HQ0013-08-R-0015-0004.pdf
PDF 25 KB Posted
- Solicitation number
- HQ0013-08-R-0015
- Issued by
-
Defense Security Cooperation Agency
About this file
The purpose of this amendment is to post Questions and Answers.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| CHDS-DirFurniture-Sample.ppt | PPT presentation | |
| CHDS-AV-LH Furniture layout.ppt | PPT presentation | |
| HQ0013-08-R-0015-0003.pdf | ||
| HQ0013-08-R-0015-0001.pdf | ||
| HQ0013-08-R-0015.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
30-105-04EXCEPTION TO SF 30
APPROVED BY OIRM 11-84
STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA
FAR (48 CFR) 53.243
The purpose of this amendment is to post questiuons and answ ers.
1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES
J 1 4
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
16C. DATE SIGNED
BY 27-Aug-2008
16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, County, State and Zip Code) X HQ0013-08-R-0015
X 9B. DATED (SEE ITEM 11)
08-Aug-2008
10B. DATED (SEE ITEM 13)
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended, X is not extended.
Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:
(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE
CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.
2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)
6. ISSUED BY
3. EFFECTIVE DATE
27-Aug-2008
CODE
DEFENSE SECURITY COOPERATION AGENCY-CON
ALI BESHIR
201 12TH STREET, SOUTH
SUITE 203�
ARLINGTON VA 22202
HQ0013 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.
CODE
See Item 6
FACILITY CODECODE
EMAIL:TEL:
HQ0013-08-R-0015
SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
SUMMARY OF CHANGES
SECTION SF 30 - BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
The following have been added by full text:
Q&A
1.) Are there furniture plans for each room available that can be shared to the interested bidders?
Answer. See attached PowerPoint file (CHDS-AV-LH Furniture layout.ppt) showing each room configuration: Note: The 3 BOGs ( 3103, 3107 and 3121) will have a U shape table configuration for classes with a facilitator, Americas is auditorium style and Dir conference room is executive meeting!
2.) Please clarify if there is any required connectivity between each room and the AVOC.
Answwer.The rooms with VTC and cameras will connect to the AVOC. Americas and
Director conference room need to provide connectivity to: Camera, Audio, and VGA to the AVOC. (Network as well as direct connectivity, use Cisco switch preferred for network management and connectivity)
3.) Please clarify any expansion, overflow, or additional input/output capability for each room for audio, video, RGBHV, or DVI. ‘
Answer. Video and audio from either Americas or Director Conference room to be broadcast to all seminar rooms as well as any computer terminals via IP accessible thru a web browser. Camera, Audio, and VGA from computer overflow to AVOC. Camera & audio needs to go directly via conduits in AV closet or network switch. Computer signal can be routed via IT closet. All CHDS AV equipment needs to be IP compatible and connected to its own network switch independent from NDU AV, provided as part of the project.
(Cisco switch preferred for network management) . All programming needs to be Meeting Manager ready or compatible.
4.) Please clarify if there is any connectivity between the rooms if the cabling exists and if so what type.
Answer. There are network cables in walljacks and floor boxes but they are for user computers. AV contractor will have to provide all wiring.
5.) Please confirm if there is any requirement for an operator’s station or desk in any of the conference rooms, and how many operator’s the desk needs to support.
Answer. The operator will need to control the room from AV closet . Will need a small desk nearby for computer and control panels in Americas and BOGs, Americas will also require a Podium. Director's Conf Room is the exception. Will need larger console as there is no AV booth. Note: Final decision is to be determine in coordination with NDU AV director.
6.) Please confirm if there is any requirement for connectivity from the audio mixing system to a simultaneous interpretation system or assisted listening system in any of the rooms
Answer. yes, audio outputs to interpretation in Americas (room 3305) and maybe in NDU
Broadcast room
7.) Please confirm the make/model of the existing floor boxes.
Answer. FB-4 in majority of floorboxes. A few FB-9s in front of classroom for podium connectivity in Americas
8.) Please confirm the desired location for the “head end” rack as described in 5.5.14
Answer. Americas room 3305, AV closet.
9.) Will the CATV connectivity for 5.1.1.19 be located in the conference room or located in the telephone closet? Is this service to be NTSC or ATSC?
Answer. CATV will be CAT6 to Network closet. Will need AMX Endeleo receiver for each
CATV drop. Will need one drop in each AV closet to provide CATV signal to projector.
10.) Please confirm what “custom furniture” is to be provided for each room. Please provide specification requirements for this furniture or what it is intended to contain.
Answer. To be determined in coordination with NDU AV. To get a general idea:
small computer desk for the 3 BOGs and Americas, Americas may also need a Podium with full AV control capabilities. Director's room will need similar customized unit to what we currently have to house all the AV (no AV closet in director's conference room) and computer equipment. Note: Furniture color needs to match room doors and chair-rails in the new facilities. Vendors can provide best configuration for custom furniture in the rooms. (see attached file CHDS-DirFurniture-Sample.ppt for Director's furniture, this is only to be uses as a reference)
11.)Please inform of us of the control room setup; Will the main control room you showed us control all 3 rooms like the American room? All 5 rooms? Please clarify how many control rooms and which ones control different areas – please reference rooms/room #’s.
Answer. Americas (3305) will be the head-end for 3305 and 3310 (dir conf room), both room need to connect to the main NDU AVOC in the 1st floor (do not know the room number).
Seminar rooms 3103, 3107 and 3121 will not connect to the head-end but need to be managed by the NDU AVOC. All 5 rooms should be operated individually and need to be accessed by the operator from any PC using the Internet web browser via VNC (Real VNC) thru IP.
(End of Summary of Changes)
File details come from the government source that posted it. Updated .