N0060418R4010_Amendment_00002_-_Questions_and_Answers.pdf

PDF 453 KB Posted

Attached to
Transportation, Travel and Relocation Services
Solicitation number
N0060418R4010
Issued by

About this file

N0060418R4010_Amendment_00002_-_Questions_and_Answers.pdf

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

RFQ N0060418R4010 Amendment 00002

Transportation, Travel and Relocation Services

QUESTIONS AND ANSWERS

Question 1: Do you know the height of the dock for transfer of passengers and pallets?

Answer 1: Passenger transfer in Point Loma: ~3 feet

Pallet Transfer in Point Loma: ~3-5 feet depending on tide (The crew could step on to the pier from the vessel last year at any point in the day)

Question 2: Do you know the type and/or class of ship we will transfer passengers to and from?

Answer 2: Further details of the vessel cannot be provided due to classification concerns.

Question 3: Free board was indicated at 15’

Answer 3: This is correct Free board is indicated at 15’.

Question 4: Any restrictions above or to the sides of the freeboard for the transfer of passengers or cargo? Is the transfer made through a doorway or to an open deck.

Answer 4: There are no restrictions alongside the portion of the ship where the transfer will take place. Transfer is on to an open deck.

Question 5: At the freeboard height is the deck gated or do we need to go over a railing.

Answer 5: There will be an open deck, no gate or railings.

Question 6: Deck depth inside the freeboard as it relates to the location for transfer of passenger and cargo?

Answer 6: See PWS section 3.1.4.

Question 7: Is there any counter to the ship’s hull side?

If so, what is the depth of the counter (plumb line from the shear to the water, then to the hull waterline)?

Answer 7: No.

Question 8: Is Standard Marine VHF Channels OK?

Answer 8: Yes, Standard Marine VHF Channels acceptable.

Question 9: If SSB, what channels are required?

Answer 9: SSB is not required.

Question 10: Is a Satellite Phone OK?

Answer 10: Satellite Phone is acceptable for communication, but not authorized as primary circuit.

RFQ N0060418R4010 Amendment 00002

Transportation, Travel and Relocation Services

QUESTIONS AND ANSWERS

Question 11: Regarding storing approximately 10 pallets, 40x48x36; do you have an estimated weight per pallet or anticipated maximum weight per pallet?

Answer 11: Weight limit can be decided by operational limitations of the vessel and loaded accordingly. Limit of 750 lbs. per pallet is sufficient for all operations

Question 12: Will fuel be provided?

Where will we be required to take on fuel?

Answer 12: No fuel will be provided and is not available on Naval Base Point Loma. Fuel may be available for purchase at a nearby commercial dock, however it is up to the offeror coordinate this.

Question 13: Will the Navy be covering the cost of this fuel?

Answer 13: All cost should be calculated and submitted in the offeror’s Firm Fixed Priced (FFP) quote.

Question 14: How will payment for fuel be made?

Answer 14: All cost should be calculated and submitted in the offeror’s Firm Fixed Priced (FFP) quote. The Wide Area Work Flow (WAWF) system is the method to electronically process vendor payment requests and receiving reports.

Question 15:

Under what terms will contractor payment be made for this contract?

By what method will payment be made?

Answer 15: This requirement will result in a Firm-Fixed Priced order. Method of payment will be by WAWF, by reference of DFARS 252.232-7006.

(https://www.acq.osd.mil/dpap/dars/dfarspgi/current/index.html)

File details come from the government source that posted it.