Question_and_Answer_63017.docx
DOCX document 21 KB Posted
- Attached to
- IDS & CCV Installation
- Solicitation number
- HSHQWA-17-Q-00006
About this file
Questions and Answers
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| HSHQWA-17-Q-00006_0001.pdf | ||
| HSHQWA-17-Q-00006_RFQ_PKG.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Question and Answer
HSHQWA-17-Q-00006
CCV and IDS Installation
1. Are we required to submit a formal substitution request for equipment that is not the specified manufacturer listed in this Request for Quotations?
ANSWER: No. Please reference Attachment A, Statement of Work (provided in original RFQ document), Section 9.0 sub-paragraph 9.1 on page 23 of 87 and Section 10.0 sub-paragraph 10.1 on page 25 of 87.
2. 10.3 Fixed Dome- a.) 960H and f.) 2.0 Megapixel both refer to camera resolution. Which camera resolution is required?
ANSWER: 960H. Please reference Revised Attachment A-Statement of Work page 25 of 87, provided via Amendment 0001; Section 10.0 sub-paragraph 10.3.
3. When is the site survey if one is available, what paperwork is needed to attend the site survey if one is available?
ANSWER: There was not nor will there be a site visit offered for HSHQWA-17-Q-00006.
4. What is the minimum duration for the testing in days once the system is complete? What is the testing standard?
ANSWER 4a) There is no minimum duration time for testing of either system. Testing is complete only when FPS accepts a system as meeting all standards specified within the Statement of Work.
ANSWER 4b) All installed systems shall meet the standards specified within the Statement of Work.
5. The List of Materials & Equipment (LM&E) provides very detailed product specifications. Is the list LM&E utilized to generate this list available by Manufacturer and Part Number?
ANSWER: No. It is up to the Contractor to specify equipment that meets or exceeds the salient characteristics listed within the Statement of Work.
6. Is the Denver Mega Center’s (DMC) Megacenter IDS Requirements (MAR) package available for review prior to submission of Proposal?
ANSWER: No. Please reference Attachment A Statement of Work provided with the Original RFQ Documents, Section 7.2 sub-paragraph 7.2.2.
7. 9.2 As Door Contacts (Door Position Switches – DPS) will be recessed in door frame, are any physical tamper devices required at the sensor, or only magnetic tamper?
ANSWER: No physical tamper device required at the sensor. Only magnetic tamper devices are required.
8. As stated in paragraph 7.4, the term “Panduit” seems to imply use of Panduit brand, square plastic raceway; which could be considered “tamper evident”. Is this correct or does the installation require a tamper resistant solution, for example: Holocom Metallic Raceway.
ANSWER: No. Use any enclosed square plastic raceway.
9. 9.3 will PIN and Proximity Card be the dual authentication credentials utilized?
ANSWER: IDS keypad shall have the capability to either enter a code or use a Proximity Card
10. Is a specific brand or manufacturer for the VSS required?
ANSWER: No.
11. What is the interval between installation acceptance and training of operators?
ANSWER: Please reference Attachment A Statement of Work provided with the Original RFQ Documents, Section 19.0.
12. Are requirements of the DMC’s MAR Package nested within any agency or branch regulatory publication, i.e. DoDM 5200.01, DoDM 5205.07, DCID 6/9, NISPOM, DHSMD 11043? Or do any of these, or any other regulatory publication apply to this installation?
ANSWER: None of the above apply.
Page intentionally left blank.
File details come from the government source that posted it. Updated .