Contractor_Questions.pdf

PDF 58 KB Posted

Attached to
Repair Heat Plant Boiler
Solicitation number
FA4626-19-R-A003
Issued by

About this file

Questions and answers.

View the file

Other files

Show all 12

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

QUESTIONS 1: FA462619RA003: REPAIR HEAT PLANT BOILER

Question 1: Can you tell me if you would like a CD per Volume submitted as separate CD’s? Or would you like 1 CD for all volumes submitted?

Answer 1: One CD can have all volumes submitted.

Question 2: On page 5 of 16 proposal requirements it states choose a color other than “RED” for the binders. Do you consider the attached colors red? Or do I need to revise?

Answer 2: Comply with section 2.2.6 Binding and Labeling to avoid confusion with the Standard Form 704 for classified documents.

Question 3: I am looking into the said solicitation on FeddBizOpps and is finding it in “Presolicitation” status with no documents. In looking at our bid software iSqFt, there are documents and site visit information carried over from the Montana Internet Plan Room. Can you tell me which is correct? FedBizOpps or Plan Center?

Answer 3: The Government only utilizes Federal Business Opportunities (https://www.fbo.gov/) to post acquisition documents. All third party websites have no relation to the Government. The solicitation documents are located on FedBizOpps.

Question 4: Does this job require the contractor to include the burner and equipment in our bid, or is Malmstrom buying the burner and equipment direct?

Answer 4: Malmstrom AFB will not supply the burner, equipment or materials listed in the specifications and drawings. In addition, see the CLIN structure for details.

Question 5: Who is the Engineer that is working on this project so I might speak with him or her?

Answer 5: See the inspection and acceptance or delivery information in the Solicitation for contact information. All questions must be routed through the CO so that they can be published on FBO.

Question 6: I have noticed that it appears plan sheet M2.0 is missing from the documents. Looks like it is the “Basement Mechanical Plan”.

Answer 6: Sheet M2.0 is added with Amendment 1.

Question 7: Do you have furnace drawings of the boiler, to include, Burner wall, tube layout and furnace dimensions. The original burners on these boilers are Coen and I am working with Coen on the possible burner replacement. They need this information to confirm their loNOx Gas burner will work on this boiler. A like for like burner replacement should make this job less expensive to install.

Answer 7: Please follow the specifications and drawings as written.

Question 8: I was in the process of sending out the attachment 8 questionnaire to our customers and I realized it said to have the questionnaire back before 18 February 2019. I apologize as I did not notice that date in the Attachment 10 instructions. Would I still be able to have them send you their completed questionnaires or is it too late?

Answer 8: All questionnaires are due back by the bid closing date.

File details come from the government source that posted it.