension is required.

6. My first contract ever was for NOAA, OKEANOS ship repair lodging. It is expected for the repair may be completed on time and extension may be required. Is that the reason why other CLINs show under 0001?

ANSWER: Yes, the CLINs are 10 day lodging options that may be exercised if an extension is required.

7. MSC requires 29 rooms from 12/4/23 – 3/30/24 and 5 rooms from 12/4/23 – 12/9/23. What type of rooms are required, single or double occupancy units?

ANSWER: Single occupancy units are required for this lodging contract, in accordance with paragraph 1 of the PWS.

8. Each room has a safe. If safes are not in room, will you accept safety deposit boxes offered by the Hotel?

ANSWER: Yes, safe deposit boxes are acceptable as long as there is a secure method to safeguard valuables, the PWS was updated to reflect this criterion.

9. The Hotel must meet local Fleet Anti-Terrorism Force Protection requirements. Is there a listing of Hotels that are approved under this requirement? If not, how can those requirements be identified?

ANSWER: Guam is currently in FPCON Alpha, with no known threats to the area, and therefore no travel/lodging restrictions are imposed on island. All hotels in Guam meet Fleet

Anti-Terrorism Force Protection requirements for this AOR, as per item 5 of the attachment received.

10. Hotel rooms shall include daily cleaning, changing of linen twice a week, etc. Will you accept weekly cleaning and a change of linen upon request by the lodger?

ANSWER: CIVMARs should be entitled to the same cleaning as regular guest of the hotel and agree they can request change of linen if desired or upon request.

File details come from the government source that posted it. Updated .