Questions and Answers for FA910123Q0028 V2.pdf
PDF 81 KB Posted
- Attached to
- DRMS Consoles
- Solicitation number
- FA9101-23-Q-0028
About this file
This document contains questions and answers regarding Solicitation Number FA9101-23-Q-0028 for DRMS Consoles issued by the Department of the Air Force Materiel Command Test Center. The solicitation requires the production of computer workstations with slatwall panels, depth between 36-42 inches, and a 30-inch wide locking CPU mount or slide-out shelf per workstation. Acceptable components include two 110V convenience outlets, additional power bars accessible in the lower cable management area, and a cable management area without required power bars. Workstations should each include one CPU but the specific CPU has not yet been selected. The total quantity, sizing, and mounting of CPUs are also to be determined. While seamless construction is not necessary, final assembly must have a flush fit.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Questions and Answers for FA910123Q0028.docx | DOCX document | |
| Combined Synopsis Solicitation DRMS Consoles.docx | DOCX document | |
| Atch 02 FAR DFARS AFFARS Prov and Clauses DRMS Consoles.pdf | ||
| Requirements Document DRMS Consoles.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Questions and Answers for FA9101-23-Q-0028 – DRMS Consoles Version 2
1. Section 2.2 - do the slatwalls require removable rear access panels?
Answer: Not unless mounting hardware is inaccessible.
2. Section 2.5 - Can the depth of the consoles be 38” or is 36” a hard requirement?
Answer: 36” should be minimum. Max 42”.
3. Section 2.6 - Please describe the 30” wide swing out locking CPU mount? Would a slide out CPU shelf behind a locking door panel be acceptable? How many CPUs per workstations?
Answer: Ease of access to the front and back of the CPU is the intent. A slide out shelf is acceptable, with a locking door. 1 CPU per workstation.
4. Section 2.7 - Are the 2 – 110V power outlets desktop convenience outlets? Given the 4 – monitors and at least 1 – CPU per workstation, we would recommend an additional 6-outlet power bar mounted in the lower equipment cabinet cable management area. Is that acceptable?
Answer: Yes, those 2 are intended as convenience outlets. A power bar is acceptable if it can be accessed easily.
5. Section 2.6 - How many of the 30”W CPU trays will be needed per operator? Is the 20.5”W acceptable?
Answer: 1 CPU tray per operator (workstation). We would like to keep the 30” width because we haven’t yet selected the CPU that will be used.
6. What is the size of the CPU being used?
Answer: TBD. We don’t expect them to exceed the 30” CPU mount requirement.
7. What is the total quantity of CPUs per operator?
Answer: 1 CPU per operator.
8. Does the console have to be made from one piece? Typically, this would be split into multiple units, for ease of shipping and install?
Answer: It does not have to be seamless, however the final assembly should have no gaps, but pieces may be assembled to form the final console workspace.
9. Is the CPU a wall mount or will go onto the console?
Answer: CPU mounting is currently TBD, but 2.7 calls out a CPU mount (cabinet) per workstation.
10. Does the vendor need to provide the power bars for cable management, as it is not on your scope list?
Answer: Power bars are not required, but cable management area is (See section 2.9 of the requirement document).
File details come from the government source that posted it. Updated .